- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi ikimelekannesiyim
-
Ben kullandım o C ile başlayan kremi..Yanagım da derin bir iz vardı,kaza geçirmiştim.
Evet oldukça iyi..Şu an işteyim,evde var gidince yazacağım adını.
geçmiş olsun bencede kalır.Benim de alnım yarılmış küçükken dikiş vs atmışlar hafifte olsa iz var ama belli bile değil öyle çok az.Kızlaar bugün talihsiz bir olay yaşadık.. 2 yaşındaki kızım misafirliğe gittiğimiz evde bindiği oyuncak attan düştü Tv yanında yerdeki 3lü prizde şarj aleti takılıymış kaşını çarptı ve yarıldı baya derin kemiğe dayanmış ömrümden ömür gitti 3 dikiş attılar gözü şişti morardı zor açıyor dikişin izi kalır mı kuzumda?? Kıl çıkar mı orada başına gelen var mı hiç tecrübesi olanlar bilgilendirirse memnun olurum şimdiden teşekkürler Allah beterinden korusunEki Görüntüle 1909248
Ya nasıl büyük bir kaza atlatmissiniz siz.Bayramda kaza gecırdım. Evde dustum cenemı banyo esıgıne vurunca ust dıslerım alt dudagımın altını parcaladı oradan cıktılar. Dıkıs atıldı dıkıslerım alındı 2 ay oldu kaza gecırelı cok hafıf bır ız var sadece
Çok teşekkür ederim. Valla dıslerım hala yapılamadı tedavılerım suruyor . Ama dudak kısmı duzeldı goruntude bıseyım yok alt dudagın altı dıkıldı hemde boyle gelısı guzel arıfe gecesı kbb doktoru dıktı. bende kremler kullandım cok sukur ız cok bellı olmuyor bende sarısınım dıkıs ızımde kırmızı degıl ten rengımı aldıYa nasıl büyük bir kaza atlatmissiniz siz.
Konu sahibi iz biraz kalır dikiş değil yapıştırma yapıyorlar şimdi öyle daha az belirgin oluyor. Ama sarışın oldugundan çok belli olmaz diye dusunuyorum.
Coook büyük geçmişler olsun cidden. Konunuzu okumustum da bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Valla herşey bir anlik oluveriyor. Bir anlık.Çok teşekkür ederim. Valla dıslerım hala yapılamadı tedavılerım suruyor . Ama dudak kısmı duzeldı goruntude bıseyım yok alt dudagın altı dıkıldı hemde boyle gelısı guzel arıfe gecesı kbb doktoru dıktı. bende kremler kullandım cok sukur ız cok bellı olmuyor bende sarısınım dıkıs ızımde kırmızı degıl ten rengımı aldı
benım dudak altında 5 dıkıs , ıc dudaklarımda 11 tane dıkıs vardı ıc kısımlarda hıc ız kalmadı ıc dudak ıcıde parcalanmıstı dıs etıne kadar
Aynen kaza gelıyorum demıyor ısteCoook büyük geçmişler olsun cidden. Konunuzu okumustum da bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Valla herşey bir anlik oluveriyor. Bir anlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?