- 13 Nisan 2020
- 2.342
- 4.341
- 83
- Konu Sahibi Senemisback
-
Evet olabilir geç döllenme olduysa testte çıkmamış olabilir kan ver yada tekrar gebelik testi al bi bak inşallah hamişsindirArkadaşlar normalde adeti çok sekteye uğrayan biri değilim ama geçen ay 8 inde olmustum bu ay 9 gün geçti olmadım 2 gün geçtiğinde test yaptım negatif çıktı çoğu sonrasında kahverengi kırmızı gibi 3-4 damla kan geldi. Son bi kaç gündür beyaz akıntım ara ara geliyor sizce gebelik var mıdır? Yarın kan vermeye gidicem ama çok heyecanlıyım
Ay insallah yaaa leke filan da gelince baya ümitlendim Allah gönlümüze göre versinEvet olabilir geç döllenme olduysa testte çıkmamış olabilir kan ver yada tekrar gebelik testi al bi bak inşallah hamişsindir
Evet leke gelince nişan kanaması derler. Bende daha öğrendim hamileliğimi allah sizede nasip etsinAy insallah yaaa leke filan da gelince baya ümitlendim Allah gönlümüze göre versin
Kan sonucun geldi mi merak ettim.Arkadaşlar normalde adeti çok sekteye uğrayan biri değilim ama geçen ay 8 inde olmustum bu ay 9 gün geçti olmadım 2 gün geçtiğinde test yaptım negatif çıktı çoğu sonrasında kahverengi kırmızı gibi 3-4 damla kan geldi. Son bi kaç gündür beyaz akıntım ara ara geliyor sizce gebelik var mıdır? Yarın kan vermeye gidicem ama çok heyecanlıyım
Yaaaa ne güzel çok mutlu oldum insallahhhEvet leke gelince nişan kanaması derler. Bende daha öğrendim hamileliğimi allah sizede nasip etsin
Yok henüz yarın gidicem kan vermeye ben de meraktayımKan sonucun geldi mi merak ettim.
Ayyy insallah canım çok istiyoruz.Başka belirti var mı? İnşallah hamilesinizdir
Boşa umut vermek istemem ama sanki gebe gibisin gibi geldi banaAyyy insallah canım çok istiyoruz.arada midem bulanıyor bi de kasığımda belimde hafif ağrı oluyor
İnsallahBoşa umut vermek istemem ama sanki gebe gibisin gibi geldi banaeğer öyleyse hayırlı olsun tebrikler
Sağlık ocağında sabah verince öğlenden sonra 2-3 gibi çıkıyor bildiğim kadarıylaİnsallahsonuç ne zaman çıkar bilmiyorum ama hemen yazarım
Hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin canım bize de haber verYaaaa ne güzel çok mutlu oldum insallahhhbi kaç damla geldi öyle kanama olmadı ama kısmet
Şimdi verdim canım yarın sabah bu saatlerde gel belli olur dediSağlık ocağında sabah verince öğlenden sonra 2-3 gibi çıkıyor bildiğim kadarıyla
Öğleden sonra belli olur o e-nabızdan bakabilirsinŞimdi verdim canım yarın sabah bu saatlerde gel belli olur dedi
İnsallah canım yarın haber vercem size sonucu öğrendikten sonraHayırlısı olsun allah gönlüne göre versin canım bize de haber ver ♥
Ay baktım daha bişe görünmüyor canım ya sisteme mi girmediler acabaÖğleden sonra belli olur o e-nabızdan bakabilirsin
Neyse sabaha öğrenirsin az kaldıAy baktım daha bişe görünmüyor canım ya sisteme mi girmediler acaba
Sabaha bekliyoruzAy baktım daha bişe görünmüyor canım ya sisteme mi girmediler acaba
Sabaha
kızlaaaar sonucum negatif cıktı ama şey dedi 10 gün sonra yeniden gel test yapalım geç döllenme olmuş olabilir sen bu süreçte yine dikkat et kendine dediiii hayallerim suya düştü anlıcağızzzzzNeyse sabaha öğrenirsin az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?