Ne zaman adete çevirir gibi oluyor peki ? Bugün 2. Gün sabahta peçeleye yine kahverengi akıntı geldiDüşük olsa devamı adet gibi oluyor . Yerleşme kanaması olabilir doktorunuza güvenin bence
Bi düşüğüm oldu sabah başladı ikinci gün yoğunlaştı 10gün devam etti hatta aynı günNe zaman adete çevirir gibi oluyor peki ? Bugün 2. Gün sabahta peçeleye yine kahverengi akıntı geldi
Rengi kırmızı mıydı ? Yada kahverengi başlayıp kırmızı mı devam etti ??Bi düşüğüm oldu sabah başladı ikinci gün yoğunlaştı 10gün devam etti hatta aynı gün
Evet kırmızıydı sabah kahverengiydi öğlen kırmızıya döndü bence siz bi gidin keseyi görüp rahatlayınRengi kırmızı mıydı ? Yada kahverengi başlayıp kırmızı mı devam etti ??
Doktoruma söyledim gelsem mi diye haftaya zaten geleceksin yorma kendini dedi , köy yolları malum oda biliyor köyden geleceğimi , sıkıntı olsa ağrılı olurdun dedi , ona güveniyorum zaten , ama ilk gebeliğim olduğu içim sıkıntıya düştüm , eşimde dizim gibi gidelim hemen dedi ama doktor gereği yok 1 hafta sonda bakacağız yeniden keseye dedi , ilaçlarını kullan ve dinlen dedi ... bana dua edin siz hamilesiniz sanırım kabul olurEvet kırmızıydı sabah kahverengiydi öğlen kırmızıya döndü bence siz bi gidin keseyi görüp rahatlayın
Ederim tabi allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde ilk allah nasip ederse .siz stres yapmayın stres zarar verir allah korusun. içinizi ferah tutun allah nasip ettiyse istesenizde bişey olmaz ayağınızın altına yastık koyun Uzan’ın bol su içinDoktoruma söyledim gelsem mi diye haftaya zaten geleceksin yorma kendini dedi , köy yolları malum oda biliyor köyden geleceğimi , sıkıntı olsa ağrılı olurdun dedi , ona güveniyorum zaten , ama ilk gebeliğim olduğu içim sıkıntıya düştüm , eşimde dizim gibi gidelim hemen dedi ama doktor gereği yok 1 hafta sonda bakacağız yeniden keseye dedi , ilaçlarını kullan ve dinlen dedi ... bana dua edin siz hamilesiniz sanırım kabul olur
Tamam çok teşekkür ederim , Allah size de sağlıkla kavuşmayı nasip etsinEderim tabi allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde ilk allah nasip ederse .siz stres yapmayın stres zarar verir allah korusun. içinizi ferah tutun allah nasip ettiyse istesenizde bişey olmaz ayağınızın altına yastık koyun Uzan’ın bol su için
Amin, inşAllah Ramazan da bol bol dua ediyorum , sizler de bana edin ne olurBenim kanamamdan sonra kahverengi lekelenmem yaklasik 15 gün sürdü. Bu dönemler biraz sıkıntılı olduğunu söylemisti doktorum sağlıksız ise düşecek sağlıklı ise tutunacaktır dinlenmeyi ilaçları düzgün kullanmayı söylemişti. Stres yapmayın desek de ister istemez oluyor dikkat edin kendinize haftası büyüdükçe bebeğin tutunması daha iyi oluyor risk azalıyor inşallah bebeğimiz size sıkıca tutunacaktır.
Tamam bende içeyim gğnde kaç litre içmem gerek acabaBol bol su için o süre zarfında gittiğim bütün doktorlar bana bol bol su iç demislerdi
İnşAllah tutunurBebek şu anda tutunmaya çalışıyor.Benim progesteranım olması gerekenden düşükmüş siz de Progesteran kullanıyorsanız benim gibi evet uyku ve sersemlik yapıyor, yaptığım hesabı 3-4 kere kontrol ediyorum ve aslında hiç bir şey yapmak istemiyorum. Leke gelirse progesteranı günde 3 adete çıkar dedi doktor bana. Yürüyüş, temizlik filan yapmayın, dinlenin bu dönemde.. bir müddet sedanter yaşam yani.
Sizin Protestan kaç milim günde benim 400 sabah 200 akşam 200Bebek şu anda tutunmaya çalışıyor.Benim progesteranım olması gerekenden düşükmüş siz de Progesteran kullanıyorsanız benim gibi evet uyku ve sersemlik yapıyor, yaptığım hesabı 3-4 kere kontrol ediyorum ve aslında hiç bir şey yapmak istemiyorum. Leke gelirse progesteranı günde 3 adete çıkar dedi doktor bana. Yürüyüş, temizlik filan yapmayın, dinlenin bu dönemde.. bir müddet sedanter yaşam yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?