- 17 Ağustos 2023
- 39
- -9
- 6
- 22
- Konu Sahibi rapunzell22
-
Hayırlısı olsun bariz bir şekilde ben burdayım diyorkan ver kesinleşsin
Hayırlısı olsun bariz bir şekilde ben burdayım diyorkan ver kesinleşsin
Canım merhaba gayet ney çizgi var hamile olma durumun çok yüksek hayırlı olsun hemen kan vermelisinSizce hamilemiyim midem ilk başlarda hafif bulanıyordu şimdi bulanmıyor kusma yok sırt ve bel agrılarım var 14temmuz son adetimin ilk günü daha sonra adet olmadım be zamn kn testine gitmeliyim hicbierşey bilmiyorum iki aylık evliyim yardımcı olurmusunuz teşekkürler
Sizce hamilemiyim midem ilk başlarda hafif bulanıyordu şimdi bulanmıyor kusma yok sırt ve bel agrılarım var 14temmuz son adetimin ilk günü daha sonra adet olmadım be zamn kn testine gitmeliyim hicbierşey bilmiyorum iki aylık evliyim yardımcı olurmusunuz teşekkürler
Gecen hafta gittim ben belim sırtım agrıyor halsizlikve siskinlik var dedim doktora oda kan testi yaptı şişkinlik hapı verdi agrı kesici verdi bi tane magnezyum ilacı verdi bitanede iyon3 verdi vitamin için iki gün sonra gel dedi gititm vitaminlerin iyi dedi gebelikten şüphelenmemiş tim ilacları iki gün kullandım midemi bulandırdı bıraktım dedi cok zayıfsın ondan agrıların falan olur dedi 38 kg 157boy 22yaşım
TeşekkürlerCanım merhaba gayet ney çizgi var hamile olma durumun çok yüksek hayırlı olsun hemen kan vermelisin
Böyle silik teste cam kurban kız bu silik falan değil anne ben geliyorum diyor resmen maşallah,Sizce hamilemiyim midem ilk başlarda hafif bulanıyordu şimdi bulanmıyor kusma yok sırt ve bel agrılarım var 14temmuz son adetimin ilk günü daha sonra adet olmadım be zamn kn testine gitmeliyim hicbierşey bilmiyorum iki aylık evliyim yardımcı olurmusunuz teşekkürler
Ben hamile olmakta istemiordum doğudan evlendim doğulular rahat durmuyor biz herhün iki kere ilişkiye giriyorduk ben istemesemde o zorla yapıyoduDaha nasıl bi çizgi bekliyorsun kuzum burdayım ben diyor
Hayırlı olsun. Sağlıkla alırsın inşallah kucağına.
Maşallah nasıl böyle hızlı hamile kaldın bizede biraz tüyo ver
38 mi doğru mu okudum ben yoksa yanlış mı yazdın senGecen hafta gittim ben belim sırtım agrıyor halsizlikve siskinlik var dedim doktora oda kan testi yaptı şişkinlik hapı verdi agrı kesici verdi bi tane magnezyum ilacı verdi bitanede iyon3 verdi vitamin için iki gün sonra gel dedi gititm vitaminlerin iyi dedi gebelikten şüphelenmemiş tim ilacları iki gün kullandım midemi bulandırdı bıraktım dedi cok zayıfsın ondan agrıların falan olur dedi 38 kg 157boy 22yaşım
Bi yandanda korkuyorum ben cok zayıfım vki 16 en zayıf insan beim acıya tahammülüm yok en ufak seyde bayılıyorum kan veriken bile bayılırım hep kansızlık varBöyle silik teste cam kurban kız bu silik falan değil anne ben geliyorum diyor resmen maşallah,
Ben hamile olmakta istemiordum doğudan evlendim doğulular rahat durmuyor biz herhün iki kere ilişkiye giriyorduk ben istemesemde o zorla yapıyodu
Korunmadınız mı hiçBen hamile olmakta istemiordum doğudan evlendim doğulular rahat durmuyor biz herhün iki kere ilişkiye giriyorduk ben istemesemde o zorla yapıyodu
Dogru yazfım cok zayıfım38 mi doğru mu okudum ben yoksa yanlış mı yazdın sen
Neden korunmadın? Aile hekimine gitsen o bile yardımcı olurdu. Spiral takarlardı.Ben hamile olmakta istemiordum doğudan evlendim doğulular rahat durmuyor biz herhün iki kere ilişkiye giriyorduk ben istemesemde o zorla yapıyodu
O prezvtftn hoşlanmıyor ben de aşirete gittim başımı yaptım dışarı cıkma sansım olmadı pzvtf var ama kullanmak istemiyor bende korkuyom eger hamileysem ve doguruken nasıl bir acı cekerim ölürmüyüm bilmiyorum cok halsiz cansızım en ufak gribe bile dayanamıyorum benKorunmadınız mı hiç
Aliretler izin vermiyorlar korunmaya kadınlada ilglienmiyorlar ben kötü yere düştümNeden korunmadın? Aile hekimine gitsen o bile yardımcı olurdu. Spiral takarlardı.
Yiyemiyor da Kilo alamıyor musun yoksa sıkıntı stres çok ondan mı yesende yemek kilo alamıyorsunBi yandanda korkuyorum ben cok zayıfım vki 16 en zayıf insan beim acıya tahammülüm yok en ufak seyde bayılıyorum kan veriken bile bayılırım hep kansızlık var
Nasıl ya severek olmadımı evlilik...Aliretler izin vermiyorlar korunmaya kadınlada ilglienmiyorlar ben kötü yere düştüm
Uslup ?? Harika bi uslup alkisliyorum...... Her gun iki kere iliskiye iki kere korunsaydin...hamile kalmak istemiyorsan bunun yöntemleri var hii ayrica kocan bile sana zorla bisey yapamaz bu ne sacmalik ya....hiii bide dogulular rahat durmuyor ne demek sevgili uslup kac doguluyla boyle seyler yasadin da rahat durmadiklarindan eminsin sevgili uslup......Ben hamile olmakta istemiordum doğudan evlendim doğulular rahat durmuyor biz herhün iki kere ilişkiye giriyorduk ben istemesemde o zorla yapıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?