• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba sorun bende mi?

ilk mesaj ve sence hiç bir bayan yazısına benziyor mu!!

Bilmiyorum ben çok iyi niyetliyim sanırım hiç aklıma bile gelmedi.

Arkadaşlar eğer gerçekten böyle bir problem varsa eleştirmeden yardımcı olmak gerekir.Kimisi muhafazakardır böyle açık açık yazamaz (benim gibi) ama kimisi de yazabilir kişisine göre değişir ama anlayışlı olmak gerekir diye düşünüyorum,bunun terbiyesizlikle alakası yok ki..Kişilik farkı hepsi bu.Herkes her telden derdini anlatıyor burada,yardım etmek gerekir diye düşünüyorum..Ama önce konu +18 bölümüne taşınsa çok iyi olur bence.

evet uslup hiç bir bayanın ki gibi değil bir bayan daha farklı sorardı bir demeslek hemşire ne bilim iyi niyetli düşünemiyorumakannehir

Allahım sen büyüksün ya rabbim ben nelerle uğraşıyorum neler düşünüp kendimi paralıyorum, milletin derdi neymiş...sen herkesin gönlüne göre ver rabbim...

Bilmiyorum ben çok iyi niyetliyim sanırım hiç aklıma bile gelmedi.

Arkadaşlar eğer gerçekten böyle bir problem varsa eleştirmeden yardımcı olmak gerekir.Kimisi muhafazakardır böyle açık açık yazamaz (benim gibi) ama kimisi de yazabilir kişisine göre değişir ama anlayışlı olmak gerekir diye düşünüyorum,bunun terbiyesizlikle alakası yok ki..Kişilik farkı hepsi bu.Herkes her telden derdini anlatıyor burada,yardım etmek gerekir diye düşünüyorum..Ama önce konu +18 bölümüne taşınsa çok iyi olur bence.

Ne zamandır bu sitedeyim hiç görmedimki bir arkadaşımızın böyle boyut vererek konu açtığını .....

nasıl yani çay bardağı gibi kalın:1shok:
ince belli çay bardağımı,kalın belli çay bardağı mıkaydirigubbakcemile3
töbe töbe :umursamaz:
normali hangi bardağa uygunfisfisfis

Haydar dümen e sor oğlum/kızım zevkine/ derdine o çare bulur

Embesil erkekler :D Takmışlar boya :D :D İnsan olun, azıcık adam olun.. Ayrıca 2 saniye sonra pili biten şey su bardağı kadar olsa ne yazar :D hiç bir işe yaramaz... Hiç erken boşalma sorununa değinmez,bu sorun için çöüzm aramaz,karım mutlu olmuyor demez bunlar niyeyse. Varsa yoksa boy

Son düzenleme:
Embesil erkekler :D Takmışlar boya :D :D İnsan olun, azıcık adam olun.. Ayrıca 2 saniye sonra pili biten şey su bardağı kadar olsa ne yazar :D hiç bir işe yaramaz... Hiç erken boşalma sorununa değinmez,bu sorun için çöüzm aramaz,karım mutlu olmuyor demez bunlar niyeyse. Varsa yoksa boy

:roflol::roflol:

Ne yani kuş kalkmaz mı diyorsun?:roflol::roflol:

Back