açık ameliyata gidiyorum kızlar bana dua edin

meralun

Rabbim sana sığınırız!
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2007
875
6
açık ameliyata gidiyorum kızlar bana dua edin:a015:

bilenler vardır 4.evre endoluyum kistler ve yapışıklıklar alınacak:çok üzgünüm:

aslında hepinizi birer birer takip edemiyorum ama bebek isteyen herkez için duacıyım:1rolleyes::asigim:

Rabbim bu güzel nimetten hiçbirimizi mahrum bırakmasın:1hug::1hug:

Sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah

umarım bu amelyat iyi geçer ve bebişlerime doğru biraz daha yaklaşırım

meralcim canımmm Allah yardımcın olsun...şu ameliyatı bi hayırlısıyla atlatt ondan sonra gelsin bebişler....dualarımız seninle...

canim Allah yardimcin olsun bu ameliyattan sonra bebisin olacagini dusun ve uzulmemeye calis canim!!!

canım dualarım seninle.inşallah hayırlı haberlerle döneceksin bize.

Bu ameliyat inşallah hayırlara vesile olurda tez zamanda bi bebişin olur Allah yardımcın olsun

canım, şimdiden geçmiş olsun...
inşallah ameliyatda herşey yolunda gider, ameliyat sonrasındada en kısa zamanda bebişine kavuşursun..
Allah yardımcın olsun...

Ameliyat güzel ve sorunsuz geçer inşAllah
ve ameliyattan sonra bebişlerine bir adım daha yaklaşmış olacaksın
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerlerini bekliyoruz
sevgiler

canım çok çok geçmiş olsun ameliyatın başarılı geçer inşallah allah yardımcın olsun

canım benim şimdiden geçmiş olsun inşallah tüm sıkıntılarından kurtulur biran evvel kavuşursun bebişine

meralun allah yardımncın olsun inşallah ameliyatın çok iyi geçer ve bebişlerine kavuşursun canım

meralcim canımmm Allah yardımcın olsun...şu ameliyatı bi hayırlısıyla atlatt ondan sonra gelsin bebişler....dualarımız seninle...

canim Allah yardimcin olsun bu ameliyattan sonra bebisin olacagini dusun ve uzulmemeye calis canim!!!

canım dualarım seninle.inşallah hayırlı haberlerle döneceksin bize.

Meralcim Allaha Emanet Ol.

rabbım yardımcın olsun ....

Bu ameliyat inşallah hayırlara vesile olurda tez zamanda bi bebişin olur Allah yardımcın olsun

canım, şimdiden geçmiş olsun...
inşallah ameliyatda herşey yolunda gider, ameliyat sonrasındada en kısa zamanda bebişine kavuşursun..
Allah yardımcın olsun...

Ameliyat güzel ve sorunsuz geçer inşAllah
ve ameliyattan sonra bebişlerine bir adım daha yaklaşmış olacaksın
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerlerini bekliyoruz
sevgiler

canım çok çok geçmiş olsun ameliyatın başarılı geçer inşallah allah yardımcın olsun

canım benım burdakı herkes duacın hadı ALLAH KOLAYLIK VERSIN

canım benim şimdiden geçmiş olsun inşallah tüm sıkıntılarından kurtulur biran evvel kavuşursun bebişine

meralun allah yardımncın olsun inşallah ameliyatın çok iyi geçer ve bebişlerine kavuşursun canım

Hepinize çoooook teşekkür ederim kızlar:asigim:
Allah kalbinizin güzelliğine versin inşallah
inşallah bir zaman sonra bebişlerimizi anlatır hatta yakınırız:teytey:

bu çok değerli, hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim, Şeniz

canım çok geçmiş olsun,inşallah ameliyatın sorunsuz tereyağdan kıl çeker gibi olur,şu anda tek önemli olan senin sağlığın başka hiçbirşeyi takma kafana..

Canım benim hayırlısıyla bunuda atlatırsın inşallah ...

Bende kanallardan açık ameliyat oldum dikişli olduğu için sonrası zor oldu tabi ama öyle ağrılarım çok olmadı sadece oturup kalkarken biraz zorlandım....

Sonucu iyi olsunda insan herşeye katlanıyor....

Rabbim yardımcın olsun canım dualarımız seninle....

Canım arkadaşım işallah başarılı bir ameliyatın ardından sağlıkla aramıza dönersin!!Allah şifa ve sonrasında da bebişler versin:))

allah yardımcın olsun canım.rabbim önce sağlığına sonrada bebişlerine kavuştursun inşallah.
allaha emanet ol canım.

canım inşallah ameliyat çok başarılı ve sorunsuz geçer... ve en yakın zmandada bbeişlerine kavuşırsun inşallah.... diğer arkadaşlarada aynı dileklerim allah hepinizin yardımcısı olsun.. bu evreleri bende yaşadım sizleri çok iyi anlıyorum....a.s. şimdiden çok geçmiş olsun.... a.s.

Allah yardımcın olsun canım şimdiden geçmiş olsun dualarımız seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…