• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acıbadem hastanesinde (istanbul) tavsiye edebileceğiniz dr??

alize_10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
11
0
36
İstanbul
acıbademde sağlık sigortam oldugu için acıbadem de tavsiye edebileceğiniz kadın dogum uzmanı tavsiyelerinizi bekliyorum.lutfen yardımcı olun cunku daha 6 haftalık cook heyecanlıyım ve dr secımımı bır an once yapmak ıstıyorum.ve bu konu benı gerıyor:((

acıbademde sağlık sigortam oldugu için acıbadem de tavsiye edebileceğiniz kadın dogum uzmanı tavsiyelerinizi bekliyorum.lutfen yardımcı olun cunku daha 6 haftalık cook heyecanlıyım ve dr secımımı bır an once yapmak ıstıyorum.ve bu konu benı gerıyor:((

Bende biraz önce acıbademin sitesine girmiş doktorlara bakıyordum. Hangi acıbadem hastanesinde bakıyorsun peki

anadolu yakasındayım ama maslak acıbademde dogum yapmak ıstıyorum.
dr bulursan banada sole.
sigortayı herhangı bır acıbadem hatanesınde yapabılırsın.yada direk sayfasından da bılgı alabılırsın.

Merhaba alize,

Benim iki arkadaşım hamilelikleri boyunca Acıbadem Hastanesinde Habibe Seyisoğlu diye bir doktora gittiler. Şimdi birinin çocuğu 2 yaşında diğerininki 9 aylık. İkisi de çok memnun kaldıklarını söylüyorlar.

Merhaba alize,

Benim iki arkadaşım hamilelikleri boyunca Acıbadem Hastanesinde Habibe Seyisoğlu diye bir doktora gittiler. Şimdi birinin çocuğu 2 yaşında diğerininki 9 aylık. İkisi de çok memnun kaldıklarını söylüyorlar.

evet duydum habibe hanımı ama burda kimisi tavsiye etmemiş,cok yoğun oluyo demişler ,kararsız kaldım.teşekkür ederim ilgin icin.sen hamilemisin?acıbadem maslakta prof. mete güngör var onamı gitsem diye düşünüyorum..

Umarım hamileyimdir :) Ayın 26sı regl tarihim. Regl olmamayı umuyorum :) Allah tamamını erdirsin. Mete Güngörle ilgili hiç birşey duymadım. Arkadaşım bir başka doktora gidiyordu o doktor Zeynep Kamile geçince doktor kendi demiş Acıbademden Habibe hanım iyidir ona git diye. Tabi bilemem doktorla iyi anlaşabilmek de önemli.

Benim doktorum acıbadem kadıköy'de Dr. Ümit Kaya idi. Bütün hamileliğimi o takip etti, doğumumu o yaptırdı, üstelik hamileliğim sırasında ciddi olarak iki kere kanama geçirdiğimde bana hep moral verdi. Gece olan kanamamda onu aramayıp nöbetçi doktora göründüğüm zaman bile kızmıştı, neden beni aramadın diye. Gayet ilgili bir doktor, ben çok memnun kaldım. Şu anı bilemiyorum ama benim hamileliğim zamanında fazla yoğun değildi, istediğim zamana randevu alabiliyordum.

Doktorla iyi anlaşmak çok önemli, özellikle hamileliğin ilk dönemlerindeki ilgisi ve kişiye yaklaşımı çok belirleyici oluyor. Bizlerin en hassas dönemi gebelik, o yüzden doktorla iyi iletişim şart...

Kızlar habibe hanımı kesinlikle tavsiye ederim süper bi doktor hem güleryüzlü hem çok ilgili.ben 2 sene önce bi dış gebelik yaşadım kadın benden daha çok endişelenmişti her sabah erkenden arayıp nasıl olduğumu soruyodu bana.benim özel sigortam olmadığı için devam edemedim ama gittiğim zaman zarfında tanıdığım kadarıyla muhteşem bi doktor..

merhabalr.doktorum kozyatağı acıbadem hastanesinde cem öncüloğlu.alanında süper birisi,diğer doktorlar gibi sezeryan yanlısı değil.kontrolllenin uzun bir vaktini ultrasonla bebeğe bakarak geçiriyor,güleyüzlü,sevecen biri.hamileliğimde bebeğimi o takip etti,çok fazla kilo almama rağmen beni üzmedi ve tüm korkularımı yenmeme sebeb olarak normal doğum yapmama vasıta oldu.şiddetle tavsiye ederim..

benim de dr.um yeşilköy international da prof.dr.İSMAİL ÇEPNİ ve dr.BANU DURU SUİÇMEZ.ikisi de harika dr.lardır.kesinlikle tavsiye ediyorum.

dr. Baha Celal Doğan
benim ve bir arkadaşımın hamileliğini kendisi takip etti,
acıbadem kadıköyde, çok ilgili, çok samimi, etik birisi,
sakin, kendine güvenen bir doktor, ben yasakçı doktorları sevmem, çok huzurlu bir hamilelik geçirdim, ayrıca da normal doğum yaptım sayesinde

bende kadıköy acıbadem hastanesinde doğum yaptım 5 yıl oldu.doktorum doç.dr tolga ergin di hala ordamı bilmiyorum ama çok iyi bir dr doğum zamanına kadar ve doğumdan sonra çook ilgilendi.şimdi 2. ye hamileyim ve bursada oturuyorum bende dr arayışındayım inşallah hepimiz iyi doktorlarla karşılaşırız ve sağlıkla kucağımıza alırız:)

Tolga Ergin'in methini ben de duydum. Artık Acıbadem Hastanesinde çalışmıyor yalnız. Bağdat caddesinde muayenehanesi var. Özel sağlık sigortaları geçiyor.

Kozyatağı Acıbadem hastanesinden Dr.Elif Meşeci yi tavsiye ederim .Çok güleryüzlü çok bilgili ve iyi niyetli bir Dr. Gebelik takibimi onunla yapıyoruz doğuma çok az kaldı.

ben bakırköy acıbademe gittim ama malesefn hiç memnun kalmadım.Orada dr.alihan beyi çok tavsiye ediyorlar.benim acıbadem de acı tecrübelerim oldu.Ve hastanemi değiştirdim.şuan daha huzurluyum.

Bakırköy Acıbademde Alihan Özcan ve Melih beyi tavsiye ederim.Alihan beye gidiyorum ve çok memnunum fakat Melih bey için de çok ii diyorlar.

ben maslak acıbademde doğum yaptım doktorum cem batukan. şiddetle tavsiye ederim eğer konu gebelik ise neden çocuğunuzu riske atacaksınız. gebelik konusunda uzman birine takip olmanızı tavsiye ederim. cem bey perinatolog. bunu araştırmış olanlar varsa perinatologların gebelikte anne ve çocuk sağlığı konusunda uzman kişer olduğunu anlamıştır. nasıl tüp bebek konusunda uzman birisine gidiyorsanız gebelikte de perinatoloğa gitmek gerekir bence. cem bey çok güler yüzlü ve bilgili gereksiz tahlil falan da yaptırmıyor. doğum konusunda da süper birisi.
tavsiye ederim

Kozyatağı Acıbadem hastanesinden Dr.Elif Meşeci yi tavsiye ederim .Çok güleryüzlü çok bilgili ve iyi niyetli bir Dr. Gebelik takibimi onunla yapıyoruz doğuma çok az kaldı.

Merhaba ben pendikte oturuyorum ve 1.5 sendir her sorunumda kadikoy acibademe gittik dr um Harika Bodur biraz uzak olmasi sebebiyle dr arayisi icerisindeyim elif hanimla ilgili dusuncelerini alabilirmiyim

Back