• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''ACI ÇEHRE'' yi bilenler bilmeyenlere anlatsın! :)

pomak45

meleğimizi bekliyoruz:)
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2014
416
19
48
35
Manisa
:28:
merhabalar arkadaşlar.acı çehre tohumuyla tanışan var mı? yada bu bitkinin etkilerini duyan?denemek isteyen? deneyip memnun kalan,yada denemeyip merak içinde kalan?
o zaman diyorum ki bilenler bilmeyenlere anlatsın...:40:
%100 doğal bitki tohumu olan bu ürünle zayıflayıp,kiloların gidiş öyküsünü burdan paylaşalım:))))))
"]
:32:

Son düzenleme:
merhaba.konuya ilk cevabı ben vereyim:1:
evet acı çehreyi duydum gördüm aldım ve kullandım.:1: ama 1 ay anca oldu öğreneli.bağırsakları çalıştırıp günde 3-4 kere tuvalete götürünce düzenli kullanamadım.evde olduğum zamanlar kullandm ve sonuç:pek kilo veremedim :9:
ama istikrarlı olan arkadaşlarım,tanıdığım yada tanımadığım insanların bu tohumla verdikleri kiloları duyunca işe yaradığını öğrendim.(tabi düzenli kullanıldığında) bi tanıdığım 25 kilo vermiş.. bi arkadaşım 17 kilo.10 kilo 8 kilo verenler duydum.zayıflatmanın yanında bi çok faydasıda varmış tohumun.bu 25 kilo veren tanıdığıma doktor kolesterol haplarını bıraktırmış ve o tohumu içmeye devam et demiş.
belirtmeliyim ki tadı çok acı:) isminin özelliğini taşıyor yani:) öyle yakan pulbiber acısı değil tatlı acılar olurya,ot acısı gibi.
benim boyum 170,kilom 69. yani 10_12 kilo vermem lazım.acı çehreye güveniyorum ve inşallah kullanmaya başlıycam artık düzenli bi şekilde:56:
evet arkadaşlar bildiklerinizi duyduklarınızı cevaplarınızı bekliyorum...:3::3:

Son düzenleme:
Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Yöntemleri ve Deneyimlerimiz" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Back
X