Acı veren batıklar

seda_341

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
370
0
0
İzmir
Bu konu defalarca açıldı farkındayım ama benim bacaklarımdaki çıkmayan tüyler inanılmaz acı veriyor.Tüylerimin abartısız hepsi derimin altında ve dokununca kesikmiş gibi acıyor görüntüsü de cabası.Keselersem iyice tahriş edicem hiç dokunmasam da kötü senağlama ilk defa bu kadar kötü oldu yardım edin lütfen

bende de var aynı sıkıntı ama fazla değil geçmesi içinde banyo sırasında keseliyorum iyice çıktıktan sınrada badem yagı sürüyorum ve epilasyon uygularken makina ile üzerinde duruyorum böylece çıkıo

arkadaşlar yapabbiliyosanız sir ağda yapın.tamam haklısınız zor geliyor yapmak ama uzun vadede sağlıklı sonuçlar alıyorsunuz.ben özel bölgeme yeni aldığım sir ağdayla yaptım 15 gün oldu daha yeni çıkmaya başladı.bacaklarımada uygulucam yalnız kartuş olanını alcam yakında.bide doktorumun önerdiği tend skin losyon uyguluyorum 1 haftadır bacakalrımıa batıkları dışarı çıkartıyor yalnız fiyatı 59 tl netten araştırın isterseniz..epilatör kullanmayınn

bu benm kullandığım batık losyonu 59 tl

buda arkadaşın dediği 38 tl

Teşekkürler.Kısa vadede bu kızarıklardan kurtulamıcam sanırım.Epilatörü bırakıp sir makinesi almayı düşünüyorum

tend skin içeriğindeki salisilik asitle cildi hafif soyar,hemde yine salisilik asitin etkisiyle yağ salgısı azalır,epilasyon sonrası oluşan sivilce benzeri görüntüyü çok hızlı bir şekilde iyileştirir.bana kalırsa başarılı bir ürün,ama fiyatı çok pahalı,kullanılan malzemelerin maliyetini az çok hesaplayabiliyorum,byük ihtimalle etkili olduğu için fiyatı böyle....

evet çok ama işe yarıyor batıkları resmen dışarı atıyor

öğrenci halimle mümkünatı yok veremem yinede çok sağolun ben fakir fakir batıklarımla yaşiim

anladım kuzum kabak lifiyle kese yap ozaaman tatlım oda işe yarar

yaptım sağolun geçti sayılır sanırım kırmışım alırken

merhaba kızlar bu batık işi o kadar gıcıkki.
ben çözümü bu sene buldum.bir kere iyice uzatın.sonra ağda ile alın.kalanlarına epilasyonlada alabilirsiniz.ama önce ağda yapın.sonra yatmadan önce her gün kremlenin.karışım diyenlere bakmayın.mesela ben şuan avonun tüy azaltıcı losyonunu sürüyorum.yada bebek kremi yada yağı olabilir.kesinlikşe nemlendirin.sakın sakın sıkmayın.biliyorum o gıcık siyah görüntüler var ama görmezden gelin:)en azından iğrenç yara ve lekelerden iyi.tabi birde ese yapın.geçmişteki lekeler için limon ve patetes kullanacağım.benden bu kadar batıksız güzel günler:)

teşekkürler :) sir makinesi almayı düşünüyorum bende sanırım makine yapıo ama çokta pratikti ya ağda o kadar kolay değil mirmirmirmir

bak tatlım ben bunları kullanıyorum sir mükemmmel bişiy şekersiz olduğu içinde batık olmuyor sivilce olmuyor(ama banyo yapmıcan ağdadan sonra)batıklar içinde bi önerim olcak kabak lifiyle kese eğer kahverengi leken varsada kantaron yağı

gördüm tatlım konserve daha iyidir bikini bölgesinde ama almışsın dene sonuçlarınıda bize sölersin tamam mı canım ben bunları bikini için almıştım roolonda alcm ama bacakalrım için olcak

kızlar valaa ben düzenli olarak kese yapıoorum bacaklarımaa ama ne mümkün hala siyah noktaa halindee batıklar varr

gördüm tatlım konserve daha iyidir bikini bölgesinde ama almışsın dene sonuçlarınıda bize sölersin tamam mı canım ben bunları bikini için almıştım roolonda alcm ama bacakalrım için olcak
evet bacak için aldım zaten bacak dışında problemim yok epilatör kullanabiliyorum daha pratik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…