• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Acıbadem / Bebek Bakıcısı Arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

naturemade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
8
0
36
İstanbul
Merhaba,

7.5 aylık oğluma sabah 8.30 - aksam 6 arası haftanın 5 veya 4 günü (şu an Perşembe günleri çalışmıyorum) bakabilecek bir bakıcıya ihtiyacım var. Aynı zamandada ev işlerine yardım edebilmesini çok isterim. Acıbadem'de oturuyoruz. İlginen arkaşlar detayları konuşmak için benimle irtibata geçerse çok sevinirim.

Ben çocuk gelişimi mezunyum 0-6 yaş tecrübeliyim 6 senedir çocuk bakıyorum 4 yılıktan 4 yaşına kadar kız çocucğuna ve 15 günlükten 2 yaşına kadar erkek çocuğuna baktım eğer ilgilenirseniz özelden mesajla telefonunuzu gönderirseniz detayları görüşebiliriz cevizlibağda ikamet etmekteyim ve tesettürlüyüm 25 yaşındayım görüşmek üzere...

Merhaba

Evet ilgileniyorum..Cocuk gelisim mezunu olmaniza ve tecrubeli olmaniza sevindim..Gorusmeyi isterim. Size ne yazikki ozelden mesaj atamiyorum cunku hakkim yok.. Eger siz bana ozelden mesaj atabiliyorsaniz telefonunuzu gonderirmisiniz? Bu arada Cevizlibag'da metrobuse yakinmisiniz, sizin icin acibadem'e ulasim zor olur mu ?

Tesekkurler,

Son düzenleme:
Merhaba

Evet ilgileniyorum..Cocuk gelisim mezunu olmaniza ve tecrubeli olmaniza sevindim..Gorusmeyi isterim. Size ne yazikki ozelden mesaj atamiyorum cunku hakkim yok.. Eger siz bana ozelden mesaj atabiliyorsaniz telefonunuzu gonderirmisiniz? Bu arada Cevizlibag'da metrobuse yakinmisiniz, sizin icin acibadem'e ulasim zor olur mu ?

Tesekkurler,

metrobüs 5 dak uzagımda size özelden telefonumu göndereceğim şimdi isterseniz görüşebiliriz metrobus bildiğim kadarıyla acıbademe yakın mış dogrumudur

Daha önceleri yazdığınız mesajları okudum ben suan çalışıyorum ve 1500 tl maas alıyorum işe geliş ve cıkış saatlerimde sorun yasadığım için işi değiştireceğim yoksa başka sorunum yok ve siz 1000 tl ye bile fazla demişsiniz bu yüzden sanırım sizle çalışmamız zor ve ben normal bir bakıcı olmadığım için fiyatım yüksek danışmanlıklardada kaydım var istediğiniz danışmanlığa sarabilirsiniz istediğiniz fiyata cocuk gelişimi okumuş birini bulamazsınız cünki bizim işimiz cocuga gözkulak olup tüm herşeyiyle ilgilenmek ve egitimini en iyi bicimde vermektir bu ilerde çocuk içinde çok faydalı oluyor yani söz artık sizde

Merhaba,

Tabiki bende her anne gibi cocugumun en iyi sekilde buyutulmesini isterim ve tabiki bu konuda egitim almis bir kisiyide her zaman tercih ederim. Isinize saygim sonsuz...Ama diger taraftan, her ailenin bir butcesi var, ve benim butcem 4 gun icin 1500 TL gibi parayi odememe izin vermiyor.
Umarim istediginiz gibi bir isi en kisa surede bulursunuz.

Iyi gunler

Ben maltepede oturuyorum 22 yasında cocuk gelısımını okuyorum dısardan ılgılenırsenız telefon mumaram 05459790545

Back