Aciiiil yardım lütfen! !

aysglibrhmbs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
9
0
1
İstanbul
Arkadaşlar merhaba bugün meme küçültme ameliyatı için dr a gittim muayne oldum ve 23 haziran pazartesi gününe randevu aldım. Doktorum Cem Inan Bektaş.Aranizda daha once Cem Bey'e ameliyat olmuş olan varsa ya da dr hakkında bilgisi olan varsa paylassin lütfen.Dr hakkında pek bi bilgim yok o yüzden de çok korkuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım niye küçülttürmek istiyorsun merak ettim ölçüsü kaç

100-110 arası ayrıca büyüklükten ve sürekli kilo alıp vermekten dolayı deforme olmuş durumda

İns olduktan sonra sonucu paylasirsin canim bide ne kadr tutuyo meme kucultme ??

İns olduktan sonra sonucu paylasirsin canim bide ne kadr tutuyo meme kucultme ??

Paylasirim tabiki ama hala dr hakkında yeterli bilgi edinemedim kuskularim var o yüzden.Ben 4 bine konuştum ameliyatı.

Paylasirim tabiki ama hala dr hakkında yeterli bilgi edinemedim kuskularim var o yüzden.Ben 4 bine konuştum ameliyatı.

Bende 12 gun once anal fissurle beraber gogus kucultmw ameliyati oldum.. 85DD 'den 85E'ye indi olcum.. cok rahati..
ameliyat sonrasi benim agrim olmadi doktorum cok ilgili.. eger istersen senin aldigin fiyata yakin benim ameliyatimda.. Doc.Dr. Mustafa Keskin benim doktorum.. internetten arastir istersen bu dojtoru cnk hastane ismi veremiorum sanirim.. sigortan vs yoksa 5500TL gb bi fiyati var ameliyatin.. Mustafa bey ayni zamanda hastanenin bashekimi cok tatli..
bikac arkadasim baska dr.'lara yaptirdi bakiorum izleri cok fena, uclari pörtlemis.. yani doktora guven cok onemli, cok hassas bi organimizi emanet edioruz cnk dimi

Sigortam var hatta özel sağlık sigortam bile var.Dr un calistigi hastaneyi ozelden msj atar misin canım

Sigortam var hatta özel sağlık sigortam bile var.Dr un calistigi hastaneyi ozelden msj atar misin canım

Ozelden yazamiorum mesaj kotamdan oturu.. yaziyim olmazsa sonra silerler..
Medipok hastanesi Doc. Dr. Mustafa Keskin' e ameliyat oldum.. muayeneleri kontrolleri ucretsiz.. gidersen ismimide verebilirsin.. (sena)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…