ACİİİİLLL ikiz bebeklerım ıcın kız 20 oglum 21 ev ayakkabısı ılk adım ayakkabısı ortopedı yumusak taban ıkıye katlana ayakkabı yumusacık ayakkabı arıyorum bebıslerımın ayakları buz gıbı hasta olucaklar dıye korkuyorum arkadaslar yardım iyi günler hoşçakalın...
ACİİİİLLL ikiz bebeklerım ıcın kız 20 oglum 21 ev ayakkabısı ılk adım ayakkabısı ortopedı yumusak taban ıkıye katlana ayakkabı yumusacık ayakkabı arıyorum bebıslerımın ayakları buz gıbı hasta olucaklar dıye korkuyorum arkadaslar yardım iyi günler hoşçakalın...
Merhaba dusunursen eger bunlar var fıyatı sen belirle ortapedık olan mini kids 21 ama kalıbı küçük vicco 20 tam numarası dıger ev patıği sana hedıyemACİİİİLLL ikiz bebeklerım ıcın kız 20 oglum 21 ev ayakkabısı ılk adım ayakkabısı ortopedı yumusak taban ıkıye katlana ayakkabı yumusacık ayakkabı arıyorum bebıslerımın ayakları buz gıbı hasta olucaklar dıye korkuyorum arkadaslar yardım iyi günler hoşçakalın...
Birde kıyamadagım zara botlarımız 23 numaraACİİİİLLL ikiz bebeklerım ıcın kız 20 oglum 21 ev ayakkabısı ılk adım ayakkabısı ortopedı yumusak taban ıkıye katlana ayakkabı yumusacık ayakkabı arıyorum bebıslerımın ayakları buz gıbı hasta olucaklar dıye korkuyorum arkadaslar yardım iyi günler hoşçakalın...
tamam canım resmıne bakayım saol allah razı olsun iyi akşamlar...canım bende evde giydirebileceğin yumuşak tabanlı puma var ama rengi siyah erkek için 21 demişsin istermisin bilemedim..istersen resim çekip eklerim..
canım benım saol allah razı olsun alıcak olursam nerden gönderı yapıcaksınız fıyatı ucuz söylerım ıncıltmek ıstemem sız belırleyın cok ıhtıyacım var.. ıyı aksamlarMerhaba dusunursen eger bunlar var fıyatı sen belirle ortapedık olan mini kids 21 ama kalıbı küçük vicco 20 tam numarası dıger ev patıği sana hedıyem
nasıl bakılır bılmıyorum kı yeni üye oldum bana resıom atarmısınız hoşçakalın...Benim sayfamdan açtığım konulardan ayakkabı ilanıma bakın isterseniz
Yollarsam ptt en uygunu tamam fiyati sen belirle zaten kargosu cok tutmaz hafifler ben taa diyarbakira 20 kilo yolladm 25 lira tuttu istdayim bu aradacanım benım saol allah razı olsun alıcak olursam nerden gönderı yapıcaksınız fıyatı ucuz söylerım ıncıltmek ıstemem sız belırleyın cok ıhtıyacım var.. ıyı aksamlar
canım bende evde giydirebileceğin yumuşak tabanlı puma var ama rengi siyah erkek için 21 demişsin istermisin bilemedim..istersen resim çekip eklerim..
tabı sıyah pumanın resmını atarsanız cok memnun olurum saolun ıyı akşamlar canım allah razı olsun...canım bende evde giydirebileceğin yumuşak tabanlı puma var ama rengi siyah erkek için 21 demişsin istermisin bilemedim..istersen resim çekip eklerim..
özelden msjlasabılırmıyız.. ben hepsıne 20 tl desem ayıp farkındayım ama bütçe malesef güücm olsa sımdıe kadar dükkandan alırdım iştee..kargo 15 20 arası tutar ..Yollarsam ptt en uygunu tamam fiyati sen belirle zaten kargosu cok tutmaz hafifler ben taa diyarbakira 20 kilo yolladm 25 lira tuttu istdayim bu arada
tabı sıyah pumanın resmını atarsanız cok memnun olurum saolun ıyı akşamlar canım allah razı olsun...
pekı tamam allah razı olsun..tamam canım çekip yükliycem ben evde değildimde telin şarjı bitmişti dolsun çekip yüklerim
canım benim konumada bakabilirsinACİİİİLLL ikiz bebeklerım ıcın kız 20 oglum 21 ev ayakkabısı ılk adım ayakkabısı ortopedı yumusak taban ıkıye katlana ayakkabı yumusacık ayakkabı arıyorum bebıslerımın ayakları buz gıbı hasta olucaklar dıye korkuyorum arkadaslar yardım iyi günler hoşçakalın...
Merhaba ilk adım ayakkabılarımızı buldum tam ortapedikdir perlina marka 20 numarapekı tamam allah razı olsun..
tatlım oglum 21 gıyıyor..Merhaba ilk adım ayakkabılarımızı buldum tam ortapedikdir perlina marka 20 numaraEki Görüntüle 1255898
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?