Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Kayseri acıbademdeyken gitmiştim havuz yapacaktık 1 kere toplama oldu sonra İstanbul'a gitti tedavim tam sonuçlanmamıştı yani ama bi tek çağlar hocada embriyom 5.güne gitmişti çok ilgili bi doktor diğerlerine göre daha farklı ilerliyorÇağlar hocayı deneyimleyen var mı ? Yorumları hep pozitif ,reklam amaçlı mı yazılıyor google sayfasında acaba ,inanmakta istiyorum ama inanasım da gelmiyor :)) giden gören duyan varsa bi yazabilir mi![]()
İlaç dozları nasıldı? Herkese aynı dozda mı ilerliyor diye merak ediyorum bunu,istediğinizde hocayla mı iletişim kuruyosunuz? Hemşire mi dönüş yapıyorBen Kayseri acıbademdeyken gitmiştim havuz yapacaktık 1 kere toplama oldu sonra İstanbul'a gitti tedavim tam sonuçlanmamıştı yani ama bi tek çağlar hocada embriyom 5.güne gitmişti çok ilgili bi doktor diğerlerine göre daha farklı ilerliyor
Şimdi İstanbul olduğu için belki orası yoğunluktan dolayı doktorla pek sanmıyorum kayserideyken bile cok nadir cevap veriyordu hemşireler genelde bilgi veriyorİlaç dozları nasıldı? Herkese aynı dozda mı ilerliyor diye merak ediyorum bunu,istediğinizde hocayla mı iletişim kuruyosunuz? Hemşire mi dönüş yapıyor
Ben o maslaktayken hastasıydım cok ilgili tatli biri pişman olmazsınızÇağlar hocayı deneyimleyen var mı ? Yorumları hep pozitif ,reklam amaçlı mı yazılıyor google sayfasında acaba ,inanmakta istiyorum ama inanasım da gelmiyor :)) giden gören duyan varsa bi yazabilir mi![]()
Çok teşekkür ederimBen o maslaktayken hastasıydım cok ilgili tatli biri pişman olmazsınız
Ben 2 yıl önce son tedavimde çağlar hocanın hastasıydım kendisi çok ilgili yardımcı olan bir dr. Tedavimiz olumsuz sonuçlandı fakat kendisinden memnundum.Çağlar hocayı deneyimleyen var mı ? Yorumları hep pozitif ,reklam amaçlı mı yazılıyor google sayfasında acaba ,inanmakta istiyorum ama inanasım da gelmiyor :)) giden gören duyan varsa bi yazabilir mi![]()
olumsuz olmasındaki sebep neydiBen 2 yıl önce son tedavimde çağlar hocanın hastasıydım kendisi çok ilgili yardımcı olan bir dr. Tedavimiz olumsuz sonuçlandı fakat kendisinden memnundum.
Hem eşimde hem bende sorun vardı. Embriyo oluşmadı maalesefolumsuz olmasındaki sebep neydi
Takviye kullanmadınız mı ? Ya da doktor yönlendirmedi mi ? Dna hasarı bakılmış mıydı ? İlk tedaviniz miydi öyleyse belki de ondan odaklanılmadı detaylara ..Hem eşimde hem bende sorun vardı. Embriyo oluşmadı maalesef
Takviye kullandık dr beyde her konuda yönlendirdi. Eşimin dr u tansu beydi. Dna hasarı olarak değilde genetik tahlillerimize daha önce bakılmıştı. 3. Tedavimizdi çağlar beydeki yani genel olarak her şeye dikkat etmeye çalıştılar diye düşünüyorum ama embriyo oluşmadı. İstanbul dışında yaşıyoruz şimdi başka merkezde deneyeceğiz. Hayırlısı olur inşallahTakviye kullanmadınız mı ? Ya da doktor yönlendirmedi mi ? Dna hasarı bakılmış mıydı ? İlk tedaviniz miydi öyleyse belki de ondan odaklanılmadı detaylara ..
Şimdi hangi aşamadasınız nerdesiniz merkez olarak
genetik tahlili ile (dna hasarı ve dna fish )aynı şey değil , önce bunların testi yapılması lazım ..bizde aynı hataya düştük 2 kere ..tedaviden önce bakılsın mutlakaTakviye kullandık dr beyde her konuda yönlendirdi. Eşimin dr u tansu beydi. Dna hasarı olarak değilde genetik tahlillerimize daha önce bakılmıştı. 3. Tedavimizdi çağlar beydeki yani genel olarak her şeye dikkat etmeye çalıştılar diye düşünüyorum ama embriyo oluşmadı. İstanbul dışında yaşıyoruz şimdi başka merkezde deneyeceğiz. Hayırlısı olur inşallah
Bilgim yoktu o konuda araştırayım gitmeden önce sağolungenetik tahlili ile (dna hasarı ve dna fish )aynı şey değil , önce bunların testi yapılması lazım ..bizde aynı hataya düştük 2 kere ..tedaviden önce bakılsın mutlaka
Bu testten neyi anlaşılıyor peki?genetik tahlili ile (dna hasarı ve dna fish )aynı şey değil , önce bunların testi yapılması lazım ..bizde aynı hataya düştük 2 kere ..tedaviden önce bakılsın mutlaka
O hasar yüksekken embriyo gelişimi kötü oluyor .Bilgim yoktu o konuda araştırayım gitmeden önce sağolun
Spermin iç ve dış dnasına bakılıyor , %5 ten yüksek olmamalıymış..düzen labaratuvarnda yapılıyormuşBu testten neyi anlaşılıyor peki?
Anladım ama eşim azospermi maalesef zaten sperm bulunamadığı için bu tahlil istenmemiş olabilirSpermin iç ve dış dnasına bakılıyor , %5 ten yüksek olmamalıymış..düzen labaratuvarnda yapılıyormuş
Evet o yüzden .. tese ile alındığında o hasar daha da azalıyormuşAnladım ama eşim azospermi maalesef zaten sperm bulunamadığı için bu tahlil istenmemiş olabilir
Zorlu süreçler inşallah hepimiz için en iyisi olurEvet o yüzden .. tese ile alındığında o hasar daha da azalıyormuş