Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketAcaba sevgilinzden/Kocanızdan nasıl bir hediye almak sizi mutlu eder?
eşim bana bunu yapmıştı çok hoşuma gitmişti aşk şiiri kendi yazdığı gayet de güzeldi şair ruhlu sevgilim benim. Gül hediye etmesi hoşuma gider ayrıca bunu da yapar zaten
eşim bana bunu yapmıştı çok hoşuma gitmişti aşk şiiri kendi yazdığı gayet de güzeldi şair ruhlu sevgilim benim. Gül hediye etmesi hoşuma gider ayrıca bunu da yapar zaten
Sevgilimin bana aldığı herşey hoşuma gidiyor benim ama şöyle sürekli boynumda taşıyabileceğim kibar, kısa zincir bir beyaz altın kolye hiç fena olmaz mesela.
İlk aklıma gelen bu oldu :)
valla ben hediyenin her türlüsüne sevinirim ama şuan isim yazan altın kolyelerden alan bir sevgilim olsaydı sevinirdim yani bir de iç çamaşırı,ayakkabı,retro telefon kulaklık,kırmızı mac marka ruj ana ne çok şey istermişim ben meğer
bu arada nickimiz aynı:)
parfummmmm kendi ses kaydi bir sarki kased'iii marjinal seler beni mutlu eder k'tap olabilirrr yada yurt disina cift kisilik bilettt de fena olmazdi hani ?D
şahsen sevgilim olacak kişinin bana bir buket kırmızı gül almasını isterdim hediye olarak bir de bir edebiyatçı olaraktan alanım olarak düşünürsem benim için yazmış olduğu etkileyici bir şiir yazmış olsa o daha da çok hoşuma gider romantik olsun yeter ya bir de bu bile bana güzel hediye yani