Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla mulupa veriyordum bebelaka döndün bugn kilodan dolayı.gece 2 de ve 6 DA KALKIYo ozamn 120lik mama içiyo yatıyo ondanmıki kilosu fazla?vermesemde uyumuyo.napcm bilmem.çorba falnda içiriyorum ama doymuyo mama içmeden.napacağımı şaşırdım.
eet cnm mamalar kof kilo yapıyo.hem sanki çok veriyosun gibi geldi bana.ben günde kere biboron maması veriyorum oda gece yatmadan önce süt niyetine.bence kilosuda çok yani.drunuz bişidemiyomu
valla mulupa veriyordum bebelaka döndün bugn kilodan dolayı.gece 2 de ve 6 DA KALKIYo ozamn 120lik mama içiyo yatıyo ondanmıki kilosu fazla?vermesemde uyumuyo.napcm bilmem.çorba falnda içiriyorum ama doymuyo mama içmeden.napacağımı şaşırdım.
canım kilosu bana göre normal çünkü benim kızda ayın 10 unda 8 ayı bitti şu an 11 kilo doktor normal dedi hatta güzel dedi bir ara biz 180 cc lere falan çıkmıştık kaşık mamalara geçince azaldı gece yatmadan kaşık maması ver hatta şu arımamalardan verebilirsin tok tutuyor gece güzel uyur ben gece yatmadan arımama yapıp yediriyorum 1 kere uyanıyor ondada 80 cc ancak yiyip uyuyor bende rahat ediyorum
evet devam maması.zaten vermek zorunda kaldım.başka kalmamıştı çünkü:)milupa veriyordum bebelaka döndüm bugün.kilosu 11 oldu sanırım.o yüzden döndüm.umarım kabız falan olmaz.ya bişey sorcam şu 2 haftadır bizim kız hııııııı diye nefesinizn sonuna kadar bağırıyo.ağlamıyo ama öyle bağırıyo.normalmiki?