- Konu Sahibi Mavikelebek0134
-
Amin şifa verir umarımGerçekten çok üzüldüm ben de kürtaj olduğumda parça kalmıştı tekrar kürtaj olmuştum onu bile yapamıyorlarsa niye doktorluk yapıyorlar allah şifanızı verir inşaallah
Ben de olmadı ondan sonra tekrar hamile kaldım ama o da devam etmedi tekrar kürtaj oldumAmin şifa verir umarımsizde incelik problemi olmadı umarım.
lütfen sende bana ulaşır mısınbana da ulaşır mısınız
Arkadaşım peki sen gidebildin mi Yücel beyHanımlar ben de kürtaj sonrası rahim inceliği yaşayan bir hastayım. Hasar görmüş endometriumun canlanması çok zor. Yaklaşık 1.5 senede pek bir yol katedemedim. Bu tedavi sürecinde prof. Dr. Yücel Karamanın histereskopiyi Türkiyede iyi yapan birkaç hekimden biri olduğunu öğrendim. Yücel hocanın kendi camiası da onu bu konuda otorite olarak kabul ediyor. Benim tedavi gördüğüm merkezin tüp bebek sorumlu hekimi kendi bile bana dokunmak istemeyip direkt ona gönderdi. Yakın bir arkadaşımın aile dostu olan yine profesör bir tüp bebek hekimi histereskopi olmam gerekiyorsa muhakkak ona gitmem gerektiğini söyledi. Yücel hoca tabi ki mucize yaratmayacak ama bu konuda bir işlem gerekiyorsa gideceğiniz adres o olmalı. 26 bin TL ye yapılan histereskopi çok abartı bir rakam. Yücel hoca bunun 1/3 fiyatına yapıyor ki o dönem bana bu fiyat bile abartı gelmişti. Bir arkadaş Bülent aturaş a gideceğim demiş. Bülent bey de para odaklı bakıyor hastalarına Her gelen hastaya prp uygulamak istiyor. İster rtahim ister yumurta olsun. Hastanın yaşı ilerliyor zaman kısıtlı gibi bir endişesi yok. Yani o da hem paranızı hem zamanınızı alıyor. Bunlar benim bu yollardan geçmiş olan bir arkadaşınız olarak tavsiyelerim. Yaşadıklarınız çok üzücü dediğim gibi hasar görmüş endometriyum toparlayamıyor kendini tıp bu konuda çaresiz. O nedenle bilinçli hareket edip kendimizi emin ellere bırakmak şart. Allah hepimize şifa versin. Bizi bu hallere sokanlar da Allahlarından bulsun.
Geçen sene bana histereskopi yaptı.Arkadaşım peki sen gidebildin mi Yücel bey
Peki 1 senedir birşey değişti mi ?incelik kalınlık için birşey dedi mi ? Şimdi ki durumun nedir? Çok soru oldu kusura bakma canımGeçen sene bana histereskopi yaptı.
Değişen birşey olmadı. Rahim kalınlaşmadı. Sadece rahim genişledi hatta alt kadranda yapışıklıklar oldu. Bu nedenle beni 2 defa daha açtı. Bu konuda çok iyi denilen Dr un bende iyi bir etkisi olmadı.Peki 1 senedir birşey değişti mi ?incelik kalınlık için birşey dedi mi ? Şimdi ki durumun nedir? Çok soru oldu kusura bakma canım
Allah yar ve yardımcımiz olsun ... Çok uzgin ve yorgunum artık ne yapacağımı bilmiyorum. Sana da bana da hepimize çok geçmişler olsun . Moralin nasıl iyi mi?Değişen birşey olmadı. Rahim kalınlaşmadı. Sadece rahim genişledi hatta alt kadranda yapışıklıklar oldu. Bu nedenle beni 2 defa daha açtı. Bu konuda çok iyi denilen Dr un bende iyi bir etkisi olmadı.
Yani çok iyi sayılmaz. Sana taşıyıcı anne gerek diyen de var, denemeye devam et diyen de. Elden birşey gelmiyor. Amin canım Allah yardımcımız olsunAllah yar ve yardımcımiz olsun ... Çok uzgin ve yorgunum artık ne yapacağımı bilmiyorum. Sana da bana da hepimize çok geçmişler olsun . Moralin nasıl iyi mi?
Gerçekten yaşadığınız inanılır gibi değil. O kadar kişi Mustafa Acet’i öneriyor ki anlatamam. Özellikle rahim problemlerinde çok iyi diyorlar.Bazen doktorlar gerçekten tuhaflaşıyor. Yaa sırrı söyleyemem ne demek? Hem de bu kadar hassas döneminde bir kadınla nasıl böyle konuşur?Arkadaşlar bnde bir arkadasımın önerisiyle bu doktora muayeneye gttm bna herkese soylediği gbi rahminde sıkıntı var bu koşulda çocugun olmaz dedi bn ne var rahmimde die sorunca doktor sırrı soyliyemem dedi snra çıkışta eşim rahim filmimizi istedi sonuçta o filme 500 tl para vermiştik bagırıp çağırmaya başladı bizi kovdu eşime hakaret etti ben eşime dedim kaçkaç bu adam normal değil iyiki de kaçmışım bi sonraki tedavimde bahcecide hemen hamile kaldım demekki rahmimde bi sorun yokmuş çok sukur kurtuldum o kotu adamın elinden onun tuzagına dusen arkadaslarında Allah yardımcısı olsun.Allaha hhavale ediorum.
İşte sadece doktor olmak değil etik vicdanlı ve insancıl bir doktor olmak daha onemliGerçekten yaşadığınız inanılır gibi değil. O kadar kişi Mustafa Acet’i öneriyor ki anlatamam. Özellikle rahim problemlerinde çok iyi diyorlar.Bazen doktorlar gerçekten tuhaflaşıyor. Yaa sırrı söyleyemem ne demek? Hem de bu kadar hassas döneminde bir kadınla nasıl böyle konuşur?
Bu haberi bugün gazetede gördüm. Umarım sağlam bir ceza alır. Mağdur olan tüm hastalar adına üzgünüm, cezalandırılması ve cezasını çekmesi bir nebze rahatlatır sizleri.Dr. Mustafa Acet hastaları bırakıp yurt dışına kaçtı!
İstanbul Şişli'de özel bir klinikte hizmet veren ünlü tüp bebek uzmanı Dr. Mustafa Acet, hatalı ameliyatlarla hastalarının annelik şansını yok etmekle suçlandı. Yurt dışına kaçan Dr. Acet hakkında 73 ayrı soruşturma açıldı.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?