Aynenİyide bu şekilde sütten kesemezsiniz ki.Çocuğun kafasını karıştırmayın.Ya verin ya da vermeyin.
Teşekkür ederimMemenize mi oje sürdünüz
Zeytinyağı ile ovun çıkar muhtemelen.
Kendimi cok kötü hissediyorum o meme dedikçe en azından geceleri mi versem dedimMemeden keserken tekrar verecek misiniz anlamadım?
Kestiyseniz vermeyin. Zamanı gelmiş bence. Kafasını karıştırmayın bebeğinizin. Alışır..
Cok teşekkür ederim yorumunuz icin peki bu acı tadı nasıl yok edeceğim çıkaramadım bir türlüLutfen ama lutfen baskalarinin soylediklerine kulaginizi tikayin. Annelik icgudulerinize guvenin ve oyle hareket edin. Daha 20 aylik bebeginiz, sut varken ve emiyorken memeden kesmek niye? Bir seyler yesin diye memeden kestiginizde, yine istahi acilmazsa? Bu kez meme de emmiyor olacak ve inanin daha kotu. Kimseleri dinlemeyin emzirin gitsin. Illa kesecekseniz gece emzirmeyi kesin ki siz de bebeginiz de rahatca uyuyun. Kolayliklar dilerim❤
Kendimi cok kötü hissediyorum o meme dedikçe en azından geceleri mi versem dedim
Cok tesekkurlerBir de memenizi kendi sutunuzle silmeyi deneyin. Belki oje tadini bastirir.
Cok teşekkür ederimMeme yok bitti dediyseniz bitmiştir. Geri dönmeyin.
Arada bir ister alışkanlık bir anda bitmez. Ama alışır. Bu işler böyle yürüyor malesef..
Bantı çıkardı aklınıza gelen herseyi denedim en son arkadaş bunu dedi nasıl yaptım bende bilmiyorum ama yaptımBant falan yapıştırsaydın oje sürmek ne yav
Hazır kesmişken biberonla süt ver içine bebe bisküvisi ezip
Gözünün önünde memenden biberona süt sağıyormuş gibi yap aynı şeyi içtiğini düşünsün bi süre alışana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?