aciillll beta hcg 64,89 acaba hamilemiyim?????

sabis83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
17
2
86
Uşak
hepinise selamlar. kızlar ben aranıza yeni katıldım ama sizleri uzun süredir takip ediyorum ve sizleri çok seviyorum. ayrıca bana bir çok konuda yardımcı oldunuz. şimdi sizlerden tekrar yardım bekliyorum.

ben 31 temmuz 2009'da ilk aşılamamı yaptırdım. 11 ağustos salı ve 12 ağustos çarşamba idrar test sonucu ikinci çizgi silikti bugün kan testi sonucu ise beta-hcg 64,89 acaba hamilemiyim ?????
doktorumuza sordum bir şeyler var dedi ama pazartesi tekrar yaptır dedi. başka bir doktora sorduk oda kullanmış olduğunuz çatlatma iğnesinden dolayı olabilir dedi. normalde böyle durumlarda kan testi 16. günden itibaren yapılması lazım dedi. pazartesi tekrar yaptır dedi.
kızlar lütfen ben hamilemiyim.
çok acil cevap....................

Aldığın değere göre hamile olmalısın, ama çatlatma iğnelerinin ne gibi bir etken olduğunu bilemiycem. Sen 2 gün sonra yeniden kanda gebeliğe baktır canım bu değerin yükselmişse hiç şüphen olmasın hamilesindir:CüvCüv:a.s.

canım ilgin için çok teşekkür ederim.
ben ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım. ama iğneyi 29 temmuz 2009 tarihinde gece saat 22:00'da vuruldum. bugün ise 13 ağustos daha etkisi varmıdır acaba.

canım hamilelik var gibi görünüyor ancak bunun iğne kaynaklı olmadığını öğrenmek için 2 gün arayla kanda gebelik baktırmalısın 2ye katlarsa eğer kesin hamilesin demektir

şahsen iğnenin o kadar zaman sonra o kadar yüksek değerde bi değer vereceğini sanmıyorum dualarım seninle

ceylan83 çok sağol desteğe çok ihtiyacım var. çünkü 8. yıllık evliyim aslında söylenecek çok şey var ama burada mutlulukları paylaşamak istiyorum. ALLAH (CC) isteyen herkese hayırlı, sağlıklı, güzel ahlaklı evlat nasib etsin

canım hamilesin iğnenin etkisi bu kadar sürmez ,, ama testleri tekrarlayıp artışı gözlemlemelisinn ,, 2 günde bir ikiye katlaması lazım...

ya bugünde hemşire kan alırken sol kolumda damarı bulamadı kolumu deşti şimdi kolum morardı çok kötü acıyor. sonra sağ kolumda buldu. pazartesiyi beklersem kolumda inşallah geçer.

Balsurat ALLAH (cc) razı olsun. ağzından bal damlıyor. inşallah dediğin gibi hamileyimdir.
ayyyy bi tuhaf oldum

canım bence hamilesin,heveslendirmek de istemem gerci ama bence öyle :))) pzt bekle bakalım...ama dedimya hamilesin bence 60 iyi rakam cunki bence

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar bugün yeni kan tahlili yaptırdık ve değerimiz 247. haftaya ultrasona gireceğiz çok mutluyum.

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar bugün yeni kan tahlili yaptırdık ve değerimiz 247. haftaya ultrasona gireceğiz çok mutluyum.

AYYYYYYY!!!ÇOOOOK SEVİNDİİİİMM!!! SANA DEMİŞTİİİİİMMMM!!
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bitanemm...:teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…