- 2 Aralık 2014
- 4.215
- 9.599
- 108
- Konu Sahibi kosankaplumbag
-
Maşallah sana bende bugun bi olay yasadim ozelden atayim sana bildigun sok etkisi yaoti bende daha temiz olucam.inşallah. :) seninle cok seyler basaririz biz hele bi kaynasalimEveeeet gel gelelim topiğimin başarısına
verryyyy verrrrrrrryyyyy goooooodddd
eşim geçen gün dedi ki sen ne kadar hamarat oldun böyleMAŞALLAH
Herkese tavsiye ediyorum gerçekten işe yarıyor son günlerde giremediğim için yazamadım ama gayet başarılı oldum
Istersen topiğime beklerim hem daha tatlı olur sohbet ederizMaşallah sana bende bugun bi olay yasadim ozelden atayim sana bildigun sok etkisi yaoti bende daha temiz olucam.inşallah. :) seninle cok seyler basaririz biz hele bi kaynasalim
Bu değil mi topigin? Dur bi bakayimIstersen topiğime beklerim hem daha tatlı olur sohbet ederiz
bende temızlık konusunda bı duzen oturtamadımönemlı bı ısım varken gıdıp sacma bı ısle ugrasıyorum mesela.
Utuye de yetisemiyorum her bitirisimdr bu sefer birikyirmiycem gerekirse hergun yarim saat utu yaparım diyorum ama hep koca bir dag ile karsilasiyoruno bende de varmalesef ama aşıyorum yavaş yavaş
iyidir canim. Bugun okullar acildi esim tekrar ise basladi evde cocukla yanloz kaldim :) esim evdeyken cocugq bakiyidu ev temizdi bakalik simdi nasil ooacak bu sefer istikrarliyim her daim misafire hazir ev15 tatil :) tatatildeydim, tatilden öncede final haftamdı çok yoğundum canım, naber?kubdef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?