Aciiiiilll!!!!!!!!

wisdom01

Baslangic:92 hedef:75
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
5.202
3.825
448
bebegimin vucudnda kızarıklıklar var. Sivilce gibi kenarı kızarık..
Sıcaktan olabilir diyorlar acile götrdum orda da öyle dediler.
yalnız ateşi yok, halsiz değil. COk akıllı uslu druyor.
Hatta suan mışıl mışıl uyuyorr.
Sizce nedir?

canım sıcakta bebeklerde vücutlarında yüzlerinde kırmızı kırmızı kabarcıklar olur minik minik :)
acilede götürmüşsün zaten bi sıkıntısıda yok diyorsun için rahat olsun

canım sıcakta bebeklerde vücutlarında yüzlerinde kırmızı kırmızı kabarcıklar olur minik minik :)
acilede götürmüşsün zaten bi sıkıntısıda yok diyorsun için rahat olsun

minik tamam ama o kızarıklık yayılıyor da:S
şmdi klimalı ortamdayz, klimayı açtım napiyim..
şmdi nokta şeklne dönd kızarıklk

evet aynen anlattığın gibi oluyor, klimadan uzak tut istersen canım ya
daha bilgili arkadaşlar vardır muhakkak ama anlattığı şeyin sıcaktan olduğunu biliyorum

Adana da oturuyorz cnm yaa. Açmak zorundaym yoksa bebegm pişer.
Hıı napıyosn de, Fan ı calısıyor. Serin olsun diye açtm ztn.
Mustakil bir evde oturyrm, 1.katta. ewin sıcaklgnı bilsen anlardn bni.
mecburum anlıcagn.
Yarın doktora göturucez işte.

Alerji olabilir mi canım? Bebişin kaç aylık? Biz bebişimiz 5 aylıkken nutella vermiştik nokta kadar ama aynen dediğin gibi olmuştu vucudu. Çoğu alerjiler bebiş büyüyünce geçiyor ama önemli olabilir.

Bazı aile büyükleri de alışşsın diye (çok yanlış) bebişler küçükken sürekli bir şeyler sürüyorlar ağızlarına. Farklı bir şey veren oldu mu? 6 aydan ek gıda vermemek lazım.

Son düzenleme:
Alerji olabilir mi canım? Bebişin kaç aylık? Biz bebişimiz 5 aylıkken nutella vermiştik nokta kadar ama aynen dediğin gibi olmuştu vucudu. Çoğu alerjiler bebiş büyüyünce geçiyor ama önemli olabilir.

Bazı aile büyükleri de alışşsın diye (çok yanlış) bebişler küçükken sürekli bir şeyler sürüyorlar ağızlarına. Farklı bir şey veren oldu mu? 6 aydan ek gıda vermemek lazım.

Alerji olabilir. Devam sutu vermeye basladık. ama devam sutunu vereli 1 hafta oldu.
daha 2 gundur var bu kızarıklıklar.
Yarın doktoruna göturucez zaten ..
Farklı birşey de vermedik.

Alerji olabilir. Devam sutu vermeye basladık. ama devam sutunu vereli 1 hafta oldu.
daha 2 gundur var bu kızarıklıklar.
Yarın doktoruna göturucez zaten ..
Farklı birşey de vermedik.

Devam sütünden olacağını sanmıyorum canım ama alerjik olabilir. Kendini üzme, ciddi değildir bence. Yarın gösterirsin doktora, geçmiş olsun çok.

Devam sütünden olacağını sanmıyorum canım ama alerjik olabilir. Kendini üzme, ciddi değildir bence. Yarın gösterirsin doktora, geçmiş olsun çok.

vucudundakiler geçti. yani sönduu.
KolundaKiller duruyor. Canı yansa ne bilim kaşınsa huzursuz olur diye
dusunuyorum. Şmdi uyandı, görsen gulucukler sacıyor. Bebegmn adı mustafa berk.
bu arada adım da Hikmet.

snn bebegnn adı ne?
ve snn?

canım doktora gidince bize haber ver
miniği merak ederim ben :)

dun o kızarıklıklar kötuydu yaaa..
akşama hepsi geçti, ya da az vardı.
Sbh doktora gidicektik, hepsi geçmiş..
O yuzden doktora gtmedk.
Şuan uyuyo iyi amaaa..

canım o kızarıklıklar isilik sıcaklarda bebeklerde oluyor bebeği hergün yıkamaya çalış sıcak ortamlarda çok tutma birde bebeğin iç çamaşırları dahil kıyafetlerini mutlaka ütüle geçecektir klima 6 aya kadar bebeklere dokunuyormuş 6 aydan sonra çok fazla etkilemiyormus gveçmiş olsun

canım o kızarıklıklar isilik sıcaklarda bebeklerde oluyor bebeği hergün yıkamaya çalış sıcak ortamlarda çok tutma birde bebeğin iç çamaşırları dahil kıyafetlerini mutlaka ütüle geçecektir klima 6 aya kadar bebeklere dokunuyormuş 6 aydan sonra çok fazla etkilemiyormus gveçmiş olsun

Sicaktanmis, oyle dedi doktor'
Kli,ayi mecbur calistryrm. Ev cok sicak.

Back