Acetto klinik - Dr. Mustafa ACET

Amin şifa verir umarım sizde incelik problemi olmadı umarım.
Ben de olmadı ondan sonra tekrar hamile kaldım ama o da devam etmedi tekrar kürtaj oldum benim de rezervim çok az büyük çikolata kistlerim var yine bu ay tüp bebeğe başladım ama 6 günde yumurtalar büyümeyinve doktor tedaviyi kesti ama 6 gün sonra tekrar adet olmaya başladım dengem değişti Allah şifa versin hepimize

Arkadaşım peki sen gidebildin mi Yücel bey

Peki 1 senedir birşey değişti mi ?incelik kalınlık için birşey dedi mi ? Şimdi ki durumun nedir? Çok soru oldu kusura bakma canım
Değişen birşey olmadı. Rahim kalınlaşmadı. Sadece rahim genişledi hatta alt kadranda yapışıklıklar oldu. Bu nedenle beni 2 defa daha açtı. Bu konuda çok iyi denilen Dr un bende iyi bir etkisi olmadı.

Değişen birşey olmadı. Rahim kalınlaşmadı. Sadece rahim genişledi hatta alt kadranda yapışıklıklar oldu. Bu nedenle beni 2 defa daha açtı. Bu konuda çok iyi denilen Dr un bende iyi bir etkisi olmadı.
Allah yar ve yardımcımiz olsun ... Çok uzgin ve yorgunum artık ne yapacağımı bilmiyorum. Sana da bana da hepimize çok geçmişler olsun . Moralin nasıl iyi mi?

Allah yar ve yardımcımiz olsun ... Çok uzgin ve yorgunum artık ne yapacağımı bilmiyorum. Sana da bana da hepimize çok geçmişler olsun . Moralin nasıl iyi mi?
Yani çok iyi sayılmaz. Sana taşıyıcı anne gerek diyen de var, denemeye devam et diyen de. Elden birşey gelmiyor. Amin canım Allah yardımcımız olsun

Gerçekten yaşadığınız inanılır gibi değil. O kadar kişi Mustafa Acet’i öneriyor ki anlatamam. Özellikle rahim problemlerinde çok iyi diyorlar.Bazen doktorlar gerçekten tuhaflaşıyor. Yaa sırrı söyleyemem ne demek? Hem de bu kadar hassas döneminde bir kadınla nasıl böyle konuşur?

İşte sadece doktor olmak değil etik vicdanlı ve insancıl bir doktor olmak daha onemli

Dr. Mustafa Acet hastaları bırakıp yurt dışına kaçtı!
İstanbul Şişli'de özel bir klinikte hizmet veren ünlü tüp bebek uzmanı Dr. Mustafa Acet, hatalı ameliyatlarla hastalarının annelik şansını yok etmekle suçlandı. Yurt dışına kaçan Dr. Acet hakkında 73 ayrı soruşturma açıldı.
.

Bu haberi bugün gazetede gördüm. Umarım sağlam bir ceza alır. Mağdur olan tüm hastalar adına üzgünüm, cezalandırılması ve cezasını çekmesi bir nebze rahatlatır sizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…