acayip bi erken dogum

esin21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
892
8
96
arkadaslar öncelikle belirteyim ben dogurmadim daha 34. haftamdayim gecenlerde duydugum ilginc bi erken dogumu sizinle paylasmak istedim insallah dogru bölüme yaziyorumdur....konuya geceyim
annem anlatti onunda tanidigi bildigi birinin basindan gecmis olay anlatti bana sok oldum...olay bundan 2 yada 3 sene önce gerceklesmis...kadinin biri 6 aylik hamile ve bi gün evde tek basina sancilaniyo fakat daha cok erken oldugu icin dogum aklina gelmiyo cok yorulmus o günde yorgunluktandir bu bel ve kasik agrisi diye sicak bi dus iyi gelir diye dusa giriyo....dusta birden basi dönüyo sanirim ve düsüyo..düstügü anda bilmiyorum heralde basini biyerlere vuruyo bayilmis....tabi tele falan cikmayinca sanirim annesi merak edip eve geliyo banyonun kapisi yanliz oldugu icin kilitli degil...kadin ses vermeyince iceri giriyo bakiyo baygin malum bölgedede kan görünce hemen birilerini cagiriyo ve hastaneye gidiyolar....gidiyolar anlatiyolar..doktor diyo e bu kadin hamileymis bebek yok nerde dogum yapmis bukafamçokkarıştı tabi herkes saskin dogurmus ama bebek nerde...diyolar muhtemelen düstügü yere dogurmustur....hemen eve gidelim doktor diyo bosuna heycan yapmayin en kötüsüne hazirlayin kendinizi 6 aylik bi bebek küvezde zor yasatiliyor ve o bebegin yasama ihtimali yok..ölmüstür basiniz saolsun diyo...eve gidiyolar..artik banyo yapisi nasil bilemem ama banyonun bi kösesinde duruyo bebek ve nefes aliyo:uhm:hemen doktora gidiyolar ve bebek yasatiliyo...yanliz biraz gelisim sorunu var...pek söz dinletemiyolar cocuga hareketleri falan biraz farkli fakat yasamasi bile mucize....ben sastim kaldim sizede anlatim dedim

cok tuhaf nasıl olurlarda bebegı gormezler kuvette hayret yanı ..ıaanması bırazcık guc

evet haklisin inanmasi cok güc...ama yalanda sölicek degilim yani...

canım tabikide yalan söyleyecek değilsin ama bana da ilginç geldi..
yani bu çocuğun göbek bağı yokmu?
o nasıl kesildi kim kesti?
anne baygın halde bulunuyor kanamalı?
ALLAH vermesin kimseye tabi.. sağlıklı vakitlice doğsun hepsi inş..

valla canim bilmiyorum o kadarini ayrintili anlatmamis....banyoda tek basina dogum yapmis ve sonrasi doktorda bitmis....nasil olmus bilemem ben duydugumu yazim dedim..banada imkansiz geldi o yüzden cok sasirdim

eğer gerçekse inanılmaz bir mucize. ama bana sanki seni doğuma hazırlamaya çalışıyolar varsada korkularını gidermeye çalışıyolar gibi geldi yani doğum aslında bu kadar kolay der gibi.ancak yanlış anlama kesinlikle sana yalan bu demiyorum.fakat gerçten inanılması çok güç diyelimki doğdu diyelimki eşide geldi ve böylelikle kordon olayıda halloldu ama 6 aylık bir bebeği görmemeleri imkansız ötesi.

Ya orasında kan görünce kadını kaldırınca çocuğu görmemişler mi.. Çocuk başka yere fırlayacak değil heralde doğduğu gibi bacaklarının arasında kalıverir zaten... Ayrıca göbek bağı denilen birşey var. Yani öyle kadın başka yerde çocuk başka yerde olmaz ki emekleyecek hali yok yaaa.. Hem ağlar felan yanii.... Ne bileyim enteresan geldi bana da.. Ikınmadan etmeden kadın nasıl çıkmış hayrett... Eğer doğruysa çok ilginnçç....

yok canim doguma hazirlamak olsa bölemi hazirlanir ya erken dogumlami korkutulur insankaydirigubbakcemile3vallla dedimya benimde aklim almadi sizinle paylasim dedim...

kandırmışlar canım seni öyle doğum olmaz ,hey allahım ya daha neler duyucaz ..türk filmimi bu doğar doğmaz kucakta bebek ,ne kordonu var ne eşi ..

Gerçekten çok ilginçmiş.Rabbim istedikten sonra herşey oluyor.Konuyu sen açınca birden panikledim erken doğum yaptın diye.ıyi çok şükürki sen değilmişsin....

Bence bayılmadan önce doğum yapmış, sonra bayılmış olabilir.. O zamanı hatırlamıyor olabilir.

Valla çok korkutu geliyor bana normal doğum, bugün gazetede vardı yine lise öğrencisi tuvalette doğurmuş kaçmış... Anlamıyorum nasıl beceriyorlar :))

bencede yalandır bu 6 aylık bebek muhtemelen 1 kilo falandır tamam doğabilir düşük şeklinde ama hadi yine yaşadı ama arkadaşların dediği gibi görmemeleri imkansız birde kadın çıplak sonuçta birde bi damla kan gelmiyor bende doğum yaptım her tarafın kan olması lazım anneside doğum yapmış anlardı herhalde doğurduğunu hamile olduğunu bildiği için

bide bebek maşallah topaç gibi ben 3 kiloyu zor doğurdum bunlar doktorsuz nasıl doğuruyor Allah o bebeklere yardım etsin sen 9 ay taşı git çöpe at bari bir camiye falan bırak be kadın Allah hepimizin evlatlarını korusun

Gerçekten çok ilginçmiş.Rabbim istedikten sonra herşey oluyor.Konuyu sen açınca birden panikledim erken doğum yaptın diye.İyi çok şükürki sen değilmişsin....

canım şafak kaç bende bekliyorum sabırla doğurmanı ne yaptın hast. karar kıldınmı

Hemde tam mola zamanına ve yerine denk getirmiş doğumu.Pes dedim.Eşim nasıl oluyor böyle kolaymı dedi ? Bir şey diyemedim...

canım şafak kaç bende bekliyorum sabırla doğurmanı ne yaptın hast. karar kıldınmı

İlgin için sağol canım az kaldı nasipse 1-1,5 ay var önümüzde ama tabii Allah bilir.Hastane burda bana yakın özel bir yer var sanırım orda olacak .Fiyatları şartları falan görüştük hastanenin yatış bölümüyle.Bakalım hayırlısı bütün hazırlıklar bitti gibi bizde bekliyoruz ama bende her anlamda korku var haliyle.Anne olmak,doğurmak,öncesi,sonrası herşey birbirine girdi.Rabbim yardım etsin hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…