- Konu Sahibi umutluyum1
-
Arkadaslar antagonist protokol yaptiran var mi? Acibadem'de genel olarak bu yontem izleniyormus. Oldukca kisa 10-15 gun icinde butun tedaviyi tamamlaniyormus.
Arkadaslar antagonist protokol yaptiran var mi? Acibadem'de genel olarak bu yontem izleniyormus. Oldukca kisa 10-15 gun icinde butun tedaviyi tamamlaniyormus.
canım herkese uygulanmıyordur.kişiden kişiye değişiyor uygulanan protokolk.
tharbank umutluyum elchın çok çokkkkk teşekkür ederim sanal bile olsaa o kadar yakınsınız ki desteğinizi almak çok güzel yaaa.... umutluyum ben senden de gerçekten umutluyum rabbim sağlıklaa sana da yaşatsın inşallah:26: ben daha önce de 2 gebelik yaşadım sonuç pek iyi olmadı o yüzden tam sevinme moduna da geçemedim bi kalp atışlarını duysamm evetttt bu diyeceğimmmm
bu arada pazartesi 115 di şimdi 353 olmuş
sağol tatlım bizi bizden başkası anlamıyor maleseffff...değerin maşallah çok güzel nazar değmesin inşalahhhkalp atışlarınıda duyacaksın inşalahh canım hiç merak etme...
merhaba hemşerim sana özel msj atmak istedim ama olmadı sanırım sen tedavini istanbul da oluyorsun nerede kimde oluyorsun mersinde seni kim takip etmişti birde raporu nasıl aldın anlatır mısın sizin probleminiz nedir ben öğretmenim bundan önce raporsuz özdede denedim foliküller boş çıktı tekrar deneyeceğiz ama insan korkuyor benim erken yumurta yetmezliği problemim var rabbim şu mübarek günler hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim bizede anne olmayı nasip etsin inş
sislimm tebrik ederim canım benim yat dinlen hiç bi iş yapma artık keyfini çıkarmaya bak okeyyyyyyyyyyçok çok tebrikler canım
umutluyum canım kan tahlili yapıldınmı sen ne çıktı sonuç yaa üzüldüm gerçekten inşallah en kısa zamanda rabbi meleğini yollar inşallah
canım çok güzel artmış değerin maşallah sübhanallahtharbank umutluyum elchın çok çokkkkk teşekkür ederim sanal bile olsaa o kadar yakınsınız ki desteğinizi almak çok güzel yaaa.... umutluyum ben senden de gerçekten umutluyum rabbim sağlıklaa sana da yaşatsın inşallah:26: ben daha önce de 2 gebelik yaşadım sonuç pek iyi olmadı o yüzden tam sevinme moduna da geçemedim bi kalp atışlarını duysamm evetttt bu diyeceğimmmm
bu arada pazartesi 115 di şimdi 353 olmuş
canım geçmiş olsun öncelikle ben acıbademde yaptıracağım ilaç takibini tıp fakültesinde devrim gürkan hoca var o yapacak zaten bülent hocanın asistanıymış zamanında.raporu tıp fakültesinden aldım.gürkan hocanın özeline gittim derdimi anlattım sağolsun yardımcı oldu 2 günde raporum hazırlandı.bende çıkolata kisti var eşimde de sperm hareketsizliği az da olsa...canım yeniden gözde de mi deneyeceksin yoksa başka yerde mi? inşallah bu defa emeklerimiz boşa çıkmaz canım...
canım geçmiş olsun öncelikle ben acıbademde yaptıracağım ilaç takibini tıp fakültesinde devrim gürkan hoca var o yapacak zaten bülent hocanın asistanıymış zamanında.raporu tıp fakültesinden aldım.gürkan hocanın özeline gittim derdimi anlattım sağolsun yardımcı oldu 2 günde raporum hazırlandı.bende çıkolata kisti var eşimde de sperm hareketsizliği az da olsa...canım yeniden gözde de mi deneyeceksin yoksa başka yerde mi? inşallah bu defa emeklerimiz boşa çıkmaz canım...
teşekkür ederim canım sanırım bir kez daha deneyeceğim özdede kendimi hazır hissedince inşallah tedavin hayırlı olur ilaçlara başladın mı raporu aşılama yaptırmadan mı aldın ben hiç aşılama olmadım sağlık özründen faydalanabilmek için almak istiyorum çünkü kadrom mutta devrim beyin yeri nerede
şu an baskılayıcı ilaç kullanıyorum canım daha başlamadım...bende çikolata kisti olduğu için aşılama yaptırmadan aldım.endometrizosis hastalarında aşılama pek tutmuyor...doğrudan tüp yapıyorlar...tıp fakültesinde kadın doğumda canım ...ayrıca çetinkaya karşısında iş merzinde özeli var. prof gürkan yazıcı...otobüs duragının hemen karşısındaki iş merkezinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?