Bu konu defalarca açıldı farkındayım ama benim bacaklarımdaki çıkmayan tüyler inanılmaz acı veriyor.Tüylerimin abartısız hepsi derimin altında ve dokununca kesikmiş gibi acıyor görüntüsü de cabası.Keselersem iyice tahriş edicem hiç dokunmasam da kötü senağlama ilk defa bu kadar kötü oldu yardım edin lütfen
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acı veren batıklar
- Konu Sahibi seda_341
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? B
BenNeriman
Ziyaretçi
arkadaşlar yapabbiliyosanız sir ağda yapın.tamam haklısınız zor geliyor yapmak ama uzun vadede sağlıklı sonuçlar alıyorsunuz.ben özel bölgeme yeni aldığım sir ağdayla yaptım 15 gün oldu daha yeni çıkmaya başladı.bacaklarımada uygulucam yalnız kartuş olanını alcam yakında.bide doktorumun önerdiği tend skin losyon uyguluyorum 1 haftadır bacakalrımıa batıkları dışarı çıkartıyor yalnız fiyatı 59 tl netten araştırın isterseniz..epilatör kullanmayınn
tend skin içeriğindeki salisilik asitle cildi hafif soyar,hemde yine salisilik asitin etkisiyle yağ salgısı azalır,epilasyon sonrası oluşan sivilce benzeri görüntüyü çok hızlı bir şekilde iyileştirir.bana kalırsa başarılı bir ürün,ama fiyatı çok pahalı,kullanılan malzemelerin maliyetini az çok hesaplayabiliyorum,byük ihtimalle etkili olduğu için fiyatı böyle....
merhaba kızlar bu batık işi o kadar gıcıkki.
ben çözümü bu sene buldum.bir kere iyice uzatın.sonra ağda ile alın.kalanlarına epilasyonlada alabilirsiniz.ama önce ağda yapın.sonra yatmadan önce her gün kremlenin.karışım diyenlere bakmayın.mesela ben şuan avonun tüy azaltıcı losyonunu sürüyorum.yada bebek kremi yada yağı olabilir.kesinlikşe nemlendirin.sakın sakın sıkmayın.biliyorum o gıcık siyah görüntüler var ama görmezden gelin:)en azından iğrenç yara ve lekelerden iyi.tabi birde ese yapın.geçmişteki lekeler için limon ve patetes kullanacağım.benden bu kadar batıksız güzel günler:)
ben çözümü bu sene buldum.bir kere iyice uzatın.sonra ağda ile alın.kalanlarına epilasyonlada alabilirsiniz.ama önce ağda yapın.sonra yatmadan önce her gün kremlenin.karışım diyenlere bakmayın.mesela ben şuan avonun tüy azaltıcı losyonunu sürüyorum.yada bebek kremi yada yağı olabilir.kesinlikşe nemlendirin.sakın sakın sıkmayın.biliyorum o gıcık siyah görüntüler var ama görmezden gelin:)en azından iğrenç yara ve lekelerden iyi.tabi birde ese yapın.geçmişteki lekeler için limon ve patetes kullanacağım.benden bu kadar batıksız güzel günler:)
merhaba kızlar bu batık işi o kadar gıcıkki.
teşekkürler :) sir makinesi almayı düşünüyorum bende sanırım makine yapıo ama çokta pratikti ya ağda o kadar kolay değil mirmirmirmir
evet bacak için aldım zaten bacak dışında problemim yok epilatör kullanabiliyorum daha pratikgördüm tatlım konserve daha iyidir bikini bölgesinde ama almışsın dene sonuçlarınıda bize sölersin tamam mı canım ben bunları bikini için almıştım roolonda alcm ama bacakalrım için olcak