• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El ACİİİİİLLLL ilk adım ayakkabısı ev ayakkabısı arıyorum

saleh

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
46
2
13
45
ACİİİİLLL ikiz bebeklerım ıcın kız 20 oglum 21 ev ayakkabısı ılk adım ayakkabısı ortopedı yumusak taban ıkıye katlana ayakkabı yumusacık ayakkabı arıyorum bebıslerımın ayakları buz gıbı hasta olucaklar dıye korkuyorum arkadaslar yardım iyi günler hoşçakalın...

ACİİİİLLL ikiz bebeklerım ıcın kız 20 oglum 21 ev ayakkabısı ılk adım ayakkabısı ortopedı yumusak taban ıkıye katlana ayakkabı yumusacık ayakkabı arıyorum bebıslerımın ayakları buz gıbı hasta olucaklar dıye korkuyorum arkadaslar yardım iyi günler hoşçakalın...

canım bende evde giydirebileceğin yumuşak tabanlı puma var ama rengi siyah erkek için 21 demişsin istermisin bilemedim..istersen resim çekip eklerim..

Benim sayfamdan açtığım konulardan ayakkabı ilanıma bakın isterseniz

Merhaba dusunursen eger bunlar var fıyatı sen belirle ortapedık olan mini kids 21 ama kalıbı küçük vicco 20 tam numarası dıger ev patıği sana hedıyem

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 132
Birde kıyamadagım zara botlarımız 23 numara

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 157
canım bende evde giydirebileceğin yumuşak tabanlı puma var ama rengi siyah erkek için 21 demişsin istermisin bilemedim..istersen resim çekip eklerim..
tamam canım resmıne bakayım saol allah razı olsun iyi akşamlar...

Merhaba dusunursen eger bunlar var fıyatı sen belirle ortapedık olan mini kids 21 ama kalıbı küçük vicco 20 tam numarası dıger ev patıği sana hedıyem
canım benım saol allah razı olsun alıcak olursam nerden gönderı yapıcaksınız fıyatı ucuz söylerım ıncıltmek ıstemem sız belırleyın cok ıhtıyacım var.. ıyı aksamlar

canım benım saol allah razı olsun alıcak olursam nerden gönderı yapıcaksınız fıyatı ucuz söylerım ıncıltmek ıstemem sız belırleyın cok ıhtıyacım var.. ıyı aksamlar
Yollarsam ptt en uygunu tamam fiyati sen belirle zaten kargosu cok tutmaz hafifler ben taa diyarbakira 20 kilo yolladm 25 lira tuttu istdayim bu arada

tabı sıyah pumanın resmını atarsanız cok memnun olurum saolun ıyı akşamlar canım allah razı olsun...

Yollarsam ptt en uygunu tamam fiyati sen belirle zaten kargosu cok tutmaz hafifler ben taa diyarbakira 20 kilo yolladm 25 lira tuttu istdayim bu arada
özelden msjlasabılırmıyız.. ben hepsıne 20 tl desem ayıp farkındayım ama bütçe malesef güücm olsa sımdıe kadar dükkandan alırdım iştee..kargo 15 20 arası tutar ..

Bende lcw dan almıştım isterseniz e mail adresiniz e yollarım patik tarzi ve bi de ugg var oda patik gibi ...

kargo o kadar tutmaz canım ist içiysen 7 lira falan dışına 10 liraya gidiyor..üstelik bunlar küçük parçalar dahada ucuz olabilir..

Back