Bende ayrılık acısı sanmıştım :))Başlığı okuyunca boşanma ayrılık konusu sandım “sabret zamanla geçiyor “diyecektim seninkide zamanla geçer sabret :))
ayyy ben de ayninseyi demeye geldim acıdan acıya değisiyor tabiiBaşlığı okuyunca boşanma ayrılık konusu sandım “sabret zamanla geçiyor “diyecektim seninkide zamanla geçer sabret :))
Aklın yolu birBende ayrılık acısı sanmıştım :))
ayyy ben de ayninseyi demeye geldim acıdan acıya değisiyor tabii
Hehe bende yedim fake kokuyo buralarİlk ilişkimi 24 gün önce yaşadım çok acılı olduğu için bir daha yapmaya korktum ve hep erteledim sonra biraz içtim ve ikinciyide yaptık ama yine ilki kadar olmasa da acılı geçti ve yine biraz kanama oldu.. bu acılar ne zaman geçicek artık rahat etmek istiyorum
Bir derdim var bölümünde olmaması gereken konuları şikayet et butonuna basarak bildiriyor musunuz?Mune Konu yanlış yere açılmış...neden ban yemiyor millet hep biz yiyoruz yanlış açtık diye
Başlığı görünce yakını fln kaybettin sandım geçmez ama alışırsın diyecektimİlk ilişkimi 24 gün önce yaşadım çok acılı olduğu için bir daha yapmaya korktum ve hep erteledim sonra biraz içtim ve ikinciyide yaptık ama yine ilki kadar olmasa da acılı geçti ve yine biraz kanama oldu.. bu acılar ne zaman geçicek artık rahat etmek istiyorum
Bir derdim var bölümünde olmaması gereken konuları şikayet et butonuna basarak bildiriyor musunuz?
Mune diye etiketlemeniz şikayet raporundan sayılmıyor çünkü, kaldı ki bir sürü bildirimin içinde kim nerede ne sebeple etiketleme yapmış takip edemediğimiz oluyor, sitede olmayabiliriz de belki şehirdışına çıktık, belki hasta olduk siteye gelemedik insanlık hali sonuçta, oysa şikayet et butonuna bassanız ben yoksam diğer moderatör arkadaşım, o da yoksa adminimiz raporu görür ve işlem yapılması gerekiyorsa yapar.
Şimdi bile etiketinize değil bu konuyla ilgili yapılan rapora istinaden konuya geldim ve tesadüfen yazınızı gördüm.
Ayrıca bir kural varsa o kural herkese uygulanıyor, size özel değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?