Aslında bir an düşününce avmlerde sigarayı yasaklamaları bir bakıma iyi.. . Böylece kimse gitmez avmler kapanır. Pek de güzel iyi olur.
Yok kapanmasın oralar,hem geziyoruz hem alışveriş yapıyoruz gidince..
Çok var biraz kapansin. Kapanmasa da yenileri açılmasın en azından
Oy bende öyleYok kapanmasın oralar,hem geziyoruz hem alışveriş yapıyoruz gidince..
Oy bende öyle
He he aynı ben ya.Biz beraber gezelim inş:)Avm gemek sevilmezmi ya.Gözüm gönlüm açılıyorSende seviyorsun demibende gidince çok fazla kalamıyorum ama içeride..
Arada sigara molası veriyorum hemen oksijeni alıp devam ediyorum koşturmaya ..
Konya da epeyce uyuluyor.Pastahane vs de ayrı bölüm var naylonla kapatılmış.pis kokuyor yahukapalı alan kuralına çok uyuldu ya buna da harfiyen uyarlar eminim!
He he aynı ben ya.Biz beraber gezelim inş:)Avm gemek sevilmezmi ya.Gözüm gönlüm açılıyor
Konya da epeyce uyuluyor.Pastahane vs de ayrı bölüm var naylonla kapatılmış.pis kokuyor yahu
Çok sevimdim ya muzdariptim bu konuda. Bebeğimle ne parktan geçebiliyorsun ne durakta bekleyebiliyorsun hele avm kapısı o ne kirliliktir ya bi çıkıosun sigara bulutuna dalıyorsun kucağında bebek. Yani sürekli insanların giriş çıkış yaptığı bir yerde toplanıp sigara tüttürülmesi ne kadar rahatsız edici. Hele annem anltıo eskiden şehirler arası otobüste fosur fosur sigara içerek yolculuk ediyorlamış bu ne cahillik bu ne bencillik kıroluk geri kalmışlıktır arkadaş. İçenlere saygı duyun lafı kadar da saçma bi cümle yok ayrıca.
Son nefesi çekip dumanı araç içine üfleyenler gördü bu gözler...Durak durak? Duraklarda fosur fosur içiyorlar o kuyruklarda durmak tam bir işkence. Otobuse bir biniyor hele leşşşş
Biliyorum ve keyfi olarak bebeğimle gezmeye avmye gitmiyorum. Düzenli olarak bebeğimin ihtiyaçlarını avm içindeki bir mağazadan gideriyorum o yüzden gitmek durumundayım zaten bana daral geliyor bebeğime nasıl gelmesin. Bu arada şu zaman kadar gördüğüm en ideal avm vialand hem sevdiğin markaları giyim vs. Bakabiliyorsun hem püfür püfür açık havada dolaşıyorsun çocuklu aileler için harika bir yerAlışveriş merkezlerine basılan mikrop dolu yapay havanın bebeginize sigaradan daha çok zarar verebileceğini biliyor muydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?