Açık havada da söndür o sigarayı

Seni çok iyi anlıyorum. .
Alt komşum içiyor,bende hastanelik oluyorum. .
İçenler daha sağlıklı oluyor nedense. .
Çok geçmiş olsun. .

sizede çok geçmiş olsun. Benim Amcam çok fazla sigara içerdi sonra koah oldu ve apartmanda sigara içen bütün kiracılarini çıkardı illa başa gelmesi gerekmiyor duyarlı olmak için.

20 küsür yıllık tiryakiyim ancak son nefesini çekip otobüse binenlerden, yürüyen küllük gibi kokanlardan, minibüs sırasında arkamda ne oluyor diye bakmadan tüttürenlerden, hastane bahçelerinde içenlerden (hastane bahçesi ayrı bir olaydır, bir hafta yattım deliriyordum sigarasızlıktan, zaten başıma vurmuş adam penceremin önünde tüttürüyooo gözüme baka baka) , araba camlarından izmarit savuranlardan bende şikayetçiyim, herkes saygıyı bilmeli içende içmeyen de

Yiğidi öldür hakkını ver şimdi. Bu kapalı mekanlarda sigara içme yasağı çıktığı zaman benim tanıdığım pek çok insan sigarayı bıraktı. Şu an bizim fabrikada sigara içen sadece 1 kişi kaldı. Bunların arasında yedek paket taşıyan insanlar bile vardı. Ciddi olarak nefes aldık gerçekten. İçmeyen biri açısından bakınca: dolmuşta yanıma oturan birinin sigara içip içmediğini, içiyorsa ucuz mu normal kalitede mi içtiğini, aç karna mı içtiğini o kadar net ayırt ediyorum ki. Aç karna içilince son derece pis bir kokusu oluyor bu sigaranın ve serviste biri var o inince sabah koku gidiyor. Adam resmen uyanır uyanmaz sigara yakıyor demek ki. Bu onu bağlar mutlaka ama ben de içmeyen biri olarak minimum duman diyorum.

Back