- 16 Şubat 2019
- 697
- 234
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Evde testini tekrarla canim.hatta kan tahlili yaptir.sonuca göre bir yol cizersin.Allah kalbine göre versin:)mrb kızlar ya çok teredütte kaldım idrar testi yaptım bugün varla yok arasında çoook silik bi çizgi vardı adetim geçtikten sonra 7.gün test yaptım çıkmadı bugün 18 gün halen tık yok ama adette olmadım ne yapayım bilmiyorum yardımınıza çok ihtiyacım var ne yapayım bekleyeyim mi yoksa umudumu keseyim mi hamilelik için...
çok teşekkürler ya bugün yaptım varla yok arasında çok teredütte kaldım anlayamadımEvde testini tekrarla canim.hatta kan tahlili yaptir.sonuca göre bir yol cizersin.Allah kalbine göre versin:)
Resimi cekip yüklersen ona göre birsey denilir ama regl günün baya gecmis.çok teşekkürler ya bugün yaptım varla yok arasında çok teredütte kaldım anlayamadım
evet çok geçti çöpe attım öğlen yaptığımda çünkü bakmaktan psikolojim bozuldu...Resimi cekip yüklersen ona göre birsey denilir ama regl günün baya gecmis.
Gec dölenme olabilir canim ama iki gün daha bekleyip testlerini tekrarla Insallah bu gecikmen bebisten dolayidir.en kisa zamanda iyi haberini alirim Insallah pisikoloji olarak insan cok kötü etkileniyor.ben 5yildir hürana ugruyorum.malesefevet çok geçti çöpe attım öğlen yaptığımda çünkü bakmaktan psikolojim bozuldu...
işallah ya geç döllenmede ne zaman belli olurki kanda evet ya çok etkileniyorsun herkes hamilelik psikolojisine giriyor sürekli öyle müdahale ediyorlar...çok teşekkürler keşke burdan habGec dölenme olabilir canim ama iki gün daha bekleyip testlerini tekrarla Insallah bu gecikmen bebisten dolayidir.en kisa zamanda iyi haberini alirim Insallah pisikoloji olarak insan cok kötü etkileniyor.ben 5yildir hürana ugruyorum.malesefkan tahlilini yaptir canim.
peki geç döllenmede ne zaman belli olurki kanda çok teşekkürler işallah ya keşke bebek haberi versem...Gec dölenme olabilir canim ama iki gün daha bekleyip testlerini tekrarla Insallah bu gecikmen bebisten dolayidir.en kisa zamanda iyi haberini alirim Insallah pisikoloji olarak insan cok kötü etkileniyor.ben 5yildir hürana ugruyorum.malesefkan tahlilini yaptir canim.
bilmiyorumki çok belirti var ama hamileliğe yormalı mıyım bilmiyorum...18. gün ise gecikmenin gercekten cok fazla bebek ise hafifte olsa belirmeliydi bence ama bebek degil ise yinede doktora görünün 18 gün normal degil 10 güne kadar gecikmeye normal deniliyor ama sizinki biraz fazla geldi bana hakkinizda hayirlisi olsun
Gec döllenme kisiden kisiye deyisir ama 18 gün baya bir zaman oldugu icin yarin kan tahlili versen cikar sanirim.en azindan bebis olup olmadigini ögrenir rahatlarsin.ona görede konrol icin doktora gidersin.sonucun hayirli olur Insallah:)işallah ya geç döllenmede ne zaman belli olurki kanda evet ya çok etkileniyorsun herkes hamilelik psikolojisine giriyor sürekli öyle müdahale ediyorlar...çok teşekkürler keşke burdan hab
peki geç döllenmede ne zaman belli olurki kanda çok teşekkürler işallah ya keşke bebek haberi versem...
çok teşekkürler işallah yaaGec döllenme kisiden kisiye deyisir ama 18 gün baya bir zaman oldugu icin yarin kan tahlili versen cikar sanirim.en azindan bebis olup olmadigini ögrenir rahatlarsin.ona görede konrol icin doktora gidersin.sonucun hayirli olur Insallah:)
çok teşekkürler iyi dilekleriniz için ama işte her olmadığım gün stres yapıyorum...En doğru sonuç kan testi canım senin için, böyle için içini yemezbelki gebesin boşuna stres yapıyorsun yada değilsen de çaresine bakarsın. Çok geçmiş çünkü adetinin üzerinden
Yapma canım, bu ay değilse önünde hala zaman var. Hayırlı bir vakti var elbet, bi daha deneyeceksin olmadı bi daha. Bak 9 aydır sabırla deniyorum, olmadı yine deneyeceğim. Hayırlısı ile geleceği güne kadarçok teşekkürler iyi dilekleriniz için ama işte her olmadığım gün stres yapıyorum...
çok teşekkürler işallah bizde bir buçuk sene olacak evleneli eşim çok istiyor doktorada gittim hormonlarıma baktırdım sıkıntı yok dedi ama her ay gecikmeli olmasada 3 veya 4. gün mutlaka olurdum bu ay böyle olunca acaba olabilir mi dedimmYapma canım, bu ay değilse önünde hala zaman var. Hayırlı bir vakti var elbet, bi daha deneyeceksin olmadı bi daha. Bak 9 aydır sabırla deniyorum, olmadı yine deneyeceğim. Hayırlısı ile geleceği güne kadarstres yapma bence, bir kadın doğumcuya git, durumun varsa hemen özele git hatta. Öğren. İnşallah istediğin gibi olur
allah sizede işallah sağlıklı bir bebek nasip eder umarım kucağınıza alırsınız işallah....Yapma canım, bu ay değilse önünde hala zaman var. Hayırlı bir vakti var elbet, bi daha deneyeceksin olmadı bi daha. Bak 9 aydır sabırla deniyorum, olmadı yine deneyeceğim. Hayırlısı ile geleceği güne kadarstres yapma bence, bir kadın doğumcuya git, durumun varsa hemen özele git hatta. Öğren. İnşallah istediğin gibi olur
çok yaptırmadım korkuyorum acaba bişey mi çıkar diye dün evde yaptım çoook silik bir çizgi çıktı varla yok arasında belkide bana öyle geldi gebelik yoksa başka bişey mi diye çok korkuyorumHala kan testi yaptirmadin mi
Cok sabirlisin canimçok yaptırmadım korkuyorum acaba bişey mi çıkar diye dün evde yaptım çoook silik bir çizgi çıktı varla yok arasında belkide bana öyle geldi gebelik yoksa başka bişey mi diye çok korkuyorum
çok teşekkürler işallah ya sabretmeye çalışıyorum bide belki adet olurum diye bekliyorum aslında geciktikten 1 hafta sonra kan verdim çıkmadı bende umudu kestim stres yapmadım aslında birazda gezdim sonradan baktımki adet olmuyorum bu aralar tekrar korkmaya başladım acaba başka bi sıkıntı mı var diye....Cok sabirlisin canimben simdiye kadar on defa kan tahlili yaptirmistim bu bekleyisinin sonu hayirli olur Insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?