• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Acigim Konular" neden kronolojik siralanmiyor?

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
436
Puanlar
398
Merhabalar KK Yönetimi,

profile girdigimizde ve "Actigim Konulara" tikladigimizda
konular karmasik siralaniyor
eskiden kronolojik sekilde en son cevap gelen konu basta ve en eski konu sonda olarak siralaniyordu.
ben simdiki formatin konulari neye göre siraladigini cözemedim
acaba sadece bende mi böyle? yoksa yeni sitede böyle mi?

Merhaba.

Profilinize baktım ve açılan konular butonunda sorun göremedim..

Konuların sıralanışında sorun görülmüyor..En son açtığınız konu liste başında yer alıyor..Tarih olarak yeniden eskiye doğru gidiş var..Hatta aynı tarihde açılan konularınız bu kez saat önceliğine göre düzenlenmiş..

Ben bu Takilara bayildimm...
Konu sahibi ThirtyFouR‎, Dün 20:02

"Acigim Konular" neden kronolojik siralanmiyor?
Konu sahibi ThirtyFouR‎, 19-03-2011 09:22

Şal, Eşarp ve Atkı Bağlama Yöntemleri. [videolu]
Konu sahibi ThirtyFouR‎, 18-03-2011 12:29

gibi gibi..

Kirmizi Beyaz Salonlar
Konu sahibi ThirtyFouR‎, 06-03-2011 10:18

Tasarim Harikasi bir Ev...
Konu sahibi ThirtyFouR‎, 06-03-2011 00:14

50 Modern Banyo Tasarimi
Konu sahibi ThirtyFouR‎, 06-03-2011 00:05

Bu üç konuyu aynı tarihde açmanıza rağmen,arada ki saat farklılığı göz önüne alınmış ve sistem otomatik olarak listelemiş.
gibi..

Son açtığınız konuya, en son (Ben bu Takilara bayildimm...) rdlpstck kullanıcısı yorum yazmış,konunuz üste çıkmış..

İlk açtığınız konu ise en sonda yer alıyor..

Istanbula yakin güzel balayi yeri?
Konu sahibi ThirtyFouR‎, 28-01-2010 23:05

Bu bilgiler profilinizde karışıklık olmadığını gösteriyor..:34:

Kolay gelsin..

Son düzenleme:
evet bundan ben de şikayetciyim...
konular konu açtığımız tarihe göre görünüyor oysaki eskiden en son mesaj yazılan tarihe göre sıralanıyordu takip etmemiz daha kolay oluyordu...
arkadaşın en üstteki mesajının en üstte olması konuya son yazılan mesajdan değil ki... en son o konuyu açmasından dolayı... ilk açtığı konuya cevap gelse o konu üstte çıkmıyor...
bunun için yapılacak bişey var mı bilmiyorum tabi.... arkadaş söylediği için ben de belirtmek istedim...

Son düzenleyen: Moderatör:
konular konu açtığımız tarihe göre görünüyor oysaki eskiden en son mesaj yazılan tarihe göre sıralanıyordu takip etmemiz daha kolay oluyordu...
arkadaşın en üstteki mesajının en üstte olması konuya son yazılan mesajdan değil ki... en son o konuyu açmasından dolayı... ilk açtığı konuya cevap gelse o konu üstte çıkmıyor...
bunun için yapılacak bişey var mı bilmiyorum tabi.... arkadaş söylediği için ben de belirtmek istedim...

evet tamda kastettigim bu, tam ifade edememisim kendimi, sen cok güzel anlatmisin saol canim

ben de eskiden yeniye ve en son yeni mesaj hangisine yazıldıysa o şekilde oluyo
sorun ney ben anlamadım açıkcası herşey normal
senin pc den kaynaklı yada kişisel ayarlarından kaynaklı olabilir

evet tamda kastettigim bu, tam ifade edememisim kendimi, sen cok güzel anlatmisin saol canim

Şimdi anladığım şu olabilir mi?

Eski yada yeni konunuza, yorum bırakıldığında konunuz güncelleşmiyor,açılan konular listesinde yukarı çıkmıyor..Görünüşte mesaj yazılmış başka üye tarafından ama konu liste başında değil.

Şimdi eski tarihli bir konunuza ben mesaj yazdım deneme amaçlı evet konu güncellenmedi..Yani mesaj yazılan konu, koyu kırmızı renkte belli ama açtığınız konuların sayısı fazla olduğu için arka sayfalarda kalıyor..

http://www.kadinlarkulubu.com/siir/389737-aski-karaliyorum.html#post18278090

Bu sorunu admine ilettim ben kendisi teknik anlamda sorun olup olmadığına bakacak olur mu?

Konu açık kalsın çözüme ulaşıp ulaşmadığı hususunda buradan iletişim kurarız..:34:

Son düzenleme:
Az önce yazdığım mesajlar kısmına girdim ve siteye ilk üye olduğum andan itibaren yazdığım mesajlar çıktı. Normalde sondan ilke doğru giderdi. Şimdiyse ilkten sona doğru.

Merhabalar KK Yönetimi,

profile girdigimizde ve "Actigim Konulara" tikladigimizda
konular karmasik siralaniyor
eskiden kronolojik sekilde en son cevap gelen konu basta ve en eski konu sonda olarak siralaniyordu.
ben simdiki formatin konulari neye göre siraladigini cözemedim
acaba sadece bende mi böyle? yoksa yeni sitede böyle mi?

ben de eskiden yeniye ve en son yeni mesaj hangisine yazıldıysa o şekilde oluyo
sorun ney ben anlamadım açıkcası herşey normal
senin pc den kaynaklı yada kişisel ayarlarından kaynaklı olabilir

Şimdi anladığım şu olabilir mi?

Eski yada yeni konunuza, yorum bırakıldığında konunuz güncelleşmiyor,açılan konular listesinde yukarı çıkmıyor..Görünüşte mesaj yazılmış başka üye tarafından ama konu liste başında değil.

Şimdi eski tarihli bir konunuza ben mesaj yazdım deneme amaçlı evet konu güncellenmedi..Yani mesaj yazılan konu, koyu kırmızı renkte belli ama açtığınız konuların sayısı fazla olduğu için arka sayfalarda kalıyor..

http://www.kadinlarkulubu.com/siir/389737-aski-karaliyorum.html#post18278090

Bu sorunu admine ilettim ben kendisi teknik anlamda sorun olup olmadığına bakacak olur mu?

Konu açık kalsın çözüme ulaşıp ulaşmadığı hususunda buradan iletişim kurarız..:34:

Tekrar denemeniz mümkün mü ?

Ben şimdi deneme yapamıyorum daha önce yaptığım sonuçlar gözüküyor. 1 saat sonra bende deneyeceğim.

Buraya sonucu yazarsanız sevinirim.

Şimdi tekrar tıkladım ve bu kez de arama kriterlerine uygun sonuç bulunamadı diyor :26:

bende hala ayni.
en azindan mantigini anladim simdi :)
acma tarihine göre siralaniyormus, bende diyorum karmakarisik neye göre siraladigi belli degil. cözememistim :)

basliga yeni mesaj gelsede listede hep ayni sirada, su anda öyle. dün actigim baslik dünden beri msj gelmemesine ragmen bu basligin altindan siralaniyor

Benim de bir sorunum var hatta konu actim ama konum burada görüntülenmedi. Bu konuyu acik görünce yazayim dedim. Bana da yardimci olur musunuz?

Benim de bir sorunum var hatta konu actim ama konum burada görüntülenmedi. Bu konuyu acik görünce yazayim dedim. Bana da yardimci olur musunuz?

Konuyu açtıkdan 1 saat içinde profilde görüntüleniyor sanırım:)

bende hala ayni.
en azindan mantigini anladim simdi :)
acma tarihine göre siralaniyormus, bende diyorum karmakarisik neye göre siraladigi belli degil. cözememistim :)

basliga yeni mesaj gelsede listede hep ayni sirada, su anda öyle. dün actigim baslik dünden beri msj gelmemesine ragmen bu basligin altindan siralaniyor

Şİmdi şöyle bir durum var, son gelen yoruma göre listelediğimizde cevapladığımız konular bozuluyor zira aynı programı kullanıyorlar. Cevapladığımız konular kısmı zaten sadce sizin konularınız olduğu için farklı bir alan kullanıyor.

Başka bir şekilde çözene kadar bu şekilde olması gerekiyor.

Yani açtığınız konu sırasına göre.

Şİmdi şöyle bir durum var, son gelen yoruma göre listelediğimizde cevapladığımız konular bozuluyor zira aynı programı kullanıyorlar. Cevapladığımız konular kısmı zaten sadce sizin konularınız olduğu için farklı bir alan kullanıyor.

Başka bir şekilde çözene kadar bu şekilde olması gerekiyor.

Yani açtığınız konu sırasına göre.

ilgilendiginiz icin tesekkür ederim. bi degisiklik olmasada su an icin en azindan siralama mantigini anlamama sebeb oldu :)

Konuyu açtıkdan 1 saat içinde profilde görüntüleniyor sanırım:)

Görüntülenmedi. Sanirim moderatörler acmadi konuyu. Bir ara görüntülenir gibi oldu ama tekrar kayboldu. Sorunumu buraya yazsam olur mu? Yoksa tekrar konu mu acsam? :26:

Görüntülenmedi. Sanirim moderatörler acmadi konuyu. Bir ara görüntülenir gibi oldu ama tekrar kayboldu. Sorunumu buraya yazsam olur mu? Yoksa tekrar konu mu acsam? :26:

bu bölümde konular yönetici kontrolünden gectikten sonra yayinlaniyor tatlim.
o yüzden görüntülenmemistir henüz.

Back