• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acemi Pasaklı'dan bu gün ne yaptım?

Eveeeet gel gelelim topiğimin başarısına

verryyyy verrrrrrrryyyyy goooooodddd :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

eşim geçen gün dedi ki sen ne kadar hamarat oldun böyle :süslü: MAŞALLAH

Herkese tavsiye ediyorum gerçekten işe yarıyor son günlerde giremediğim için yazamadım ama gayet başarılı oldum :KK71:
Maşallah sana bende bugun bi olay yasadim ozelden atayim sana bildigun sok etkisi yaoti bende daha temiz olucam.inşallah. :) seninle cok seyler basaririz biz hele bi kaynasalim :D

bende temızlık konusunda bı duzen oturtamadım :( önemlı bı ısım varken gıdıp sacma bı ısle ugrasıyorum mesela. :(

bu gün neler yaptım?
gece boyunca kızımı uyutmaya çabaladım çok huysuzdu niyeyse. :işsiz:
bazen diyorum ki geceleri geri karnıma koysam:anneadayı: gündüzleri seveceğim de çıkartsam :anne: çıldırıyorummmm:rolleyes:
kızımı uyuttum uyandı derken hiç uyumadım adam akıllı.

sabah kahvaltı hazırladım, kahvaltıdan sonra mutfağı topladım yerleri gırgırlayıp yüzeysel bir sildim :KK76:

renklileri yıkayıp astım :KK31:

eşim dışarı çıkıyordu canım ben duşa giricem sen şu kıyafetimi ütüler misin dedi onu ütüledim hiç kıyamam :KK60:

kızıma elmalı yoğurt yapıp yedirdim zar zor bin bir oyunla :KK72:

giyinme odasını toparlıcam her şey atılı duruyor dolabı açtım hepsi üstüme yıkıldı:confused:

akşam dünden kalan fırında baget var, blgur pilavı ve yanında havuçlu sulu patates yemeği yapıcam. :kk77:

yemekten sonra mutfağı tolayıp, bulaşık makinesine dizilcek

akşamda ders çalışıcam :ruh:

şimdilik plan bu dur yapamadığımı gece girip yapmadım diye yazarımmmm hadi bakalım bismillah

15 tatil :) tatatildeydim, tatilden öncede final haftamdı çok yoğundum canım, naber? kubdef kubdef
iyidir canim. Bugun okullar acildi esim tekrar ise basladi evde cocukla yanloz kaldim :) esim evdeyken cocugq bakiyidu ev temizdi bakalik simdi nasil ooacak bu sefer istikrarliyim her daim misafire hazir ev :D

Ay mesajlarini kahkahayla okudum canm benim ya çok tatlısın ;) bu yaşta ne kadar çok sorumluluğun var merak ettim acelen neydi ?? 19 yaşında okuyorsun ve çocuğun var maşallah sana kaç yaşında evlendin

Back