bu cızdı yanı sılık cızgı gebelık var olarak yorumlanıyor benım bıldıgım kadarıylaAyy cok heyecanlandim simdi :)
bu cızdı yanı sılık cızgı gebelık var olarak yorumlanıyor benım bıldıgım kadarıyla
haydı hayırlı olsun
acıl doktora kan testı ver kac haftalık oldugunu ogrenmelısın.kendıne dıkkat et Allah tamamına erdırsın.yerınd eolsam bıtkı cayı bıle ıcmezdımInsallah canim ya adet sokturucu turevi bi ilac kullanmak uzereydim formalite test yapmistim ..
yurtdisindayim canim haftaici bile kan testi yaptirmak buyuk problem bi de simdi hafta sonu girdi cok canim sıkıldı mecburen pazartesiyi bekleyip yaptiracagizacıl doktora kan testı ver kac haftalık oldugunu ogrenmelısın.kendıne dıkkat et Allah tamamına erdırsın.yerınd eolsam bıtkı cayı bıle ıcmezdım
Anladım..demekkı cok kucuk henuz ama yıne de dılersen beklersın yada haftaya kan testı yaparsın..Tamamına erdırsın ınsallah dıkkatlı olGebelik varsa bile cok yeni cunku ovu testi dogru gosterdiyse bu ayin 13 undeydi pozitif daha 10 gun oldu erken gebelik testiydi bu yaptigim bunda bile silik ..oysaki iki gun once doktora gittim ovu. testinde pozitif gordum dedim yaniltabiliyor onlar yapma demisti ve tedaviye baslayacaktik
ben de gebe olduğunuzu düşünüyorum...
var mı belirtileriniz?
Aslinda cok belirtim var ama psikolojik olabilir diye fazla ustunde durmuyordum eger gercekten hamileysem anlatacak cok garip bi hikayem olacak :)) ama korkuyorum da gecen gun temizlik yaparken dolaplari falan cektim tekrar yerlestirdim o kadar agir seyler kaldirdim ki o gun gun boyunca kasiklarimda siddetli agri oldu ins. birsey olmamistir
Insaallahh oyleyse dikkat etmez miyim hiic :) tabi olmama ihtimali de var ama yoksa tedaviye basliyorum zaten umutsuzluk yook :)rabbim hepimize nasip etsin ins. :)inşallah sizinledir melek
stres yapmayın, bence gebesiniz
ve dikkatli beslenmeye, dinlenmeye özen gösterin
yine de olmama ihtimalini de bir köşede turun
hayırlısı bakalım
darısı başıma olsun dilerim
Insallah canim rabbim hepimize nasip etsinHayırlı olsun darısı bize artik sağlıklı evlatlar getirmeyi nasip etsin allah
ınsallah canım doğru sonuçtur, haftasonu nasıl geçecek bilmiyorum boyle kan da veremiyorumcanım silik çizgi var evet :)
ınsallah canım doğru sonuçtur, haftasonu nasıl geçecek bilmiyorum boyle kan da veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?