Lekeler, Çiller ACHROACTİVE MAX lekeler için krem kullanan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
anelf arkadaşlık isteğimi kabul etmişsin ama sana özel mesaj gönderemiyorum diğer mesajımda dediğim gibi ben de krem istiyorum yardımcı olabilirsen sevinirim geçen yıl bir kutu achormine kullandım çak iyi geldi birdaha almaya gittiğimde bulamadım çok aradım ama buralarda yok ben 10 liraya almıştım ama internette 47 liradan başlıyor senin söylediğin fiyatı duyunca artık hiç almak istemiyorum internetten umarım okursun ve yardımcı olabilirsin şimdiden sağol...

47 lira falan yalan canm .. insanları resmen dolandırıolar. sen hiç takma kafana ben alırım burdan sana taş atıpta kolum mu yorulcak okula giderken eczanenin önünden hergün geciorum ) tek sorun, bende özelden mesaj atamıorum ulaşım işini nasıl yaparız :Ss

elifcim bna yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ediorum.bn aradığım kremi burada pazarda 3.50 liraya aldım. achroactive max deil ama achormine kremini aldım ( hmde 3 kutu birden) :) ayrıca bu msjı okuyan arkadaşlara tavsiyem sakın netten onca parayı verip almasınlar şehirlerindeki pazarlarda bulgar satıcıları araştırıp bulsunlar. eminim bulucaktırlar.

bu kremı bende almak ıstıyorum ama eczanelerde bulamadım nereden alabılırım bılgı verrsenız sewınırım acıll :)

bende oraya baktım ama kararsız kldım baska sıte yok zten satan tesekr edrm cnmm :)

ya bende leke açıcıları araştırıyoum en çok bunlardan kullnılıyo ve sonuç alınıo gibi geldi şu 3,5 tl ye alan arkadaş hangi ilden aldın bi bilgi verebilirmisin lütfen konu eski mi yenimi anlayamadım ama internette en ucuz 20 tl ye var yardımcı olabiliecek olan var mı

Son düzenleme:
bulut bu kremi araştırak bakim güncellll

bu kremden memnun kalan çok kişi varya yorumlara bakılacak olursa fakat 3,5 4 liraya aldım diyen arkadaşlar var ben onlara soruyorum bizede yardımcı olabilirlermi acaba o fiyata temin etsek bizde kullansak :44:

bu kremden memnun kalan çok kişi varya yorumlara bakılacak olursa fakat 3,5 4 liraya aldım diyen arkadaşlar var ben onlara soruyorum bizede yardımcı olabilirlermi acaba o fiyata temin etsek bizde kullansak :44:

arkadaşım ben okadar ürün denedimki nette ki 30 lirayı verecek sabrım kalmadı ama 4 lirayada nasıl nerede bulunur bilmiyorum sen bi çaresini bulursan banada mesaj at gelin birlik olalım bee valla evimdeki lekelere çare buluyorum da yüzümdekilere bulamıyorum

Merhaba kızlar bende araştırken sizin buradaki yorumlarınızdan cesaretlenip bulgaristanda ki siteden getirttim, hemde 3 kutu krem, 2 kutu serum:)
Kullanmaya başlayalı bir hafta olmadı henüz, elbette etkilerini de görmeye henüz başlamadım.
Fakat önceden temkinli davranıp yüzümün lekeli bölümlerinin fotoğraflarını çektim. Bir ay sonra yeni fotoğraflar ile karşılaştırıp sizlerle paylaşacağım.

Son düzenleme:

inşallah işe yarar lütfen eger faydası olmasa bile yorum yaz konuyu tekrar güncelle bizimde aklımızdaki soru işaretleri kalksın

Ben 2 tüp achromin bitirdim.. Ortalama 20 gün falan kullanmış oldum.. Hiç bi işe yaramadı.
Devamında acroactive maxa başladım.. 1 haftadır da onu kullanıyorum ama hiç bir faydası yok
Yarar görmek için belki erken ama şu anki durum hiç umutverici değil... Burdaki yorumlara bakarak gaza geldim ama sonuç hüsran
Herkesin cildi, kreme gösterdiği duyarlılık farklı demekki... Bi süre daha kullancam, mucize olursa yazarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…