How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

acayip bi erken dogum

bide bebek maşallah topaç gibi ben 3 kiloyu zor doğurdum bunlar doktorsuz nasıl doğuruyor Allah o bebeklere yardım etsin sen 9 ay taşı git çöpe at bari bir camiye falan bırak be kadın Allah hepimizin evlatlarını korusun

Amin canım 9 ay boyunca bebek oynadıkça hiçmi bebeğe karşı bir şey hissetmediler.Hiçmi sevmediler.Heleki doğurduktan sonra bir kere bile o minicik şeyin yüzüne bakmadılarmı?Ne kadar savunmasızlar nasıl öylece bırakıp arkalarını dönüp gittiler?Biri öğrenci diyelim sersemlemiş paniklemiş diyelim hadi.Ya diğeri hem evli çocuklarıda var üstelik yani annelik duygusunu tatmış bilen biri sevgilisinden olan bebeği kapı önüne bırakıp gitmiş çocuk ölmüş Ankaranın ayazında.Rabbime nasıl verilecek bu hesaplar bilmemki.Allah herkesi ıslah etsin inş.

İlgin için sağol canım az kaldı nasipse 1-1,5 ay var önümüzde ama tabii Allah bilir.Hastane burda bana yakın özel bir yer var sanırım orda olacak .Fiyatları şartları falan görüştük hastanenin yatış bölümüyle.Bakalım hayırlısı bütün hazırlıklar bitti gibi bizde bekliyoruz ama bende her anlamda korku var haliyle.Anne olmak,doğurmak,öncesi,sonrası herşey birbirine girdi.Rabbim yardım etsin hepimize...

canım benimde 3,5 aylık bir oğlum var.az çok korkularını anlayabiliyorum.heleki günümüzde bunca şey lay varken korkmamak elde deil.ama ne öncesinden nede doğumdan hiç korkma anlatılan hikayelerin çoğu abartı diye bakıyorum ben artık.doğumun korkutucu tek bir yanı oldu benim için herşey güzel giderken oğlumun kalp atışlarının düştüğüü duymak nst'de. ama ne öncesi nede sonrası. en çok korktuğum şey o mincik şeyi nasıl alırım kucağıma ya incitirsem ya bişey olursa diye düşünür dururdum.hele altını değiştirme konusunda aman ne endişelerim vardı. minicik ayaklar çırpı gibi bacaklar diye. fakattttt yüzünü gördüğüm an herşey değişti sanki ilk defa bir bebek kucağıma almadımda yıllardır koynumdaydı.sanki ilk defa altını değiştirmedimde küçük bir bebeğin bu bilmem kaçıncı çocuğumdu. ayrıca ben oğlumu hiç öle yastıkla,battaniyeyle falanda taşımadım direk alıyodum üzerinde bi tulumla aman diyolardı bişey olcak öyle bir güven duygusuyla olmaz bişey diyordumki. gören de kırk yıllık anne der kaydirigubbakcemile3 .ancak tek bir korkum var. geleceği dünya ve üzerindeki kötülükler acaba gerçekten onu hayata hazırlayabilecekmiyim bu beni çok korkutuyor işte.hayırlı ve sağlıklı doğumlar canım. kusura bakma çenem düştü az.

canım benimde 3,5 aylık bir oğlum var.az çok korkularını anlayabiliyorum.heleki günümüzde bunca şey lay varken korkmamak elde deil.ama ne öncesinden nede doğumdan hiç korkma anlatılan hikayelerin çoğu abartı diye bakıyorum ben artık.doğumun korkutucu tek bir yanı oldu benim için herşey güzel giderken oğlumun kalp atışlarının düştüğüü duymak nst'de. ama ne öncesi nede sonrası. en çok korktuğum şey o mincik şeyi nasıl alırım kucağıma ya incitirsem ya bişey olursa diye düşünür dururdum.hele altını değiştirme konusunda aman ne endişelerim vardı. minicik ayaklar çırpı gibi bacaklar diye. fakattttt yüzünü gördüğüm an herşey değişti sanki ilk defa bir bebek kucağıma almadımda yıllardır koynumdaydı.sanki ilk defa altını değiştirmedimde küçük bir bebeğin bu bilmem kaçıncı çocuğumdu. ayrıca ben oğlumu hiç öle yastıkla,battaniyeyle falanda taşımadım direk alıyodum üzerinde bi tulumla aman diyolardı bişey olcak öyle bir güven duygusuyla olmaz bişey diyordumki. gören de kırk yıllık anne der kaydirigubbakcemile3 .ancak tek bir korkum var. geleceği dünya ve üzerindeki kötülükler acaba gerçekten onu hayata hazırlayabilecekmiyim bu beni çok korkutuyor işte.hayırlı ve sağlıklı doğumlar canım. kusura bakma çenem düştü az.

Amin canım çok sağol.Belki aradan zaman geçtiği için korkuların bittiği için böyle düşünüyorsundur.Ama eminim doğum aşamasında sancıdan hiç kimseyi hiç bir şeyi görmemiştir gözün.Bir an önce kurtulmak istemişsindir o acıdan.Doğum zor bir olay.Elbetteki lay-lay lom bir şey beklemiyorum ama doğum sırasında çekeceğim sancıları alttan doktorun ebenin hemşirenin vs sürekli yoğun bir halde orayla uğraşmalarını falan düşününce geriliyorum inan.Afedersin biz oramıza el sürmeye bile korkarken onca kişinin karşısında en acı çeken halimizle en zorda halimizle ıkınma,sancı,acı yaşayacağım düşüncesi hayli itici geliyor gerçektende.Hele o masadan nefret ediyorum.Herşeyi yaşayacak olan yerim aşağısı.Offfffff........ Rabbim biliyor yüreğimi hepimizi iyi tanıyor.Hakkımızda hayırlısı olsun.Çekemeyeceğimiz dayanamayacağımız acılar yaşatmasın bizlere.....:Saruboceq:

elbetteki itici bir durum ama o anda eğer karşındakiler alayışlı tabiri caizse insanlarsa hiçbiri o kadarda kötü olmuyor. bilmiyorum belkide ben gerçekten çok şanslıydım o konuda.sürekli beni rahatlatmaya çalışan güler yüzlü genç bir ebem vardı. muayeneler için doktorum kendisi gelip gitti başıma ebeye bırakmadı.ancak sancılar gerçektende öle aman aman düzede deildi benim için.tabikide Rabbim herkese dayanabileceği kadarını versin canım. ama gerçekten yüzünü gördüğün anda zaten dünya duruyo nolmuş ne yaşamışsın herşey unutuluyo.

elbetteki itici bir durum ama o anda eğer karşındakiler alayışlı tabiri caizse insanlarsa hiçbiri o kadarda kötü olmuyor. bilmiyorum belkide ben gerçekten çok şanslıydım o konuda.sürekli beni rahatlatmaya çalışan güler yüzlü genç bir ebem vardı. muayeneler için doktorum kendisi gelip gitti başıma ebeye bırakmadı.ancak sancılar gerçektende öle aman aman düzede deildi benim için.tabikide Rabbim herkese dayanabileceği kadarını versin canım. ama gerçekten yüzünü gördüğün anda zaten dünya duruyo nolmuş ne yaşamışsın herşey unutuluyo.

Hayırlısı olsun inş. hepimiz için.... Bekleyip yaşayacağız bakalım Allah yardımcımız olsun...:Saruboceq:

Back