Alinti yapmamissin bana bildirim qelmedi bn de yazmadn sandm sana sormaya qelmistm bn de naptn die :) walla buqun ben de felaketim afedersin kabiz oldum iki uc qundur bana da fyda etmiyoama benm adetim de qecikti baya ondan da boyle oldum sanirim senin qunun ne zaman?
Kuzum ben Hipotiroidi hastasiyim ilaç kullanıyorum o yüzden adet olamıyorum zaten uzun sürediriki haftadır ilaca başladım aslında adet olmam lazımdı ama yok senin çayın markası ne ?
Guldem di qaliba bilindik bi marka deqil baharatcidan almisti annem cok oldu
Bence çaylarımız çakma :) göbeğim bir haftadır inmiyor çıldırıciimm
Benimki etki ediyodu ama ilk basladiqimda ara wermistim uzun bi sure simdi bir hafta oldu tekrar baslayali demstm ya bu hafta fayda etmedi bana belki de sorun bende bilmiyorum ki :26:
Kafam atıcak şimdi alicam tohumunu yicem hastanelik olucam :))
Aktarda bulamadım bulsam alicaktim gözüm karadır :)Olabilir aslinda
Aktarda bulamadım bulsam alicaktim gözüm karadır :)
Once bi arastir da zarari olmasin :44:
Evet çok etkiliymiş gerçekten kullananlar baya övmüş. Siz kullandiniz mi, nasıl etki etti ?tohumu daha etkilidir tavsiye ederim
Once bi arastir da zarari olmasin :44:
Kimine iyi gelmiş kimini de hastanelik etmiş. . Bikaç aktara sordum yokmuş. Sanırım tehlikeli olduğu için risk almak istemiyorlar. .
burcuubugün aktara gittim yine ve acı çehre otunun işe yaramadığını söyledim bana biraz açlık otu verdi. bu iyi gelir dedi işe yararsa sana da haber veririm bi denersin. ben şu an içiyorum
Olabilir aman boswer saqliktan olmaya deqmez ...
Ayy olur olur tadi nasil
Tadı pek iyi değil ama içilir yani fena değil :) sabah hemen tuvalete çıkardı canım mutlaka kullan. 12 saat sonra direk tuvalete gönderiyor denemelisinn :))
12 saat cok deqil mi :44:
Anca etki ediyor demek ki.. dün akşam 8 gibi içtim sabah erkenden tuvalete koştum karın ağrısından :) bugün de aynı saatte içtim şu an sancim başladı bile :) mucize gibi
Oh ohne kdar aldin nasil hazirliyosun demleyerek mi
Evet çok etkiliymiş gerçekten kullananlar baya övmüş. Siz kullandiniz mi, nasıl etki etti ?
Ben şöyle hazırladım, bi bardak kaynamis suyun içine 10-12 yaprak attım ve 7-8 dakka bekledim hem su ılımış oldu daha rahat içtim hemde iyice demlendi. Bunu uygula bakalım nasıl olcak. Karnım dümdüz iki gündür. Bütün ödem mödem ne varsa söküp attı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?