• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aciiill yardim lütfeen

hafta sonu bi guzel dinlen canim, silik çizgiyi bia resimle gordugumuze gore var orda bi çizgi o kesin : )
ve o çizgi oldugunda da hamile lik oluyor

simdiden tebrikler, pazartesiyi beklemezsen cuma yi bekle nolcak, bebek senle oldukdan sonra : )

çok dikkat et kendine özellikle ayaklar sıcak olsun opuldun cicis cevap sonuç çıkınca alıntıla beni :KK66:
Ama bence hamilesin
insallah canim haber ederim mutlaka .. ben biraz garibim normalde cok usurum ama kaloriferi acmiyorum bile sicak geliyor bana bi tuhafim :D

hafta sonu bi guzel dinlen canim, silik çizgiyi bia resimle gordugumuze gore var orda bi çizgi o kesin : )
ve o çizgi oldugunda da hamile lik oluyor

simdiden tebrikler, pazartesiyi beklemezsen cuma yi bekle nolcak, bebek senle oldukdan sonra : )

ah canimmm bebegimin benimle oldugunu bilsem cumayi da beklerim beklemez miyim hic :)) cok garip bi hikayem var o yuzden inanamiyorum da ondan insaallah anne oluyorumdur ..sen dde saglicakla alirsin ins. bebegini:)

ah canimmm bebegimin benimle oldugunu bilsem cumayi da beklerim beklemez miyim hic :)) cok garip bi hikayem var o yuzden inanamiyorum da ondan insaallah anne oluyorumdur ..sen dde saglicakla alirsin ins. bebegini:)
saol canim , aminn insallah

canim sen de beklemedesin sanirim ne kadar gecti adetin ?

Aslinda sole ben test yapmadim ben ekimin 19 da regl oldum bu ay olmadm adet belirtilerimde yok ara ara kasiklarim agriyo tam adet olcam diyorum gene gecio birde vücut isisindan bahsetmisti biri benimde sabah ölçtüğümde 37 çıkıyo ve düşmüyor pazartesi kan testi yaptirayim diye düşünüyorum

Kizlar ben tedaviye baslayacaktim ilaci kullanmadan once gebelik testi yaptim sonucuma bakar misiniz ?? Sanki ikinci cizgi cikmis gibi ama emin olamiyorum
canım bu yaptığın prediktör marka test ve ben hiç güvenmiyorum. ben geçen ay iki tane yaptım ikisi de gayet net silik çizgilerdi. ama hamile değildim. bence pek güvenme bu teste sonra umutlanıp daha fazla üzülüyorsun. testlerini başka marka ile devam ettir. inşallah hamilesindir ve bebeğin seninledir. bak aşağıda ki linkte resimleri var testlerimin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...elik-testi-silik-cizgi-yanilticimidir.758584/

canım bu yaptığın prediktör marka test ve ben hiç güvenmiyorum. ben geçen ay iki tane yaptım ikisi de gayet net silik çizgilerdi. ama hamile değildim. bence pek güvenme bu teste sonra umutlanıp daha fazla üzülüyorsun. testlerini başka marka ile devam ettir. inşallah hamilesindir ve bebeğin seninledir. bak aşağıda ki linkte resimleri var testlerimin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...elik-testi-silik-cizgi-yanilticimidir.758584/
Canim umutlanip hayal kirikligina ugramak cok daha kötü gercekten, gecen ay ben de benzer bi durum yasamistim prediktor ve baska marka denedim silik cikiyordu sonra belirginlismesi gerekirken gittikce kayboldu ve sonuc hic cikmamaya basladi , bir hafta on gun oncesinden baslamistim test yapmaya :( ama aslinda erken gebelik testi yaparak hata yapmis oluyoruz cunku kimyasal gebelik diye bir gercek var maalesef farkinda bile olmadan dusuk yapiliyor ve adet olduk saniliyor...ben de o testlerden yapmak istemiyordum ama ilac kullanmaya baslayacagim icin her ihtimale karsi yapmak istedim cok da guvenmiyorum ama birkac gun bekleyip sonucu degerlendirmek mantikli olacak cunku gercekten varsa birsey ilac kullanip zarar vermis olmayacagim yoksa da ilaclara baslarim artik. Rabbim hepimiz icin hayirlisini versin... en kisa zamanda bebis haberlerimizi aliriz insallah

predictor teste bende güvenmiyorum malsef silik çizgi çıkıp sevinip kanda negatifi görünce baya bir yıkım oluyor ama umarım sizinki de öyle olmaz =) güzel haberlerinizi bekliyorum =)

predictor teste bende güvenmiyorum malsef silik çizgi çıkıp sevinip kanda negatifi görünce baya bir yıkım oluyor ama umarım sizinki de öyle olmaz =) güzel haberlerinizi bekliyorum =)
Evet belli olmuyor yarin baska bir marka alip tekrar deneyecegim ... yurtdisinda kolay kolay kan testi yaptiramiyoruz hersey randevuyla bekle ki meraktan ölmeyesin:(

Evet belli olmuyor yarin baska bir marka alip tekrar deneyecegim ... yurtdisinda kolay kolay kan testi yaptiramiyoruz hersey randevuyla bekle ki meraktan ölmeyesin:KK43:

umarım sonucu gerçekten pozitiftir de o zaman dünyanın en tatlı 9 aylık bekleyişine hazır olmuş olursunuz =)

umarım sonucu gerçekten pozitiftir de o zaman dünyanın en tatlı 9 aylık bekleyişine hazır olmuş olursunuz =)
Insallah pozitiftir de heyecanli bir dokuz ay bekleyis baslar :) birazdan test almaya gidecegim bakalim onda sonuc ne cikacak

Fotoğrafta ikinci çizgi silikte olsa görünüyor
gününüz geçti mi?

Eklentiler

• 20141126_130257.jpg
    20141126_130257.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 64
Back