Aciil dikiş izi kalır mı lütfen cevapp!!

geçmiş olsun. bende kaşımı kalorifer peteğine çarpmıştım yarılmıştı. acilde estetik dikiş attık dendi. hiç iz kalmadı, oradan kaş da çıkıyor.

Dünya güzelime nazar değmiş...
Maşallah ona, Allah beterinden sakınsın.
Bence günümüzde iz için endişelenmeyin, türlü türlü teknikler var.
Büyüyünce sildirebilir, makyaj ile kapatabilir.
Kaşında bir eksiklik olursa bile boyama, kıl ekimi vs ile halledilir hiç üzülmeyin.

Çocuğunuzun fotoğrafını neden koyuyorsunuz ki bence kaldırın çok gereksiz olmuş.
Ayrıca iz kalır sanki jilet atılmış gibi duracak ama benim de eşimin benzer birsey başına gelmiş 3 yaşında düşmüş kasinin üstü dikisli ama havalı duruyor sukredin gözüne gelmemiş misafirlige gittiginizde de ayırmayın çocuğu gözünüzün önünden.

Evet ben de tam olarak o C ile başlayan kremden bahsettim:halay: Gerçekten çok fayda ediyor. Ama kızınızın yaşı küçük bu iyi bi avantaj. Bence kalsa da çok belli olmayacak

Çok geçmiş olsun.CONTRACTUBEX çok etkili dikiş izi için.Tavsiye ederim.İnternetten araştırıp yorumları okursaniz gerçekten etkili olduğunu görürsünüz.biz kullandık dikiş izlerimize .halen kullanıyoruz.duzenli kullanım gerekiyor.etkisini görürsünüz.biraz fiyatli ama almaya değer.Rabbim beterinden korusun.

Back