Aciil dikiş izi kalır mı lütfen cevapp!!

Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim sağolun bilgilendirdiğiniz için yapıştırma değil normal dikiş atıldıa ama çok dikkatlı birleştirdi ve en ince ipi kullanmış daha az iz kalması için ama yinede iz kalır dedi hatta o küçük ip noktaları da kalırmış tedirgin oldum iki kızımda da hiç başıma gelmedi bugüne kadar bir de yüz olduğu için kız çocuğu üzüldüm önerdiğiniz krem ve yöntemleri araştıracağım izi kalsada bunada şükür gözümüzede gelebilirdi tekrar teşekkürler

Oy o gozlere bak maasallah. Guzeller guzeli nasil korkmus, hala etkisinde.
Bende kucukken dusmusum ve bi kasim yarilmis. digerinden az daha seyrek. O yuzden birbirinden biraz farkli. Neyseki hem kasimin bitimi bu nokta hemde tesetturlu oldugum icin pek dikkat cekmiyor. Yapicak bisy yok,olan olmus. Smdi yavruyu korkutmayalim. Nedir yani en kotusu ilerde kas ektirirsiniz. Tipki sac eker gibi enseden alip kaslara ekliyorlar. Tamamdir. Sukredin siz aman, iyiki gozune gelmemis. Allah korumus. Cok gecmis olsun.

Hah bahsettiğim adını hatırlamadığım bu işte oldukça etkili
Benim de koluma 18 dikiş atıldı. Fakat 1 sene sonra duyduk biz bu kremi. Ben aradan 1 sene geçmiş olmasına rağmen kullandım. Çokta faydasını gördüm. Tüm izi geçirmedi ama neredeyse fark edilmeyecek kadar yok oldu. 1 seneye rağmen. Yani açıkcası ben memnun kaldım. Tavsiye ederim

Çok ama çok geçmiş olsun..
Verilmiş sadakaniz varmış derler bizde böyle durumlarda allah gözünü korumuş prensesin . .
Her dikişte mutlaka bir iz bırakır ama kızınız çok küçük olduğu için bu belli belirsiz bir hal alır lakin kil çıkma ihtimali zayıf..

Benim kızımda çenesini çakmıştı çekmece kenarına. normal dikişlik değildi estetik ameliyat yapıldı. okadar yurtdışından getirilen kremlere rağmen iz kaldı. çok şükür boğazına gelmedi diye sadaka vermiştik hemen. şükürki gözüne gelmemiş prensesin. izi takmayın karizma katar :)

iz kalabilir evet.. ama bu izi minimuma indirecek kremler var. ismini yazıcam da yine tepki verilir diye korkuyorum:KK56:zaten çok bildik bi krem sezeryandan sonra kullanmıştım büyük fayda gördüm. dikiş izleri için kullanılıyo genelde

benim kafamda belli bi boktada saç çıkmıyor mesela, küçükken yarılmış. ama şimdi bi sürü krem vs var. kantaron mu neydi yara izleri için kullanılan. eczaneye veya aktarlara bi sorun. kaldı ki iz de kalsa saç da çıkmasa makyaj hilesi ile yok ediliyor. daha beterinden korusun. geçmiş olsun.

İz kalacagını sanmıyorum, ben de küçükken göüzmün tam kenarına tas atmıslardı dikiş atıldı ve iz kalmadı.. Çocugunuz daha kücük oldugu ıcın bu avantaj zamanla cılt kendını yenılıyor, büyüdükçe ciltte genişlyor o yuzden sorun olmaz. Ama keske estetik dikiş attırsaydınız..

Kızlaar bugün talihsiz bir olay yaşadık.. 2 yaşındaki kızım misafirliğe gittiğimiz evde bindiği oyuncak attan düştü Tv yanında yerdeki 3lü prizde şarj aleti takılıymış kaşını çarptı ve yarıldı baya derin kemiğe dayanmış ömrümden ömür gitti 3 dikiş attılar gözü şişti morardı zor açıyor dikişin izi kalır mı kuzumda?? Kıl çıkar mı orada başına gelen var mı hiç tecrübesi olanlar bilgilendirirse memnun olurum şimdiden teşekkürler Allah beterinden korusunEki Görüntüle 1909248

hiç önemli arkadaşım değil iz kalırmış felan. rabbim evladını korumuş, gözünü korumuş. ben 3 yaşında iken alnım yarılmış izim var bugüne kadar beğenilmeme veya özgüven eksikliği gibi bi problem yaşamadım çünkü bu tarz izler öyle göze batan izler olmuyor.
ayrıca tıp gelişti genç kızlığında dert ederse estetik yaptırırsınız.
önemli olan yavruya bir şey olmaması. rabbim beterinden saklasın.

çok büyük geçmiş olsun, ucuz atlatmış yine boşverin izi falan.
arkadaşlar vermiş malum kremin adını ama çocuklarda kullanılıyor mu bilmiyorum, onu bir araştırın.
kaşında boşluk olabilir, benim başımda koca bir yarık ve dikiş var orda saç çıkmıyor 30 yıldır. ama artık o da sorun değil kıl tekniğiyle kontör yaptırır, belki yaptırmaz bile hoşuna gider böyle bir özelliğinin olması.

Gecmis olsun Allah beterinden korusun masallah cok guzel

Benim kizim da 1 yasindayken dusmstu kafasini carpmisti alninda 13 dikis var estetik cerrah atmisti dikisleri. Boyle inceceik beyaz bi cizgi var sadece. Dr dikisleri 7. Gun aldirin ipler iz yapmasin demisti

Bi krem vardı adını hatırlamıyorum ameliyattan sonra veriliyordu iz kalmaması için, kardeşimin sırtı boylu boyunca ameliyat izi idi, bu kremi kullandık şu an varla yok arası yine belli tabi ama göze hiç batmıyor.

C ile başlıyodu adı birazcıkta pahalı birşeydi bi bakın isterseniz internetten.

Ama kaş üzerinde çok sırıtmaz, kıl çıkar muhtemelen. Rahatsız edici olmaz, kimisinin hoşuna bile gidiyor kaştaki yarıklar birde sarışın bebişiniz varla yok arası olur.

Ben kullandım o C ile başlayan kremi..Yanagım da derin bir iz vardı,kaza geçirmiştim.
Evet oldukça iyi..Şu an işteyim,evde var gidince yazacağım adını.

Back