bende geçen gün aldım gayet güzel cildi yeniliyor.
cnm tatlı badem yagı uzatır tuylerı acı uzatmaz ne kadar zamandır kullnıyosun cnm pekı ?
faydalrı neymıs o urununu
karma cıltlıyım de ben cok falza kurutmasın bı de cıldımı
ne kadar aldınız pekı
arkasında yazanı aynen yazıyorum; Tüm cilt tipleri için uygundur. Cildinizi tazeleme, yumuşatma ve besleme niteliğine sahip bir makyaj temizleme ve güzellik sütüdür. Cildinize canlılık,parlaklık ve tazelik verir.
kışın soğuğundan yazın sıcağından koruyormus. Bebak acı badem sütü benimkisinin adı. Cuma günü Bimden aldım :) 4 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. Ama aktarlarda da buluyormuş. Fiyatı çok uygun.. Ayrıca bu marka 1933 den beri varmış. Araştırıp aldım normalde cildime bilmediğim şeyi sürmem ama yorumları okuyup aldım gayette memnun kaldım.
ay cnm ya cok sagol en kısa zamanda bıde bunu denıcem
cnm pekı etkısını ne zmaman gosterıyo ??
sıvılce lekelerıne ıyı gelıyo mu ?????? bu benım ıcın cok onemlı(
Valla işte dediğim gibi cuma aldım geceleri yatarken sürüyorum sabah sivilce kremim var onu kullanıyordum zaten iyi geldi gibi ama bilmiyorum ki canım hangisi iyi gelen. Ama bir canlılık katıyor. Kullanmanı öneririm.Rica ederim önemli değil..
yok kurutmaz canım hatta iyi geliyor. bnm bütün arakdslarm onu kullanıyor. hatta bir bilgi veriyim esra erolda acı badem sütünden baska bişey kullanmazmış. ve cildini görüyorzzz
canım ben bir ay önce cilt analizi yaptırdım cildim karma çıktı ve babenin ürünlerini önerdiler şimdilik onları kullanıyorum istersen bi araştır eczanelerde satılan bi marka testerlerı var mı bilmiyorum ama varsa kullan ona göre karar ver benim cildimde bi problem yaratmadı şahsen