- Konu Sahibi umutluyum1
-
tebrikler canım inşallah hamişliğin devamıda böyle sağlıklı ve güzel geçer...histereskopiyi bülent hoca mı yaptı ? ne kadara yaptırdın...onun belli bir zamanı var mı?
bende bu ay bülent tıraşa gittim ama burda anlatılanlar gibi olmadı yada doktorun günü degildi ultrasonla baktı 3 yumurtan var dedi sonra 45 dakika işim var müsade dedi 20 dakka sonra geldi tamam başlayalım birdahaki aya dedi ve bitti görüşme burda herkes cok acıklama yaptıgını ve rahatlattıgını konuşmalarıyla falan filan birsürü şeyler yazılmıştı anlamadım ben haplarımı aldım ve bekliyorum birdahaki ayı
Kesinlikle sana katılıyorum.Maalesef burada yazılanlar hiç gerçekci değil.Bu hafta görüşmeye gittim.Kafamda ki hiçbir soruyu cevaplayamadan oda dan çıktık.Eşim hatta bana kızdı.Bize bizimle ilgilenecek bir yer lazım hem sende hem bende sorun var burada herkese aynı tedavi kalıplaşmış tedavi verdiler dedi.Size bol şanslar ama benim aradığım merkez burası değil.
Kesinlikle sana katılıyorum.Maalesef burada yazılanlar hiç gerçekci değil.Bu hafta görüşmeye gittim.Kafamda ki hiçbir soruyu cevaplayamadan oda dan çıktık.Eşim hatta bana kızdı.Bize bizimle ilgilenecek bir yer lazım hem sende hem bende sorun var burada herkese aynı tedavi kalıplaşmış tedavi verdiler dedi.Size bol şanslar ama benim aradığım merkez burası değil.
bende bu ay bülent tıraşa gittim ama burda anlatılanlar gibi olmadı yada doktorun günü degildi ultrasonla baktı 3 yumurtan var dedi sonra 45 dakika işim var müsade dedi 20 dakka sonra geldi tamam başlayalım birdahaki aya dedi ve bitti görüşme burda herkes cok acıklama yaptıgını ve rahatlattıgını konuşmalarıyla falan filan birsürü şeyler yazılmıştı anlamadım ben haplarımı aldım ve bekliyorum birdahaki ayı
inşallah her şey olumlu geçer tatlım...Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım perşembe günü Bülent bey için randevu aldım gidenlerden yorum bekliyorum.Yardımcı olursanız sevirim.Teşekkürler.
bütün yazılar gerçekçi değil demek haksızlık olur bence...hastane yoğun seni bekletiyorlar buna katılırım.tüp bebekte yapılacaklar belli zaten arkadaşlar kimsenin elinde sihirli değnek yok...hepimiz bu konuda çok hassasız ben dahil...ama birazda objektif bakmalıyız...ben yaklaşık 1 saat hocayla konuştum...aklımdaki her soruyu sordum ...histereskopi ve co-cültür kalmıştı yaptırmadığım onu tavsiye etti.....ama yine de herkes memnun kalmak veya orada yaptırmak zorunda değil...yeterki gebelik olsunda nerde olursa olsun değil mi:))))
ben 3. denememi ona yaptırdım...onunla ilk denememdi.çok olumlu geçti herşey...ama olmadı malesef...yinede görüşmek için gittiğimde test sonucuna baktı...umutsuzluk yok kendi topla ve devam edelim dedi...zaten sözün bittiği yerdi benim için ama sonradan düşündüğümde yaptırdıklarım arasında en iyi yer orasıydı
inşallah her şey olumlu geçer tatlım...
Ben de Dr. Bülent Tıraş'ın hastasıyım. Kendisi mükemmel ötesi bir doktor. Tüm tüp bebek tedavisine başlayacaklar bence direkt ona gitmeli. Ben ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım. Bir kere herşeyden öte ben hayatımda herhangi bir alanda gittiğim doktorlar içinde hiç bu kadar donanımlı , tecrübeli, bilgili olup, hatta profesör olup aynı zamanda bu kadar da hastalarıyla ilgili bir kişiyle karşılaşmamıştım. Genelde doktora gittiğimde benimle 2 kelime konuşup, çok yüzeysel bilgi verip, beni yeterince dinlemeyip zaten gergin olan ruh halimi daha da gerginleştirerek odadan çıkmama sebep olurlardı. Bülent Bey hiç böyle biri değil. Başarısı ise hiç tartışılmaz. Tüp bebek tedavisi için hastaneye her gittiğimde orada bekleyen hastalarla sohbet ediyordum ve herkesten hep olumlu sonuçlar duyuyordum. Kiminle sohbet ettiysem transferimi Bülent Hoca yaptı ve şu an hamileyim diyorlardı. Ve gelenlerin çoğu da şehir dışından Bülent Bey'in ismini duyup gelmiş kişilerdi. Benim etrafımda birçok arkadaşım da çeşitli merkezlerde tüp bebek tedavisi gördü ve defalarca uğraştılar. Bence bu tedavinin başarısı doktorun başarısıyla çok ilintili. Bu yüzden ben bu sürece çok kişiden tanık olmuş ve bu süreci bizzat yaşamış biri olarak Dr. Bülent Tıraş'ı herkese çok tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?