Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende ayrılık acısı sanmıştım :))Başlığı okuyunca boşanma ayrılık konusu sandım “sabret zamanla geçiyor “diyecektim seninkide zamanla geçer sabret :))
- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- 18 Ocak 2017
- 474
- 552
- 103
- 43
- 13 Şubat 2019
- 3.720
- 17.107
- 128
ayyy ben de ayninseyi demeye geldim acıdan acıya değisiyor tabiiBaşlığı okuyunca boşanma ayrılık konusu sandım “sabret zamanla geçiyor “diyecektim seninkide zamanla geçer sabret :))
Aklın yolu birBende ayrılık acısı sanmıştım :))
Ama bizim sandığımız acıdan değilmiş bu acı apayrı bi acı umarım zamanla alışır
ayyy ben de ayninseyi demeye geldim acıdan acıya değisiyor tabii
- 15 Mart 2017
- 152
- 330
- 53
- 36
- 30 Nisan 2019
- 1.523
- 2.226
- 83
Kod:
Hehe bende yedim fake kokuyo buralarİlk ilişkimi 24 gün önce yaşadım çok acılı olduğu için bir daha yapmaya korktum ve hep erteledim sonra biraz içtim ve ikinciyide yaptık ama yine ilki kadar olmasa da acılı geçti ve yine biraz kanama oldu.. bu acılar ne zaman geçicek artık rahat etmek istiyorum
- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.795
- 373
- 10 Kasım 2014
- 8.951
- 1
- 15.774
- 388
- 44
- 12 Temmuz 2006
- 56.123
- 215.793
- 1.223
- 52
Bir derdim var bölümünde olmaması gereken konuları şikayet et butonuna basarak bildiriyor musunuz?Mune Konu yanlış yere açılmış...neden ban yemiyor millet hep biz yiyoruz yanlış açtık diye
Mune diye etiketlemeniz şikayet raporundan sayılmıyor çünkü, kaldı ki bir sürü bildirimin içinde kim nerede ne sebeple etiketleme yapmış takip edemediğimiz oluyor, sitede olmayabiliriz de belki şehirdışına çıktık, belki hasta olduk siteye gelemedik insanlık hali sonuçta, oysa şikayet et butonuna bassanız ben yoksam diğer moderatör arkadaşım, o da yoksa adminimiz raporu görür ve işlem yapılması gerekiyorsa yapar.
Şimdi bile etiketinize değil bu konuyla ilgili yapılan rapora istinaden konuya geldim ve tesadüfen yazınızı gördüm.
Ayrıca bir kural varsa o kural herkese uygulanıyor, size özel değil.
- 3 Eylül 2019
- 538
- 521
- 18
Başlığı görünce yakını fln kaybettin sandım geçmez ama alışırsın diyecektim seninkide 3 4.de geçerİlk ilişkimi 24 gün önce yaşadım çok acılı olduğu için bir daha yapmaya korktum ve hep erteledim sonra biraz içtim ve ikinciyide yaptık ama yine ilki kadar olmasa da acılı geçti ve yine biraz kanama oldu.. bu acılar ne zaman geçicek artık rahat etmek istiyorum
- 10 Kasım 2014
- 8.951
- 1
- 15.774
- 388
- 44
Bir derdim var bölümünde olmaması gereken konuları şikayet et butonuna basarak bildiriyor musunuz?
Mune diye etiketlemeniz şikayet raporundan sayılmıyor çünkü, kaldı ki bir sürü bildirimin içinde kim nerede ne sebeple etiketleme yapmış takip edemediğimiz oluyor, sitede olmayabiliriz de belki şehirdışına çıktık, belki hasta olduk siteye gelemedik insanlık hali sonuçta, oysa şikayet et butonuna bassanız ben yoksam diğer moderatör arkadaşım, o da yoksa adminimiz raporu görür ve işlem yapılması gerekiyorsa yapar.
Şimdi bile etiketinize değil bu konuyla ilgili yapılan rapora istinaden konuya geldim ve tesadüfen yazınızı gördüm.
Ayrıca bir kural varsa o kural herkese uygulanıyor, size özel değil.
Ben yanlış yere konu açtığım için banlanmıştım 1 gün...ama şu am baktım yanlış yere konu açan 2 kişi var banlanmamışlar. Herkese aynı değil