acayip numara

yarenlikedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2020
27
38
3
26
az önce bir numara tarafından arandım. ben açana kadar numara kapattı. tekrar aradığımdaysa 'geçersiz kod' uyarısını aldım. numarayı kaydedip whatshaptan bakmak istedim. o sırada numaranın tam altında 'sesli mesajlar açılsın mi' gibi bir uyarı gördüm. evet'e tıkladım. 'dosyalara erişilsin mi' diye bir uyarı daha geldi. onda da evet'e tıkladım. herhangi bir mesaj gelmedi. korkmalı mıyım yoksa sıradan bir şey mi? virüs falan yemiş olabilir miyim?

keşke dosyalara erişilsin mi kısmında direkt silseydiniz, telefonunuzdaki her şeye ulaşıyor olabilirler ne yapılır pek bilmiyorum etrafınızda bu konularla ilgili bilgili birileri varsa arayın sorun danışın, inşallah bir şey yoktur yine de.

ayarlardan kapattım erişimi az önce. zaten telefon uygulaması üzerinden açılmış erişim izni. az önce benzer bir numaradan tekrar arandım. açtım bu sefer Vodafone borç hatırlatma servisiymiş içime su serpildi :) . diğer numara da borç hatırlatma servisi bence numaralar çok benzer çünkü

numarayı google a yazın çıkar nereye ait olduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…