Aciil dikiş izi kalır mı lütfen cevapp!!

Çok tatliymis maşallah.kalabilir belki benim bir arkadaşın da küçükken başına böyle birşey gelmiş küçük bir iz vardı orda ama çok yakisiyordu yani çok güzel bir kızdı o iz tatlı duruyordu ama bu yıllar önceki bir dikiş şimdi daha başarılı bir dikistir eminim.o yüzden kalmayabilir.kardesim gözünden ameliyat oldu.goz kapağından girildi ve göz kapağına dikiş atıldı biz kalıcı olur diye dusunduk açınca hiçbirşey belli değildi.simdiki dikisler daha başarılı geçmiş olsun

Düzenli olarak kantaronlu yağ sürün. İzi hafifletiyor. Oğlumun da alnında dikiş var, izi bayağı kayboldu.

Eşim bayramda kesti elini 4 dikiş attılar iz kalmadı minicik bi iz dışında. Ama kıl konusunu bilemicem. Allah beterinden korusun sadaka verin bari

Bayramda kaza gecırdım. Evde dustum cenemı banyo esıgıne vurunca ust dıslerım alt dudagımın altını parcaladı oradan cıktılar. Dıkıs atıldı dıkıslerım alındı 2 ay oldu kaza gecırelı cok hafıf bır ız var sadece

kuçukken olan kazaların ızı daha çabuk geçer kılda çıkar dıe duşunuyorum belkı yara duzelıp bıraz buyuyunce sarımsak falan surersınız kıllar ıçın... ız kalmasını onleyıcı kremler var zorda kalırsanız doktorunuza sorun ...

Kantaron yağı sürün, faydası oluır. İz kalır gibi geliyor banada ama bu güzellikle kaştaki izi kim farkedecek maaşallah Allah nazardan saklasın, beterinden korusun.

Kızlaar bugün talihsiz bir olay yaşadık.. 2 yaşındaki kızım misafirliğe gittiğimiz evde bindiği oyuncak attan düştü Tv yanında yerdeki 3lü prizde şarj aleti takılıymış kaşını çarptı ve yarıldı baya derin kemiğe dayanmış ömrümden ömür gitti 3 dikiş attılar gözü şişti morardı zor açıyor dikişin izi kalır mı kuzumda?? Kıl çıkar mı orada başına gelen var mı hiç tecrübesi olanlar bilgilendirirse memnun olurum şimdiden teşekkürler Allah beterinden korusunEki Görüntüle 1909248
geçmiş olsun bencede kalır.Benim de alnım yarılmış küçükken dikiş vs atmışlar hafifte olsa iz var ama belli bile değil öyle çok az.

Bayramda kaza gecırdım. Evde dustum cenemı banyo esıgıne vurunca ust dıslerım alt dudagımın altını parcaladı oradan cıktılar. Dıkıs atıldı dıkıslerım alındı 2 ay oldu kaza gecırelı cok hafıf bır ız var sadece
Ya nasıl büyük bir kaza atlatmissiniz siz.:KK57:

Konu sahibi iz biraz kalır dikiş değil yapıştırma yapıyorlar şimdi öyle daha az belirgin oluyor. Ama sarışın oldugundan çok belli olmaz diye dusunuyorum.

Ya nasıl büyük bir kaza atlatmissiniz siz.:KK57:

Konu sahibi iz biraz kalır dikiş değil yapıştırma yapıyorlar şimdi öyle daha az belirgin oluyor. Ama sarışın oldugundan çok belli olmaz diye dusunuyorum.
Çok teşekkür ederim. Valla dıslerım hala yapılamadı tedavılerım suruyor . Ama dudak kısmı duzeldı goruntude bıseyım yok alt dudagın altı dıkıldı hemde boyle gelısı guzel arıfe gecesı kbb doktoru dıktı. bende kremler kullandım cok sukur ız cok bellı olmuyor bende sarısınım dıkıs ızımde kırmızı degıl ten rengımı aldı

benım dudak altında 5 dıkıs , ıc dudaklarımda 11 tane dıkıs vardı ıc kısımlarda hıc ız kalmadı ıc dudak ıcıde parcalanmıstı dıs etıne kadar

evet dıkıs ızı kalır
ama kızınız sarısın oldugu ıcın cok dıkkat cekmez
cok gecmıs olsun...

Çok teşekkür ederim. Valla dıslerım hala yapılamadı tedavılerım suruyor . Ama dudak kısmı duzeldı goruntude bıseyım yok alt dudagın altı dıkıldı hemde boyle gelısı guzel arıfe gecesı kbb doktoru dıktı. bende kremler kullandım cok sukur ız cok bellı olmuyor bende sarısınım dıkıs ızımde kırmızı degıl ten rengımı aldı

benım dudak altında 5 dıkıs , ıc dudaklarımda 11 tane dıkıs vardı ıc kısımlarda hıc ız kalmadı ıc dudak ıcıde parcalanmıstı dıs etıne kadar
Coook büyük geçmişler olsun cidden. Konunuzu okumustum da bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Valla herşey bir anlik oluveriyor. Bir anlık. :110:

İz kalmaması için satılan özel kremler var. Plastik cerrahiyada estetik cerrahi doktoruna gösterin mutlaka onların önerdiği kremi alın. Uygulamadan önce mutlaka kızınızın kendi çocuk doktorunada danışın . Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun,Rabbim beterinden saklasın. Maşallah çok fıstık kızınız Allah bağışlasın.
Benimde parmağıma iki dikiş atıldı,geçen hafta aldırdım dikişleri izi yok gibi şu an. Ben çay ağacı yağı sürüyorum,birde soğuk sıkım sarı kantaron yağı aklıma geldikçe.
Ki çocuklar daha kolay iyileşir. Bence iz kalmaz,güneşli mevsimdede değiliz buda avantaj,yaza kadar geçer ,üzülmeyin.

Back