Aciil dikiş izi kalır mı lütfen cevapp!!

ikimelekannesiyim

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
76
24
8
Kızlaar bugün talihsiz bir olay yaşadık.. 2 yaşındaki kızım misafirliğe gittiğimiz evde bindiği oyuncak attan düştü Tv yanında yerdeki 3lü prizde şarj aleti takılıymış kaşını çarptı ve yarıldı baya derin kemiğe dayanmış ömrümden ömür gitti 3 dikiş attılar gözü şişti morardı zor açıyor dikişin izi kalır mı kuzumda?? Kıl çıkar mı orada başına gelen var mı hiç tecrübesi olanlar bilgilendirirse memnun olurum şimdiden teşekkürler Allah beterinden korusun
2016-11-09_00.09.55-01.jpeg

Derinse kalabilir iz. Ama sükredin Allah bagislamiz izide kalsa sagligi yerinde gecmis olsun

ay resmen prenses. kıyamam ya izi insallah kalmaz onu bilmiyorum ama bu nasıl bir masumluk, nasıl tatlılıktır ya maaşallah. Allah bahtını güzel eylesin.

Benim de kaşım yarılmış küçükken, o kısımda boşluk var.
Kızınız sarışın olduğu için çok az belli olur kalsa da merak etmeyin. Hem daha kötüsü olabilirmiş, çok şanslısınız.
Geçmiş olsun küçük hanımefendiye.

Dikiş atıldığı için kıl çıkar.. çok derinse belli belirsiz iz kalabilir.. eczanede iz kalmaması için satılan kremler var onlardan alabilirsiniz.. gelmiş geçmiş olsun.. Rabbim şifa versin.. çok da güzel Allah nazardan saklasın..

İz kalsa bile şimdi izleri geçirecek teknolojiler var, büyüyünce ona başvurur çok çok... ama sanmam o kadar rahatsız edecek boyutta iz kalacağını.
Bu arada gerçekten melek annesiymişsin maşallah melek gibi çok güzel :anne::nazar:

Canim kalır çünkü benimde kardeşimin aynı küçükken kaşı yarıldı ve dikiş atıldı izi kaldı.
Ama sen şükret ki daha kötü birşey olmamiş. Allah korumuş. Geçmiş olsun prensesede. Hemen iyileşir inşallah.

Rabbim şifalar versin canım benim.. keşke yapıştırma yaptırsaydın onda kalmıyor iz.. kalsa bile sağlığı olsun yeter takma kafana.. açılınca ellettirmezsen belli belirsiz kalır o kadar.. takma kafana hamdolsun ki gözüne gelmemiş çocuğun..

Bi krem vardı adını hatırlamıyorum ameliyattan sonra veriliyordu iz kalmaması için, kardeşimin sırtı boylu boyunca ameliyat izi idi, bu kremi kullandık şu an varla yok arası yine belli tabi ama göze hiç batmıyor.

C ile başlıyodu adı birazcıkta pahalı birşeydi bi bakın isterseniz internetten.

Ama kaş üzerinde çok sırıtmaz, kıl çıkar muhtemelen. Rahatsız edici olmaz, kimisinin hoşuna bile gidiyor kaştaki yarıklar birde sarışın bebişiniz varla yok arası olur.

Yara derinse iz kalabilir. Eğer ki iz kalacak gibi olursa "Contractubex" diye bi krem var. Jel gibi. İzi geçirebilir :( üzüldüm. Şimdiden geçmiş olsun

trafik kazası geçiren bir arkadaşımda arnında izler vardı 5 6 tane dikiş falanda atılmıştı şakak kısmına estetik cerrahi bölümünde bir doktor medikalcilerde satılan silikon şeffaf birşey almasını söyledi adını bilmiyorum ama renksiz silikon yara bandı gibi bişey, izlerin oldugu bölgeye uyguladı (ama izlerin taze olması şartı varmış) hergün akşam eve gelince bazen bandana altına takarak dışarda yaklaşık 10 ayda falan izleri kaybolmuştu. cocuklar için önerirlermi bilmiyorum ama estetik cerrahiden falan bilgi alabilirsiniz, adını hatırlar bulursam falan yazarım tekrar.

çok çok geçmiş olsun.

Kıyamam çok güzel prenses maşallah.

Malesef dikiş izi kalır diyenlerdenim. ilkokul yıllarında kaşımın olduğu yerden bir operasyon geçirmiştim ve o kısımda kaş çıkmadı bir daha.

Farklı bir teknik ile diktilerse bilemeyeceğim tabi.
Allah beterinden korusun. üzülme annesi kontur yaptırır büyüyünce :)

Rabbim şifalar versin canım benim.. keşke yapıştırma yaptırsaydın onda kalmıyor iz.. kalsa bile sağlığı olsun yeter takma kafana.. açılınca ellettirmezsen belli belirsiz kalır o kadar.. takma kafana hamdolsun ki gözüne gelmemiş çocuğun..
İnanıın o anda aklıma hiçbirşey gelmedi eli yüzü kanlar içinde hastahaneyi nasıl bulduk hatırlamıyorum bile şükür buna da gözümüze gelmedi :cry: Çok hareketliyiz umarım ellemez 10 gün sonra alınacak dikişler teşekkür ederiz

Cnm o bantı çıkarırken çok dikkat edin, benim o bantı çıkarırken nasıl yaptılarsa kaş çıkmadı ordan dikiş falan olmadığı halde, Rabbim beterinden korusun

İnanıın o anda aklıma hiçbirşey gelmedi eli yüzü kanlar içinde hastahaneyi nasıl bulduk hatırlamıyorum bile şükür buna da gözümüze gelmedi :cry: Çok hareketliyiz umarım ellemez 10 gün sonra alınacak dikişler teşekkür ederiz
Tabii anne yüreği kolay mı..
bununla kalsın annesi.. hamdolsun.. rabbim nazarlardan korusun..

Back