Acemi Pasaklı'dan bu gün ne yaptım?

Maşallah sana bende bugun bi olay yasadim ozelden atayim sana bildigun sok etkisi yaoti bende daha temiz olucam.inşallah. :) seninle cok seyler basaririz biz hele bi kaynasalim

bende temızlık konusunda bı duzen oturtamadım önemlı bı ısım varken gıdıp sacma bı ısle ugrasıyorum mesela.

bu gün neler yaptım?
gece boyunca kızımı uyutmaya çabaladım çok huysuzdu niyeyse.
bazen diyorum ki geceleri geri karnıma koysam gündüzleri seveceğim de çıkartsam çıldırıyorummmm
kızımı uyuttum uyandı derken hiç uyumadım adam akıllı.

sabah kahvaltı hazırladım, kahvaltıdan sonra mutfağı topladım yerleri gırgırlayıp yüzeysel bir sildim

renklileri yıkayıp astım

eşim dışarı çıkıyordu canım ben duşa giricem sen şu kıyafetimi ütüler misin dedi onu ütüledim hiç kıyamam

kızıma elmalı yoğurt yapıp yedirdim zar zor bin bir oyunla

giyinme odasını toparlıcam her şey atılı duruyor dolabı açtım hepsi üstüme yıkıldı

akşam dünden kalan fırında baget var, blgur pilavı ve yanında havuçlu sulu patates yemeği yapıcam.

yemekten sonra mutfağı tolayıp, bulaşık makinesine dizilcek

akşamda ders çalışıcam

şimdilik plan bu dur yapamadığımı gece girip yapmadım diye yazarımmmm hadi bakalım bismillah

15 tatil :) tatatildeydim, tatilden öncede final haftamdı çok yoğundum canım, naber? kubdef
iyidir canim. Bugun okullar acildi esim tekrar ise basladi evde cocukla yanloz kaldim :) esim evdeyken cocugq bakiyidu ev temizdi bakalik simdi nasil ooacak bu sefer istikrarliyim her daim misafire hazir ev

Topigin çok hoşuma gitti bende açıyorum insaAllah bakalım bende başarılı olurum :)

Ay mesajlarini kahkahayla okudum canm benim ya çok tatlısın bu yaşta ne kadar çok sorumluluğun var merak ettim acelen neydi ?? 19 yaşında okuyorsun ve çocuğun var maşallah sana kaç yaşında evlendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…