• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acıbadem hastanesinde (istanbul) tavsiye edebileceğiniz dr??

Bakırköy Acıbademde Alihan Özcan ve Melih beyi tavsiye ederim.Alihan beye gidiyorum ve çok memnunum fakat Melih bey için de çok ii diyorlar.

Canım yanlış hatırlamıyorsam Alihan Bey'den memnun kalmamıştın sen??Bununla ilgili bir yazını okumuştum....Şimdi memnun musun??

Bende bakırköy acıbadem'de Alihan Bey'e gidiyorum ve çok memnunum,çok güleryüzlü ve rahatlatıcı bir doktor...Umarım böylede devam eder ve hayırlısı ile bebeğimize kavuşuruz...

Canım yanlış hatırlamıyorsam Alihan Bey'den memnun kalmamıştın sen??Bununla ilgili bir yazını okumuştum....Şimdi memnun musun??

Bende bakırköy acıbadem'de Alihan Bey'e gidiyorum ve çok memnunum,çok güleryüzlü ve rahatlatıcı bir doktor...Umarım böylede devam eder ve hayırlısı ile bebeğimize kavuşuruz...

Bu topikte yazdığım yorumun tarihine bakarsan eski tarihli .Yani başlangıçta senin söylediğin şekilde çok memnundum ve ben doktorumu buldum kesinlikle vazgeçmem diye herkese öneriyordum.Senin gibi ve çevremdeki pekçok kişi gibi bende ameliyat sonrası kolayca gebe kalabilirim sanıyordum.Fakat soru işaretleri oluşmaya başlayıp farklı bir doktora gittiğimde işin seyri değişti.Sanırım sen diğer topikteki tüp bebekten başka çaremin olmadığını ilk öğrendiğim andaki sinirle yazdığım yazımı okudun.:17:Sonuç olarak çok inanıp güvendiğim bir kişiydi Alihan bey.Şu an ki doktorumun söylediklerini duyunca herkesin vereceği tepki ile yıkıldım.Sadece çok güvendiğim doktorumun bunları çok daha öncesinde bana ve eşime söylemesi gerektiğini düşünerek yazmıştım diğer topikteki yazımı.ÜFFF yine yazdıkça yazdım...Sonuç olarak gebelik sürecinde bakırkoy acıbadem Alihan bey diyorum...Tüp bebek ve yardımcı üreme teknıkleri konusunda ise kadıkoy acıbadem dr.Deniz usal veya prof.Tayfun Bağış diyorum

Merhabalar kızlar,

Acıbadem hastanesinde özellikle Kadıköy , Kozyatağı veya Maslak hastanesinde yeni doğum yapmış ya da şu an gebelik takibi yaptırmakta olan arkadaşlarım doktorlarınız kimler , doktor için öneri verebilirseniz çok sevinirim.

Merhaba,

Acıbadem Bakırköy hastanesinde dr. Melih Bey' e gidiyorum ve çok çok memnunumm...
ben rahat biriyim o benden de rahat :)

Son düzenleyen: Moderatör:
acıbadem melih gündüzü hiç kimseye tavsiye etmiyorum ben dr değiştirip ona gittim 11 haftalık hamileydim ve o gün kanamam oldu beni muayene etti sadece 5 dk eve gönderdi o gün düşük yaptım :((

Back