Çok geçmiş olsun inşallah başka problemler yaşatmasın Allah a.s.MERAHAB KIZLAR
sizleri özledim
oturup kaklmak biraz zor olduğu için kendimi zorlamadım fazla
ancak rahatça oturabildim bilgisayar başına
bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum buradan
Allah yardımcımız olsun hepimizin
kolay geçti diyemem ama gerektiği için oldum bu amelyatı, bakalım bir ay sonra tüpbebek inşallah
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
Meralcim bende lap.dan mecbur olmadığım için kaçtım.Allah kimseyi ameliyatın hiçbir türüne mecbur bırakmaz inşallah.
Selam
Benimde endometriozisim var. 3,5 cm. Doktor almak istemiyor. Bu şekilde devam ediyor tedaviye. 3 aşılamamıda bu şekilde yaptı. şimdi tüp bebeğe geçecez.Ameliyat riskini almak istemiyoruz artık biz hekimler dedi. Güya endometriozsisi alsa bile çoğu kadın hamile kalmıyormuş. Oysaki hamile kalmanada engel diyor. Bu nasıl iş anlamadım.Ben ameliyat olup şansımı denemek istiyorum. Ama benim tercihime bırakmıyor doktorum. Bende iyice şartlandım bu kiste. Olacağı varsada oldurmaz ediyorum sanırım. Bakalım ne yapacaz.Hepinize iyi şanslar
sevgili meralun,canım arkadaşım çoook geçmiş olsun...Rabbim şifalar nasip etsin...anca yazabildim ne olur kusura bakma...inş.çabucak iyileşirsin...veee en kısa zamanda hamiş olursun...canım benim...bana verdiğin destek için saol...o günkü msn desteğini asla unutmayacağım...Allah razı olsun...kendine iyi bak...seni kocaman öpüyorum...
Selam
Benimde endometriozisim var. 3,5 cm. Doktor almak istemiyor. Bu şekilde devam ediyor tedaviye. 3 aşılamamıda bu şekilde yaptı. şimdi tüp bebeğe geçecez.Ameliyat riskini almak istemiyoruz artık biz hekimler dedi. Güya endometriozsisi alsa bile çoğu kadın hamile kalmıyormuş. Oysaki hamile kalmanada engel diyor. Bu nasıl iş anlamadım.Ben ameliyat olup şansımı denemek istiyorum. Ama benim tercihime bırakmıyor doktorum. Bende iyice şartlandım bu kiste. Olacağı varsada oldurmaz ediyorum sanırım. Bakalım ne yapacaz.Hepinize iyi şanslar
canım senin kist büyüklüğü tüpbebeğe ve aşılamaya engel değil benimde 4 cm iken içi boşaltılıp tüpbebek yapılacaktı
ancak maşallah benimkiler 1 ayda 7 cm oldu o nedenle amelyat oldum
ayrıca amelyatın faydası şu ki hekim birebir görüyor sorununu benim kanalların da işi bitmiş asıl neden bu imiş onu bulduk
neyse canım sen kafana takma bunları stres büyütüyor bu kistleri
benim babam da hasta biraz da ona üzüldüm ondan oldu galiba
yapacağın en iyi şey-yaşamış biri olarak- kistlerin büyüklüklerini kontrol ettir devamlı
bu kontrolü iyi bir ultrason veya en iyisi MR da yaptır en iyi MR'da çıkıyor
ben de bir ay sonra tüpbebeğe başlıcam hadi hayırlısı Rabbim bizi de güldürsün inşallah:asigim:
ca125 testi ve MR ile belirleniyor
laparoskopi ile teşhis konuluyor canım
canım kistler kaybolmadan durunca bunun çeşitlerini sorguladılar
benim adetlerim de çok acılı ve sancılı bu da bir ipucu
öyle bulundu..
MERAHAB KIZLAR
sizleri özledim
oturup kaklmak biraz zor olduğu için kendimi zorlamadım fazla
ancak rahatça oturabildim bilgisayar başına
bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum buradan
Allah yardımcımız olsun hepimizin
kolay geçti diyemem ama gerektiği için oldum bu amelyatı, bakalım bir ay sonra tüpbebek inşallah
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah