- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.553
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy sorma dedigin gibi nasıl geçecek bende bilmiyorum walla
insallah canim haber ederim mutlaka .. ben biraz garibim normalde cok usurum ama kaloriferi acmiyorum bile sicak geliyor bana bi tuhafimçok dikkat et kendine özellikle ayaklar sıcak olsun opuldun cicis cevap sonuç çıkınca alıntıla beni
Ama bence hamilesin
hafta sonu bi guzel dinlen canim, silik çizgiyi bia resimle gordugumuze gore var orda bi çizgi o kesin : )
ve o çizgi oldugunda da hamile lik oluyor
simdiden tebrikler, pazartesiyi beklemezsen cuma yi bekle nolcak, bebek senle oldukdan sonra : )
saol canim , aminn insallahah canimmm bebegimin benimle oldugunu bilsem cumayi da beklerim beklemez miyim hic :)) cok garip bi hikayem var o yuzden inanamiyorum da ondan insaallah anne oluyorumdur ..sen dde saglicakla alirsin ins. bebegini:)
canim sen de beklemedesin sanirim ne kadar gecti adetin ?
canım bu yaptığın prediktör marka test ve ben hiç güvenmiyorum. ben geçen ay iki tane yaptım ikisi de gayet net silik çizgilerdi. ama hamile değildim. bence pek güvenme bu teste sonra umutlanıp daha fazla üzülüyorsun. testlerini başka marka ile devam ettir. inşallah hamilesindir ve bebeğin seninledir. bak aşağıda ki linkte resimleri var testlerimin.Kizlar ben tedaviye baslayacaktim ilaci kullanmadan once gebelik testi yaptim sonucuma bakar misiniz ?? Sanki ikinci cizgi cikmis gibi ama emin olamiyorum
Canim umutlanip hayal kirikligina ugramak cok daha kötü gercekten, gecen ay ben de benzer bi durum yasamistim prediktor ve baska marka denedim silik cikiyordu sonra belirginlismesi gerekirken gittikce kayboldu ve sonuc hic cikmamaya basladi , bir hafta on gun oncesinden baslamistim test yapmaya ama aslinda erken gebelik testi yaparak hata yapmis oluyoruz cunku kimyasal gebelik diye bir gercek var maalesef farkinda bile olmadan dusuk yapiliyor ve adet olduk saniliyor...ben de o testlerden yapmak istemiyordum ama ilac kullanmaya baslayacagim icin her ihtimale karsi yapmak istedim cok da guvenmiyorum ama birkac gun bekleyip sonucu degerlendirmek mantikli olacak cunku gercekten varsa birsey ilac kullanip zarar vermis olmayacagim yoksa da ilaclara baslarim artik. Rabbim hepimiz icin hayirlisini versin... en kisa zamanda bebis haberlerimizi aliriz insallahcanım bu yaptığın prediktör marka test ve ben hiç güvenmiyorum. ben geçen ay iki tane yaptım ikisi de gayet net silik çizgilerdi. ama hamile değildim. bence pek güvenme bu teste sonra umutlanıp daha fazla üzülüyorsun. testlerini başka marka ile devam ettir. inşallah hamilesindir ve bebeğin seninledir. bak aşağıda ki linkte resimleri var testlerimin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...elik-testi-silik-cizgi-yanilticimidir.758584/
Evet belli olmuyor yarin baska bir marka alip tekrar deneyecegim ... yurtdisinda kolay kolay kan testi yaptiramiyoruz hersey randevuyla bekle ki meraktan ölmeyesinpredictor teste bende güvenmiyorum malsef silik çizgi çıkıp sevinip kanda negatifi görünce baya bir yıkım oluyor ama umarım sizinki de öyle olmaz =) güzel haberlerinizi bekliyorum =)
Evet belli olmuyor yarin baska bir marka alip tekrar deneyecegim ... yurtdisinda kolay kolay kan testi yaptiramiyoruz hersey randevuyla bekle ki meraktan ölmeyesin
Insallah pozitiftir de heyecanli bir dokuz ay bekleyis baslar :) birazdan test almaya gidecegim bakalim onda sonuc ne cikacakumarım sonucu gerçekten pozitiftir de o zaman dünyanın en tatlı 9 aylık bekleyişine hazır olmuş olursunuz =)
Insallah pozitiftir de heyecanli bir dokuz ay bekleyis baslar :) birazdan test almaya gidecegim bakalim onda sonuc ne cikacak
Insallah pozitiftir de heyecanli bir dokuz ay bekleyis baslar :) birazdan test almaya gidecegim bakalim onda sonuc ne cikacak
çok heyecan yaptım sonucu Paylaş ama arkadaşım olur mu :) umut ol bize hadi
Canim maalesef bugun yine test yaptim gölge bile cikmadi (( yarin sabah ilk idrarla deneyecegim ama hic umudum yokçok heyecan yaptım sonucu Paylaş ama arkadaşım olur mu :) umut ol bize hadi
Sonuc olumsuz canim bugunku teste hicbir sey gorunmuyorevet sonucu merakla bekliyor olacağım =)
Ovulasyon gunune gore gecmedi yarin adet gunu oluyorFotoğrafta ikinci çizgi silikte olsa görünüyor
gününüz geçti mi?
Bugün yaptığınızı çekseydiniz keşkeOvulasyon gunune gore gecmedi yarin adet gunu oluyor
BugunBugün yaptığınızı çekseydiniz keşke
Bugün yaptığınızı çekseydiniz keşke