- 22 Eylül 2022
- 5.642
- 15.943
-
- Konu Sahibi Turunc chemist
Merhaba arkadaşlar, şu birkaç ay çocuk için çok kafama takıyorum gebelik olmayınca bu ay takmamaya karar verdim taşınma vs ile uğraşmaktan da çokta düşünmedim açıkçası. Ovulasyon testi yapmadım geçen aya göre tahmini bir hesap ile 7 gün arka arkaya değerlendirdim. Yaklaşık üzerinden 10 12 gün kadar geçmiş olması gerekiyor emin değilim tam yumurtlamamı değerlendirdiğim günlerden ancak sat 4 Ekim bat 4 Kasım. Geciken bir insan değilim aksine saati saatine regl olurum. Bu ay tam takmıyordum ki, son günlerde yaklaşık 6 7 gündür sağ alt karnımda kasık kısmım oluyor sanırım. Bir acı var ama belli belirsiz. 1,5 sene önce apandisit aldırdım.
Bu yüzden acaba bağırsak sorunumu yaşıyorum diye düşündüm ancak bir daha tekrarlanması mümkün değil aldırdığım için. 1 haftadır gaz sorunu yaşıyorum. Çok özür diliyorum, normalde tuvalette dahi gaz çıkarabilen bir insan değilim çok nadirdir. Ancak şuanda her an gazım varmış gibi dolaşıyorum ve o kadar şişiyorum ki o gaz hali ile, karnım patlayacak gibi hissediyorum. Sürekli olarak içim yanıyor durmadan su içiyorum haliyle durmadan tuvalete gidiyorum. Sürekli ağzıma birşeyler sokayım yiyeyim derdindeyim. Ancak aklıma gelmese açlıktan ölecek gibi yemek yemeyi de unutuyorum. Uyku ve sersem haldeyim sürekli, bel ağrım tüm vücudumu etkiliyor. Bacaklarm ağrıyor. Ancak en çok yoran kasık ağrım maalesef ki. Anlık öyle bir giriyor ki sokak ortasında iki büklüm kalıyorum bıçaklamışlar gibi. Herhangi bir lekelenme tarzı birşeyim yok ancak şeffaf bir akıntım var. Ve geçen gece eşimle ilişki sırasında özellikle sağ göğsümün çok acıdığını hissettim, dokunamadım dokundurtamadım. Sürekli olarak bir baş ağrısı çekiyorum migrenim var migrenime vuruyor buda 2 3 günde bir. Bu ay antibiyotik kullanmak zorunda kaldım bronşit sorunum yüzünden. Reglime yaklaşık olarak 4 5 gün civarı var. Ancak bu kadar sorun yaşadığım için yine benim aklıma düştü bu durum ve kendimi başka bişey düşünmeye zorlayamıyorum. Ne yapacağım bu psikoloji ile gayet 1 aydır düşünmüyordum ne güzel
Ben bile 5 aylık bir süreçte yorulmuşken Allah yardımcınız olsun gerçekten umarım kucağınız boş kalmazAh ah bende 13 Ekim'de aşılama oldum Cook dikkat ettim belirtiler yaşadım her sekiliyle ama sonuç hüsran ..4 yıllık evliyim yaş geçiyor artık tüp bebek basvurucam..yoruldum bende
Aminn canim aminn onca hayaller kuruluyor rabbim anne olmak isteyen tüm kadınlara annelik duygusu yaşatsın inşallahBen bile 5 aylık bir süreçte yorulmuşken Allah yardımcınız olsun gerçekten umarım kucağınız boş kalmaz
Rüyamda saçma sapan şeyler görüyorum iyice psikolojim bozulduAminn canim aminn onca hayaller kuruluyor rabbim anne olmak isteyen tüm kadınlara annelik duygusu yaşatsın inşallah
Rüyamda saçma sapan şeyler görüyorum iyice psikolojim bozuldubebek mezarı gördüm başında ağlıyordum Allah esirgesin. Bu nasıl bir süreç nasıl bir psikoloji
Canım bende 3 yıldır evlym 7 ay önce ilk bebeğimi 15.haftada kaybettim doktorların olmaz dediği mucize olmuştu tüp bebek bile yapmadılar bana ama Rabbim ol dedimi imkansız yoktur Rabbime şükür kısa sürsede o güzel duyguyu nasip etti tekrar deniyoruz doğal kürler kullanıyorum sana tavsiyem çok düşünme sonunda hep hüsrana uğramaktan çok yoruldum ben kendimden biliyorum elde değil asla ama herseyi hamileliğe yormamak lazım o kadar zor ki o kadar acı ki herseyin hayırlısını versin Allah ne diyim. Rabbim sizlere de bana da hayırlısı ile nasip etsin tez vakitteMerhaba arkadaşlar, şu birkaç ay çocuk için çok kafama takıyorum gebelik olmayınca bu ay takmamaya karar verdim taşınma vs ile uğraşmaktan da çokta düşünmedim açıkçası. Ovulasyon testi yapmadım geçen aya göre tahmini bir hesap ile 7 gün arka arkaya değerlendirdim. Yaklaşık üzerinden 10 12 gün kadar geçmiş olması gerekiyor emin değilim tam yumurtlamamı değerlendirdiğim günlerden ancak sat 4 Ekim bat 4 Kasım. Geciken bir insan değilim aksine saati saatine regl olurum. Bu ay tam takmıyordum ki, son günlerde yaklaşık 6 7 gündür sağ alt karnımda kasık kısmım oluyor sanırım. Bir acı var ama belli belirsiz. 1,5 sene önce apandisit aldırdım.
Bu yüzden acaba bağırsak sorunumu yaşıyorum diye düşündüm ancak bir daha tekrarlanması mümkün değil aldırdığım için. 1 haftadır gaz sorunu yaşıyorum. Çok özür diliyorum, normalde tuvalette dahi gaz çıkarabilen bir insan değilim çok nadirdir. Ancak şuanda her an gazım varmış gibi dolaşıyorum ve o kadar şişiyorum ki o gaz hali ile, karnım patlayacak gibi hissediyorum. Sürekli olarak içim yanıyor durmadan su içiyorum haliyle durmadan tuvalete gidiyorum. Sürekli ağzıma birşeyler sokayım yiyeyim derdindeyim. Ancak aklıma gelmese açlıktan ölecek gibi yemek yemeyi de unutuyorum. Uyku ve sersem haldeyim sürekli, bel ağrım tüm vücudumu etkiliyor. Bacaklarm ağrıyor. Ancak en çok yoran kasık ağrım maalesef ki. Anlık öyle bir giriyor ki sokak ortasında iki büklüm kalıyorum bıçaklamışlar gibi. Herhangi bir lekelenme tarzı birşeyim yok ancak şeffaf bir akıntım var. Ve geçen gece eşimle ilişki sırasında özellikle sağ göğsümün çok acıdığını hissettim, dokunamadım dokundurtamadım. Sürekli olarak bir baş ağrısı çekiyorum migrenim var migrenime vuruyor buda 2 3 günde bir. Bu ay antibiyotik kullanmak zorunda kaldım bronşit sorunum yüzünden. Reglime yaklaşık olarak 4 5 gün civarı var. Ancak bu kadar sorun yaşadığım için yine benim aklıma düştü bu durum ve kendimi başka bişey düşünmeye zorlayamıyorum. Ne yapacağım bu psikoloji ile gayet 1 aydır düşünmüyordum ne güzel
Herhangi bir sorunumuz yok bebemizin inadından galibaCokk kötü canim o kadar umitlendikki belirtiler yaşadıkça .eşim rüyalar gordu çok guzel rüyalar dedikçe heyecanlandım ama tutunmamis meğer ...tüp bebek denemesi yapicaz bakalım...eşimin degerleri biraz ortalarda ..sizde olmama durumu nedir canim
Umarım en kısa sürede isteyen herkes kokusuna kavuşurCanım bende 3 yıldır evlym 7 ay önce ilk bebeğimi 15.haftada kaybettim doktorların olmaz dediği mucize olmuştu tüp bebek bile yapmadılar bana ama Rabbim ol dedimi imkansız yoktur Rabbime şükür kısa sürsede o güzel duyguyu nasip etti tekrar deniyoruz doğal kürler kullanıyorum sana tavsiyem çok düşünme sonunda hep hüsrana uğramaktan çok yoruldum ben kendimden biliyorum elde değil asla ama herseyi hamileliğe yormamak lazım o kadar zor ki o kadar acı ki herseyin hayırlısını versin Allah ne diyim. Rabbim sizlere de bana da hayırlısı ile nasip etsin tez vakitte