Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim acı Çehre çayınin içinde biberiye falan da var. Ne zamandir kullanıyorsun? Bi faydası var mi sence :)Ben de acı çehre cayı iciyorum sarimsaqi denemedim daha
Benim acı Çehre çayınin içinde biberiye falan da var. Ne zamandir kullanıyorsun? Bi faydası var mi sence :)
Benimki sadece aci cehre ...Calismadan once ewdeyken kullanmistim bi sure o zmn faydasini qormustum ama uzun sure ara wermistim bir hafta oldu basladim daha etkisini tespit edemedim acikcasi bi de calisiyorum aksamlari iciyorum sadece onun icin bi sure beklemem lazm etkisini qormek icin ama cok yazi okudum cok yaradiqini soyleyenler war
Hmm anlıyorum. . Benim çayın içinde biberiye zeytin yaprağı ada çayı sinemaki ve bikaç tane daha bitki var. Küçük poşetler halinde 40 tane var kutuda. Umarım faydasını görürüm. Orjinal olmayanlari da varmış bunların. Onlar fayda etmiyormus bugün 2 bardak içtim bakalım neler olucak...
İnsallah faydasini qorursun canm beni de haberdar et :) kac kilosun yas kac hedefin ne
19 yaşındayım boyum 1,62 kilom 53-54 arası gidip geliyor. En son 54 tü ama :) ya aslinda benim sorunum yemeklerden sonra cok fazla göbeğim çıkıyor. Göbeğimin erimesini istiyorum. Bir de hafiften simitler oluşmaya başladı :)) yazın baya diyet yaptim abur cubur yemedim günde bir dilim ekmek yedim ve şekeri kestim Karnım dümdüz olmuştu ama kışa girdik gireli özellikle bir iki haftadır abur cubur yemeğe başladım iştahım da açıldı korkmaya başladım açıkçası :) sen anlat sen ne alemdesin ?:) yaş boy kilo :)
Oo sende hicbise yok ki benm yanmda yas 23 boy 1.70 kilo 85 cooj diyetler yaptm ama weremedim bi turlu bu zamana kadar ama bu kez irademe daha cok quweniyorum basarcam 1 hafta oldu baslayali diyete we 1 kilo wermisim
Ayy ne kadar güzel aynen böyle devam et kuzum basaricaksin :) zaten hersey kafada bitiyor aslinda. Diyetini nasıl yapıyorsun? Bi yere bağlı kalmadan yaparsan daha iyi olur aslında. Çünkü vücudunu senden iyi tanıyan olamaz..
Bu arada iki bardak çay içtim ishal yapar diye düşünmüştüm ama tık yok :) çok sabırsızim ben yeaa :))
İnsaallah tatlim ya :) listelere baqli kalamiyorum ben zaten ya oyle haftada iki uc kere eti tawuqu bulabilecek kadar zenqin deqilim listedeki hersey her zaman olmayabiliyo yani ben simdilik yediklerimi yaridan yariya indirdim cok acikirsam yariya cikabiliyorum ama asla tam doymuyorum :) sonra sabahlari bise yemezdim simdi zor da olsa biseler atistiriyorum uyanir uyanmaz metobolizma sabahlari calisiyomus cunku bilincli besleniyorum yani aqir aqir ama kalici kilo wercem insaallah
Kesinlikle vereceksin bence. Ilk çayımı bugün 4,30 da içtim ikincisini de 7,30 da falan içtim. Karnım her zamanki gibi fena halde şiş ama tuvalet ihtiyacı hiç yok sanırım benim bünyede aynı etkiyi yapmayacak.. bu arada sabah kahvaltı yapman çok iyi. Kahvaltı olmadan diyet olmaz çünkü
İnsaallah :) hmm aslnda simdiye kadar etki etmesi lazimdi ama ilk ictiqin icin olâbilir..karinda sislik yapiyo zaten sonra sanci qurultu we bosaltma yapiyo sabret bakalm.. ewt olmuyomus o zmn cok acikiyo insan zaten daha cok yiyo ara oqunlere dikkat etmek qerekiyo
Sabah kalkar kalkmaz ılık suya , (hatta hafiften sıcak olabilir) 10 damla kadar limon sıkıp iç yağları eritiyo ben her sabah içerim. Bide çok acıkırsan ılık suya tarçın koy biraz bekle ve iç kan şekerini dengeler ve daha az yersin. Bunları denemediysen dene bence. Bende çayı yarın bidaha kullaniyim da ona göre yazarım gene haber veririm sana da :)
Sabah ise zor yetisiyorum qı onu yapamam herhalde erken uyandiqimda yaparim ama :) denemedim denerim insallah ilik suyun zayiflattiqini biliyorum da hic icemem ya icim bulaniyo :18: ic birakma sakin bi sabah bi aksam ic haberleselim burdan
Evet ılık su biraz mide bulandiriyor ama alışırsın gerçekten limonlu su çok işe yarıyor. Tamam canım yarın yazıcam konuşuruz burdan :)
Bugün bi bardak daha içtim hâlâ tık yok bende hatta 2 gündür tuvalete de çıkamıyorum Karnım daha çok şişti çayin markasindan olabilir mi acaba ya ne dersin? :/