- 28 Nisan 2009
- 159
- 4
-
- Konu Sahibi umutluyum1
ben pazartesi istanbulda olucam sanırım bugun yumurtalar 13 mm olmuştu konaklama yerii yakın yerde var mı bide yer bulamazsak malamat olmayalım =))
elcin hadii bakalım müjdeyle hayırlısıyla katlansın kalp atışlarını duyasın inş bebeğinin ve sonrasında kucağına alasın inş.. yürekten istitorum özlem duyan herkezin bebeğine kavuşmasını.. bende tefaviye yaşadığım şehirde başladım son aşaamda istanbula acımademe gidicez toplama ve transver istanbulda olucak tahmini 1 hafta istanbulda olucaz sanırım... yolculuk bu hafta sonu olabilir,konaklama yeri yakın mı merkeze bilen varmı.. bide elcin tranver işlmeinde anestezi aldın mı , ben eski vajinusmusum ve muayene bile olamıyrum anestezi isticem
bu arada arkadaşlar benim ikinci tahlil sonucum 43 çıktı yarın tekrarlanacak aslında dr iyi gidişat dedi ama benim içim rahat etmedi bi kez daha bakılsın istedim
bu arada arkadaşlar benim ikinci tahlil sonucum 43 çıktı yarın tekrarlanacak aslında dr iyi gidişat dedi ama benim içim rahat etmedi bi kez daha bakılsın istedim
amasyada yaşıyorum canım ben 3.günü yola çıktım 21 yumurta oldu 19u döllendi 2si koyuldu
l
konaklama işi ne ne yaptın? bu arada üşütmüş olabilrmiyim ben sürekli vajinamdan beyaz ara ara su şeklinde akıntı geliyor bı de ayaklarım üşüyor ben gunde 3 ayrı iğne yapıyorum halim kalmadı yaa kafam dönuyor oruç oruç,,, saçma olucak belki ama bu kadar iğne oruç bozuyor mu acaba ??amasyada yaşıyorum canım ben 3.günü yola çıktım 21 yumurta oldu 19u döllendi 2si koyuldu
l
amasyada yaşıyorum canım ben 3.günü yola çıktım 21 yumurta oldu 19u döllendi 2si koyuldu
l
yakın yerlerdeki oteller biraz tuzluymuş galiba istersen merkezi ara sor canım bende yumurta toplama ve transfere gideceğim maşallah yumoşlar 13 bcm oldu ha ne güzel hadi hayırlısı olsun güzel sonuçlar bekliyoruz....
yakın yerlerdeki oteller biraz tuzluymuş galiba istersen merkezi ara sor canım bende yumurta toplama ve transfere gideceğim maşallah yumoşlar 13 bcm oldu ha ne güzel hadi hayırlısı olsun güzel sonuçlar bekliyoruz....
:
sen ne zaman gidiceksin ,istanbul dışındasın sanırım sende? aynı zamanda mı yoksaaa bizimki =)) evet ya netten bakıyorum hep 4 yıldız 5 yıldızz oteller zaten bi sürü masrafımız olucak ilaçtı dr falan derken =(( konaklama konusunda bii bilgisi olan varmı ?????????
şimdi arkadaşlar benim 2. denememdi bu o yüzden iki koymuş olabilirler evet bilmiyorum yanisonra bizim akrabamız vardı avr.yakasında şansımızdan orda kaldık iyi oldu ilk tedavimide bülent hoca yaptığı ikinci denememizde bizden 3500tl aldı sonra transferin 3.günü arabamızla geldik eşim çok yavaş sürdü arabayı ve ben arkada hep yatarak geldim
midem bulanıyoooooooooooama iyiyim bunada şükür