açık ameliyata gidiyorum kızlar bana dua edin

canım çok geçmiş olsun.Allah sana bana buradaki bebek isteyen herkese yardım etsin.

canım allah yardımcın olsun senin için duacıyım.umarım herşey yolunda gider.acil şifalar.

ameliyat olacak arkadaşlar hepinize şimdiden acil şifalar diliyorum.Bu operasyonlar inşallah bebişlerinize kavuşmanıza vesile olur.Kendinize iyi bakın.

amaliyat olanlara geçmiş olsun diyorum
allah şifa ve bebek nasip etsin

meralun nasil oldun canim daha iyimisin simdi??cokkkk gecmis olsun canim arkadasim !!!!Allah en yakin zamanda yuzunu guldurecek o haberi almayi nasip etsin!!!

ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum ve bir an önce allahım kucaklarını bebişlerle doldursun. tabiiiii hepimizin.

meralun ne yaptın canım?? ameliyat oldu mu acaba??? diğer kızlar peki???? kızlar bizleri habersiz bırakmayın...inşaallah iyi haberlerle dönersiniz.... hayırlısı olsun inşallah... şimdiden hepinize geçmişler olsun....a.s.

Yüreğini ferah tut bu operasyonlar artık tıpta çok kolay.. Sen iyi şeyler düşün Geçmiş olsun Allah şifalar versin

MERHABA KIZLAR

ben geldim amelyatım iyi geçti

asıl sorun bulundu tüplerim çok şişmiş ve işlev göremez hale gelmiş

ama dr önceden bunu bana sormadı alalımmı diye

amelyat esmanında eşime sormuş o da haklı olarak tek başına karar verememiş

neeyse yapışıklıklar alındı ve kistlerde alındı

1 ay sonra tüpbebek sonra da eğer olmazsa 2. laparoskopi ile kanallar alınacak

ve sonra yine tüpbebek

hepinize desteğininz için çok teşekkür ediyorum

henüz tam iyi olmadım

hepinizi öpüyorum

MERHABA KIZLAR

ben geldim amelyatım iyi geçti

asıl sorun bulundu tüplerim çok şişmiş ve işlev göremez hale gelmiş

ama dr önceden bunu bana sormadı alalımmı diye

amelyat esmanında eşime sormuş o da haklı olarak tek başına karar verememiş

neeyse yapışıklıklar alındı ve kistlerde alındı

1 ay sonra tüpbebek sonra da eğer olmazsa 2. laparoskopi ile kanallar alınacak

ve sonra yine tüpbebek

hepinize desteğininz için çok teşekkür ediyorum

henüz tam iyi olmadım

hepinizi öpüyorum

Çok sevindim iyi geçtiğine.Geçmiş olsun tekrar

Canım sağlıklı olmana çok sevindim!!Çok geçmiş olsun!Sorunlardan kurtuldun şükürler olsun!Hem sorunun saptlanması çözümü demek zaten!İşallah kısa zamanda kendini toparlar ve tüp bebeğe başlarsınız arkadaşım!!Dilerim ki kısa zamanda hepimiz hamiş oluruz:emir_bebek:

Geçmiş olsun meralun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.İnşallah başka bir sorun çıkmadan kavuşursun bebişlerine....

X