- 24 Mayıs 2017
- 766
- 812
- 23
- Konu Sahibi bicirbicircadi
-
Birlikten birliğe fark eder. Nişanlım Sivas'ta acemiydi ona bir şeyler göndermiştim ancak komutan paketleri açmış mektupları açmış bir daha bir şey göndermemi istemedi. Sigara yerine para gönderseniz hesabına da çarşı izninde alsa daha mantıklı ve güvenilir olur.
kontrol ediliyor paketleri
Edilsin o sorun değil sonuçta aykırı bişey gitmeyecek. Bi kaç karton sigara yollucaz
sigaraya el koyabilir komutanlar beleşe bulup yasak diyerek
Paketi kontrol edenlerde sigara içenler varsa el koyabilirler belki. Birliğini arayıp sorma şansınız varsa arayıp sorun derim.
Sigarayı vermeyebilirler
ziyaret şansı yokmuki elden ulaşsa
Hayırlı tezkereler inşallah
Çok da almamak üzere 1 karton alıp acele diye kargoya verirdim ben genedeBursada yaşıyoruz biz ziyaret şansımız yok. Çarşı iznide kullandırmıyolarmış valla iki arada bi derede kaldık napsak bilmiyorum sağol canm
Çok da almamak üzere 1 karton alıp acele diye kargoya verirdim ben genede
Sigara kullananlar için 4 gün büyük bir gün
Giderken stoklasaymış keşke tabi oluyomu bilmiyorum,
Belki sigarayı bırakır bu sayede :)
Allah korusun abinizi ve tüm askerleriBide askere götürürlerken trafik kazası yaptılar o kadar çok kötü bi şekilde askere gittiki psikolojisi alt üst
Kantinlerde sigara yokmuş hiç. E çarşı iznide kullandırmıyolar şuan yeni olduğu için o yüzden. Parası var yanında ama sigara alıcak hiç bi yer yok
Bildiğim kadarı ile tütün ve tütün ürünlerinin kargoda taşınması yasak web sitelerinden bakabilirsiniz.Keşke bıraksa sağlığı için :)
İçeri girerken almıyolar dediler o yüzden götürmedi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?